The Beau Diaries 169: Pubquiz, Mesdag en drie stadsparken

23 apr 2018 | Leven

tbd169.8

Goeiemorgen mensen, wat was dit een heerlijke week. Ik had ineens zeeën van tijd (maar geen zorgen, nu dit online komt ben ik gewoon alweer hard aan het werk) en genoot daar wel even van: ik ging barbecueën met vriendinnen, ging naar een museum en het strand met mijn moeder, deed met huisgenoten mee met een pubquiz, chillde in drie verschillende stadsparken in Utrecht en sliep per ongeluk in de tuin.

tbd169.1

Links: Maandag was vrij heftig. Zoals ik in mijn vorige fotodagboek al vertelde ben ik gestopt bij mijn stage, en vandaag was dus de dag dat ik ontslag nam. Het was dan ook meteen mijn laatste dag dus ik ben bezig geweest met overdragen en gedag zeggen. Daarna was ik kapot, maar opgelucht. In Utrecht ging ik meteen naar Jozef met huisgenoten, om daar gezellig te eten als afscheid van Milenka (die gaat reizen). We bestelden allemaal het goedkoopste van de kaart (haha): een broodje barbecue pulled pork. En die was lékker, echt een hele goeie.
Midden: Maar we kwamen vooral voor de pubquiz daarna! Zonder er eerst te eten heb je sowieso geen tafeltje dus dan maar een keer zo. De pubquiz was heel leuk en gezellig maar net wat teveel gericht op mensen rond de 30. Er werd overdreven veel gevraagd over de jaren 90 en die hebben wij allemaal niet bewust meegemaakt, dat was wel lullig. We werden 29e van de 31, au.
Rechts: Dinsdag was ik vrij en wilde ik uitslapen maar dat lukte niet. Ik maakte een ontbijtje en koffie en keek Temptation Island terug in bed. Daarna werkte ik aan mijn blog en draaide ik wasjes.

tbd169.2

Links: Ook maakte ik deze lunch: Mexicaanse wafels. Geen knaller, wel prima en vooral leuk. ‘s Middags ging ik op ziekenbezoek bij Joran met knakworstjes en vitaminepillen, all you need.
Midden: En daarna meteen door naar Rotterdam om daar de zon te vieren met vriendinnen. De eerste barbecue van het seizoen, woehoe! Eerst een lekker wijntje in het lelijkste wijnglas ooit (sorry Naad).
Rechts: Gezellig!

tbd169.3

Links: Woensdag ging ik een dagje naar Den Haag en Scheveningen met mijn moeder. We begonnen bij het museum Panorama Mesdag, daar waren we allebei nog nooit geweest. Was wel heel leuk om eens te zien, zeker omdat ik er op de middelbare school over heb geleerd.
Midden: Daarna namen we de tram naar Scheveningen om daar in de zon te lunchen. Ik weet niet meer hoe dit tentje heette (wat misschien ook maar goed is) maar hier moet je geen broodje carpaccio bestellen als je net als ik fan bent van truffelmayo 🙁 Teleurstelling van de dag. Nee, ik overdrijf, verder was ‘ie wel oke.
Rechts: ‘s Middags ging ik weer terug naar Utrecht om daar van de zon en wijn te genieten met Ilona. De tekst op de foto is niet van toepassing op mij, trouwens.

tbd169.4

Links: Foodblogger in actie! Inclusief onderkin, dat krijg je van al dat lekkere eten.
Midden: We aten deze witlofsalade met appel, walnoot, coburger en couscous. Het recept vind je hier! Na het eten gingen we nog een rondje skeeleren tot ver in Overvecht, heel lekker!
Rechts: Donderdagochtend werkte ik van 8 tot 13 en daarna sloot ik bij Ilona en Milenka aan, die al lagen te bakken in bikini in de tuin. HOE is dit mogelijk in april? Hoe heerlijk. Ik zie nu pas dat deze foto niet op deze dag is gemaakt maar ook donderdag dronk ik een wijntje.

tbd169.5

Links: Dagelijks dilemma dit.
Midden: We wilden eigenlijk asperges eten maar die bleken nog veel te duur te zijn voor ons budget. Dus het werd een zelfgemaakte pizza, die zó belachelijk lekker uitpakte. Het kreeg de high score van alle recepten die ik tot nu toe heb gepubliceerd! Morgen krijgen jullie het recept! ‘s Avonds keken we Temptation Island in de tuin.
Rechts: Vrijdagochtend wist ik mezelf naar de sportschool te slepen. Daar heb ik automatisch totaal geen zin meer in met deze temperaturen maar ik ging best wel lekker!

tbd169.6

Links: Ik bakte heel spontaan deze supergoeie lunch: een torentje pannenkoeken met daartussen laagjes citroenkwark. Het supersimpele recept kun je hier lezen! Daarna ging ik weer aan het werk bij de AH van 1 tot half 9. Toen ik daar klaar was, sloot ik aan bij Milenka, Ilona en wat vrienden van hen in het Griftpark. Niet heel lang, maar toch gezellig om nog lekker even buiten te zitten.
Midden: Zaterdagochtend skeelerden Ilona en ik weer door Overvecht. Die fietspaden zijn hier perfect om op te skeeleren, echt heel leuk!
Rechts: ‘s Middags heb ik urenlang op een kleedje gelegen in het Wilhelminapark, samen met Joran. Lekkere middag ♥♥

tbd169.7

Links: Bij mij thuis lieten we Indonesisch eten bezorgen, in het kader van mijn project ’23 voor 23′. Het was lekker maar zeker niet geweldig.
Midden: Verder hebben we met z’n tweeën echt de chillste avond ooit gehad in de achtertuin en we zijn uiteindelijk zelfs in slaap gevallen toen we filosofeerden over de maan. Werden we om half 3 ‘s nachts ineens wakker, heerlijk hahaha.
Rechts: Na het uitslapen gingen we vandaag weer voor een ander park: Lepelenburg! Na een paar uur zweten hield ik het weer voor gezien en deed ik nog wat klusjes in huis. De rest van de avond hing ik lekker zondags voor de tv. Doe mij elke week zo’n weekend, wow ♥

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten