The Beau Diaries 16: Picknicken, Kittige Katjes en ViaKunst

18 mei 2015 | Leven

tbd16.8

Haaaallo! Hebben jullie een fijn, lekker lang weekend achter de rug? Of heb je moeten zweten voor je examens? Ik ben toch zooo blij dat ik dat niet meer hoef te doen dit jaar… Wat een hel waren die examens bij mij. Ik heb 2 weken lang alleen maar gejankt omdat het nogal tegenviel maar uiteindelijk was ik gewoon geslaagd. In een keer. Met een extra vak. Dus: leer van mijn pessimisme en maak er maar gewoon het beste van. Als je het 4/5/6 jaar lang hebt gered, haal je dit uiteindelijk ook gewoon.

Ik had afgelopen week geen tentamens of examens, maar ik heb zeker niet niks gedaan. Ik werkte hard aan een grote opdracht, heb gepicknickt (of pickgenickt? Hahaha), ging naar de borrel van een studentenvereniging (!?), ging naar een leuk feestje van de corpsmeisjes, at sushi en heb lekker geskeelerd met Maudy. Kijk snel verder voor de foto’s!

tbd16.1

Links: Maandagochtend bakte mijn moeder pannenkoekjes als ontbijt. Ik had geen tijd meer om ze thuis op te eten, dus ontbeet in de trein. Al die jaloerse blikken…
Midden: Na college werkte ik met Marloes aan onze opdracht bij Ludwig.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met Eline picknicken in het Julianapark. We hadden stokbrood, worstjes en wijn gehaald en het was nog lekker weer dus een prima avondje :thumbs:

tbd16.2

Links: Genieten!
Midden: Later die avond gingen we met een ander studiegenootje en haar huisgenoten uit in de Woo. Het was Kittige Katjes avond (feestje van UVSV) en ik heb zooo lekker gedanst 🙂
Rechts: En ik werd dinsdag helemaal niet brak wakker. Terwijl ik het toch echt wel laat had gemaakt. Altijd fijn!

tbd16.3

Links: ‘s Middags ging ik naar college en daarna werkten Marloes en ik weer aan onze opdracht. Dit keer bij de Hema!
Midden: ‘s Avonds besloot ik mezelf te overstijgen en in m’n eentje naar de borrel van ViaKunst te gaan, de ‘studentenvereniging’ (maar dan een beetje anders, haha) waar ik lid van wil worden. Het was heel gezellig en ik ben overtuigd 🙂 En ik voelde me zo stoer dat ik in m’n eentje was geweest, echt waar.
Rechts: Woensdag weer college en weer diezelfde opdracht…

tbd16.4

Links: ‘s Middags dronk ik een kopje koffie met Eva bij De Beurs op het Neude. Het was superlekker weer!
Midden: Tegen de avond ging ik met Eline hardlopen in het Julianapark. Het ging bij mij voor geen meter maar het was wel gezellig en fijn om even wat actiefs te doen.
Rechts: ‘s Avonds at ik magnetronlasagne van de AH (en die was echt heel lekker!) en pakte ik weer de trein naar huis. Deze mooie foto maakte ik vanaf mijn kamer in ‘het ouderlijk huis’.

tbd16.5

Links: Bij de Hema kocht ik dit notitieboekje, die ik nu echt overal mee naartoe sleep. Ik schrijf er mijn to do-lijstjes in, blogideetjes, quotes (omg whats happening? – dit is echt niks voor mij) en andere leuke dingen. Donderdag werkte ik de hele dag (het was Hemelvaartsdag dus €€€).
Midden: Coole foto voor een selfieronde bij Happening.
Rechts: Vrijdag ben ik weer de hele dag bezig geweest met die opdracht. Gelukkig zijn we er nu eindelijk vanaf want ‘s avonds leverden we hem in!

tbd16.6

Links: Zaterdagochtend werkte ik, heb ik getankt en de rest van de dag deed ik veel te weinig. ‘s Avonds heb ik bijgekletst met Pascale en Maartje bij Maartje thuis.
Midden: Ik was rond 1 uur pas weer thuis en ik genoot echt even van de rust op straat. Ik word oud.
Rechts: Zondag werkte ik een beetje aan school en ‘s avonds aten we zelfgemaakte sushi! Een oom en tante aten ook mee want we hadden toch meer dan genoeg 🙂

tbd16.7

Links: Ik had mezelf gezworen om nooit met deze té foute broeklegging naar buiten te gaan, maar stiekem doe ik dat de laatste tijd best vaak. Niet naar school hoor, maar gewoon naar vriendinnen of als ik ga wandelen.
Midden: Of skeeleren! Ik reed een lekker rondje met Maudy.
Rechts: We hadden trek in ijs, dus later die avond reden we naar de McDrive. Ik ging voor de Rocky Road McFlurry en die was wel lekker, maar wint het niet van Stroopwafel.

Aanstaande week wordt druk, maar gelukkig wel leuk! Donderdagavond ga ik met meiden van m’n studie tapas eten, vrijdagavond heb ik een feestje, zaterdag werken en ‘s avonds misschien uit met vriendinnen van thuis en zondag ga ik naar Woodstock festival bij Bloemendaal aan Zee! Ik heb er zin in! 🙂 Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Anouk

    Ziet eruit als een hele gezellige week!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten