The Beau Diaries 161: Koekjesdeeg, afvaldump en een perfect weekend

26 feb 2018 | Leven

tbd161.9

Goeiemorgen lezers en lezeressen! Afgelopen week was bést wel lekker: ik liep drie dagen stage, genoot intens hard van die extra vrije dag tussendoor, werkte bij de appie en genoot van een heerlijk vrij weekend. Ook ging ik naar een extreem mannelijke plek met een huisgenoot (waar zij heel onverstandig in haar yogapants liep) en had ik een gezellige middag in Rotterdam. Daar ging ik onder andere naar de ultieme hippe hotspot.

tbd161.1

Links: Maandag had ik een dag stage en daarna at ik met Ilona en Joran. Spontaan maakte ik een superlekkere pizza en daar moesten ff pica’s van geschoten worden natuurlijk.
Midden: Het resultaat!
Rechts: Voor het toetje wandelden we nog even naar de Aldi en daarna ging Joran weer naar huis. Ik en Ilona hingen lekker op de bank.

tbd161.2

Links: Dinsdag weer een lekkere stagedag (met onder andere dit) en daarna had ik weer een chille avond met Ilona en chocolade. Vier Handen Op Een Buik, Lelijke Eendjes, je kent het wel… 
Midden: Woensdag was ik vrij en daar genoot ik weer goed van, net als vorige week. Ik begon met het schoonmaken van de badkamer en ging daarna lunchen in Rotterdam met Nadine en Nienke. We aten broodjes en dronken thee bij The Tea Lab, leuke zaak!
Rechts: Ik wilde ook graag naar Baker’s Dough voor een portie rauw koekjesdeeg en Nienke ging even mee. Wat een onmogelijke keuzes moet je daar maken zeg, goeiemorgen.

tbd161.3

Links: Dat was lékker! Veel te machtig (ik nam ‘m mee en deelde een kleine portie met mijn broertje) maar lékker. Ik had red velvet dough met stukjes witte chocolade, een saus van witte chocolade, koekjes en stukjes stoofpeer.
Midden: Daarna ging ik even langs mijn ouders om wat spullen op te halen (waaronder de auto) en om mee te eten.
Rechts: Donderdag weer stage en daarna maakte ik deze stamppot. Het recept vind je hier! De rest van de avond sportte ik en genoot ik van Temptation Island.

tbd161.4

Links: Vrijdagochtend ging ik met Ilona een paar keer heen en weer naar de stort met een volle auto oude elektrische spullen en andere troep. Waaronder vijf stofzuigers en twee frituurpannen, geen grap. Allemaal van oud-huisgenoten die ondertussen al ongeveer met pensioen zijn.
Midden: Was eigenlijk nog best leuk, een beetje met spullen gooien.
Rechts: Als lunch een bak kibbeling. Zooooo lekker! En daarna werken. Minder lekker.

tbd161.5

Links: Na werk ging ik nog even langs bij een vriendin die daar in de buurt woont. We hingen op de bank en keken The Voice Kids. Leuk man.
Midden: Zaterdag was een fucking heerlijke dag: ik begon ‘m met Eline bij Lucas, een leuk koffietentje in de stad. Kijk eens hoe lief die barista staat te lachen. Ga erheen en doe ‘m de groetjes, oke?
Rechts: Daarna liepen we door Park Lepelenburg in het zonnetje.

tbd161.6

Links: Eenmaal thuis trof ik dit aan: brak huisgenootje.
Midden: Ik was energieker en ging een half uurtje sporten en een boek lezen. Ben er nog niet helemaal over uit wat ik van dit boek (klassieker op de leeslijst van de middelbare school) vind.
Rechts: Daarna ging ik boodschappen doen voor een goeie lunch en lekker uitgebreid koken.

tbd161.7

Links: Het resultaat! Het recept komt ergens deze week online!
Midden: Kan je wel alvast vertellen dat die citroencrème vetttt goed was.
Rechts: Daarna haalde ik Joran op en reden we samen naar mijn ouders. Mijn moeder had een hele lading sushi gemaakt ♥

tbd161.8

Links: Was een hele gezellige avond bij mijn ouders!
Midden: Daarna gingen we samen met Maudy wat drinken in het dorp, heel leuk! We gingen zelfs even naar onze oude vertrouwde stamkroeg en werkten daarna een pizza naar binnen. Gesjellag. Oja, deze foto is onze relationship in a nutshell. In het echt lijkt hij trouwens wel iets ouder dan 12.
Rechts: Zondag gingen we nog even langs zijn ouders voor ontbijt/lunch en daarna ging ik weer naar Utrecht. Beetje bloggen, beetje restjes sushi eten en tv kijken. Topweekend, echt.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Hester

    Ik wil graag je woensdag, je zaterdag en je zondag en dat dan drie keer achter elkaar.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten