tbd162.7

Een hele goeie morgen lieve volgers en volgeressen! Ik heb een supervet fotodagboek voor je, maar als je een beetje jaloers bent aangelegd moet je ‘m misschien ff niet lezen. Ik at de afgelopen week namelijk de lekkerste dingen, had een heerlijk avondje uit en won de meest geweldige prijs OOIT! Ik win de laatste twee maanden echt veel (een kerstpakket, een gezichtsbehandeling met vriendinnen) maar dit slaat alles. Benieuwd naar deze clickbait? Lees dan snel verder!

tbd162.1

Links: Maandag had ik een prima stagedag waar ik onder andere lekker heb staan bakken met een collega.
Midden: ‘s Avonds had ik geen zin om boodschappen te doen door de vrieskou en daarom flanste ik wat in elkaar met restjes uit de koelkast. Moet ik vaker doen: dit werd zó lekker! Het recept vind je hier. Later die avond ging ik naar Joran.
Rechts: Ook dinsdag weer stage. Lekker brood voor de lunch hierboven. Boeiend hè wow ja. Verder las ik vandaag mijn boek uit, at ik de simpelste pasta bolognese ooit en ging ik nog even sporten.

tbd162.2

Links: Verder gebeurde dus dit vandaag en het is geen grap. Het gaat dus om Urban Kitchen de Watertoren, fancy en populair en helemaal iets wat ik nog nooit heb gedaan. De eerste mogelijkheid voor een diner op de 10e verdieping was in oktober dus ik en Joran zijn nu zowaar toekomstplannen (!) aan het maken. Haha.
Midden: Woensdag ruimde ik mijn kamer op, deed ik boodschappen en maakte ik Spanakopitas. Het recept heb je gister al kunnen lezen!
Rechts: Ze vinden het wel leuk. ‘s Middags gingen Milenka en ik sporten en ‘s avonds keken we tv.

tbd162.3

Links: Ook donderdag was ik weer de hele dag op stage (misschien moet ik daar eens wat meer foto’s maken) en thuis maakte ik artisjok klaar. Ik schreef dit weekend hier al over dit recept én het projectje dat erachter zit.
Midden: Vrijdagochtend deed ik wat huishoudelijke dingen en daarna probeerde ik voor de zoveelste keer courgettechips te maken. Deze foto is @ mijn vriendinnen en huisgenoten want die zijn van mening dat ik heel goed kan koken. Denken ze bij mijn stage anders over (dat is wel next level) en ik weet zelf ook dat ik maar wat aankloot natuurlijk. Goed: courgettechips doen we niet meer, is echt onmogelijk.
Rechts: Dan het ULTIEME hoogtepunt van mijn week: vrijdag kreeg ik te horen dat ik een fucking wintersport heb gewoon met en via Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl. Ik heb een foto geliked, tagde vriendinnen en won een WINTERSPORT. Over twee weken gaan we al maar eigenlijk geloof ik het gewoon nog niet zo. Hallo hé, wie wint nou zoiets!? ZO LEUK!

tbd162.4

Links: Bevangen door blijdschap propte ik een bak kwark met cruesli naar binnen en daarna werkte ik tot half 9.
Midden: Thuis dronk ik wijn en gin tonics met Milenka en bij gebrek aan een zak chips flanste ik snel dit in elkaar. Ik doe niet aan wijn zonder snacks.
Rechts: Daarna gingen we naar Tivoli voor de Tante Joke Karaokeband. Wilde ik altijd al eens heen (want ik HOU van karaoke) en het was echt heel heel leuk! Ik heb wat vriendinnen in gedachten die dit wel kunnen waarderen dus die gaan mee de volgende keer. Hierna ging ik naar het Pakhuis want daar was Joran met zijn vrienden. We dronken nog meer.

tbd162.5

Links: Zaterdag had we een ultieme brakke dag die begon met verse sap en gebakken ei.
Midden: Laat in de middag ging ik weer naar huis voor een lange, hete douche en thee en daarna kwam Joran om bij mij thuis op de bank te hangen.
Rechts: We bestelden burgers bij BurgerMe (totaal geen aanrader) en gingen vroeg naar bed.

tbd162.6

Links: Na bijna 10 uur slaap stuurde ik hem weer naar huis (maar ik gaf hem wel eerst nog een stapel pannenkoeken) en daarna ging ik lekker sporten. De rest van de dag zat ik met Ilona bij Rocking Chair met koffie, thee en mijn blog.
Midden: Oké is hier animo voor? Let me know in de comments!
Rechts: ‘s Avonds at ik lekkere ovenschotel met garnalen en tijdens mijn favoriete tv-programma’s at ik paaseitjes van de AH. Die met fruitvulling zijn echt heel ranzig, sorry.