The Beau Diaries 15: Wandelen, koffie en … niks.

11 mei 2015 | Leven

tbd15.9

Hi allemaal! Het bloggen is er de afgelopen week een beetje bij ingeschoten omdat ik het veeeel te druk heb met opdrachten voor school. Gelukkig schijnt het zonnetje nu en komt de vakantie steeds een beetje dichterbij. Over mijn afgelopen week valt dan ook niet zo heel veel te zeggen; ik dronk drankjes met alles en iedereen, heb gewandeld, gesport en sleepte mijn laptop overal naar toe om aan die enorme opdracht te kunnen werken. Nou, bereid je voor op de meest saaie foto’s ever… 😉

tbd15.1

Links: Maandagochtend na college werkte ik met studiegenoten in het ‘restaurant’ aan school. Als lunch nam ik aspergesoep met een broodje.
Midden: Haha, nee dat ziet er niet zo smakelijk uit hè? Toen ik na mijn laatste college boodschappen wilde gaan doen, was alles al gesloten i.v.m. dodenherdenking. Ik had nog wat restjes aardappelpartjes, bonen en bloemkool dus daar moest ik het mee doen. ‘s Avonds was ik natuurlijk twee minuutjes stil en werkte ik weer aan een opdracht voor school.
Rechts: Ennnn dinsdag ook weer…

tbd15.2

Links: Als pauze ging ik lopend boodschappen doen.
Midden: Ik lunchte met sushi! Heel overdreven, maar ik vond dat het best een keertje mocht, haha. Zeker vandaag.
Rechts: De laatste tijd draag ik m’n haar af en toe in een soort los half knotje. Vind het wel leuk!

tbd15.3

Links: ‘s Avonds zat ik eens een keer aan de andere kant in de praatgroep: een lieve studievriendin had liefdesverdriet en uiteraard stond ík dit keer klaar met thee en hartjestompoezen ♥♥♥
Midden: Met z’n drieën keken we Tony & Tony (zoiets?) en Foute Vrienden. Die laatste ga ik onthouden, ik heb hardop zitten lachen, haha!
Rechts: Woensdag stuurde een vriendin een foto van wat een triest weer het bij haar was. Ik stuurde deze foto met ‘alleen maar sunshine in Utrecht!’ maar een kwartier later was het donker en kwam de regen met bakken uit de hemel vallen.

tbd15.4

Links: Woensdagmiddag dronk ik met iemand gezellig een kopje koffie op het overdekte terras bij café De Zaak 🙂
Midden: Later die middag ging ik weer een uurtje sporten.
Rechts: En ‘s avonds lag ik met mijn laptop op bed weer aan school te werken. Het is ook zo spannend, dat leven van mij.

tbd15.5

Links: Donderdag werkte ik na college met een studiegenootje aan een opdracht bij Douwe Egberts.
Midden: ‘s Middags kwamen mijn moeder en broertjes langs in Utrecht! Mijn broertjes hadden m’n kamer (en de stad volgens mij ook) nog nooit gezien en ze hadden natuurlijk meivakantie. We liepen langs de grachten en haalden een lekker ijsje.
Rechts: Ook dronken we wat bij De Beurs op het Neude, maar de zon was helaas al snel weg.

tbd15.6

Links: ‘s Avonds at ik met Eline en Floor taco’s bij Marloes thuis. Daarna hebben we de hele avond lekker op bed gehangen en gekletst. Gezellig 🙂
Midden: Vrijdagochtend weer fitness!
Rechts: ‘s Middags nog een college en daarna weer met de trein terug naar huis. Ik zat echt heerlijk in het zonnetje, wilde nog niet uitstappen!

tbd15.7

Links: Zaterdag werkte ik van 7 tot 4, dus ik vond dat ik wel pannenkoeken als lunch verdiende. Eigenlijk verdien ik altijd pannenkoeken ♥
Midden: Zaterdagavond heb ik met Nadine en Fiona bij Pascale thuis gekletst en Geordie Shore gekeken. Was weer gezellig!
Rechts: Zondag werkte ik met Marloes aan onze opdracht voor school, via Skype.

tbd15.8

Links: ‘s Middags bereidde ik in het zonnetje mijn hoorcolleges voor.
Midden: Ja, je ziet het goed: dit zijn witte Reeses! Pascale nam ze voor me mee uit New York (een maand of 4 geleden). Zo lekker!
Rechts: ‘s Avonds ging ik weer lekker wandelen met Maartje en Fiona. De stukken die ik alleen liep, deed ik ‘mediterend’ met een app. Er zat een speciale meditatie bij voor tijdens het wandelen, dus ach, waarom niet? Ik weet niet wat het is, maar ineens kan ik wandelen waarderen. Ik denk dat ik er ook maar gelijk een hond bij ga kopen.

Deze week wordt niet heel veel anders waarschijnlijk: ik moet weer veel voor school doen maar ik wil natuurlijk ook nog wel even de zon in! Donderdag is het Hemelvaartsdag en ga ik naar huis omdat ik de hele dag moet werken. Oja, en ik heb iets leuks voor m’n blog om aan te werken! En ik heb een leuk boek uitgezocht! Oh, en ik wil m’n schilderij afmaken! Genoeg te doen 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

4 Reacties

 1. Kim

  Gelukkig eet je vaak lekkers bij(of na) het studeren, haha! Ik moet ook weer wat meer gaan studeren, maar dit weer werkt niet echt mee!

  Antwoord
 2. Ysanne

  Aah die Reeses! Ik dacht meteen: wie wat waar ik wil ze. Helaas, uit New York dus haha. Ik ga er over 3 maanden op vakantie dus dan ga ik die zeeeker inslaan.

  Antwoord
 3. Saskia | Former Parades

  Foute Vrienden is zo leuk!! 😛 Jammer alleen dat de laatste aflevering vorige week is geweest. Ik heb ook hardop zitten lachen! 😀 Die aspergesoep klinkt trouwens ook wel goed, ik hou van soep haha! 🙂

  ♥♥♥ Saskia

  Antwoord
 4. Deisy

  Foute Vrienden is zo’n leuk programma haha, ik lig ook altijd helemaal dubbel! En we zouden eigenlijk allemaal elke dag met sushi moeten luchen haha 😉 Gewoon omdat we dat inderdaad verdienen. X

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten