The Beau Diaries 17: Zonnebank, tapas en heel veel dansen

25 mei 2015 | Leven

tbd17.11

Hallooo lieve lezers! Hoe gaat het met jullie? Wat een week heb ik achter de rug zeg.. Ik heb zoveel gedaan! Ik ben met meiden van m’n studie naar Bloemendaal Aan Zee geweest voor het Woodstock Click festival, heb een geweldige avond uit gehad met lieve vriendinnen van thuis, ben voor het eerst in m’n leven onder de zonnebank geweest, heb weer wat uurtjes gedanst in Tivoli en heb denk ik wel een recordbedrag uitgegeven aan drankjes, etentjes en koffie. Kijk mee naar de foto’s van afgelopen week 🙂

tbd17.1

Links: Na het eerste hoorcollege op maandagochtend moesten ik en een paar anderen wachten omdat we een tutorgesprekje hadden. We kregen iets meer uitleg over de verdiepingspakketen die we moeten kiezen voor volgende jaren. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de taal- en organisatie richting!
Midden: Eenmaal in m’n kamer trof ik dit plantje aan. HOE heb ik het voor elkaar gekregen om een cactus te laten sterven?
Rechts: Ik lunchte met broodjes knakworst! Daar had ik ineens zo’n trek in, haha!

tbd17.2

Links: Ik had van thuis sushi meegenomen omdat we veel over hadden van de dag er voor. Lekkerrr 🙂
Midden: Dinsdagochtend ging ik sporten en daarna naar werkcollege.
Rechts: ‘s Middags werkte ik een beetje aan een opdracht voor school bij Douwe Egberts.

tbd17.3

Links: Dit shirt heb ik misschien al wel 4 of 5 jaar maar ik heb hem nooit gedragen omdat ik niet kon omgaan met croptops. Nu wel.
Midden: Dinsdagavond dronk ik met Inge gezellig wat op het Neude. Het was best fris maar met hittelampen echt heeeerlijk 🙂
Rechts: Iemand hier is héél erg aan vakantie toe…

tbd17.4

Links: Woensdag ging ik na college met Eline naar de sportschool :thumbs:
Midden: En daarna gingen we onder de zonnebank. Het was de eerste keer dat ik dat deed en zeker niet de laatste. Ik vond het echt zooo lekker en ik kan een kleurtje en vitamine D ook echt heel goed gebruiken (ik citeer mijn moeder: “Nou, dan ga je een jaartje eerder dood. Heb je wel een lekker kleurtje gehad.”). Woensdagavond bracht ik door op bed met thee en Orange Is The New Black. Ik heb nu 3 afleveringen gezien en weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik er van vind.
Rechts: Donderdagochtend ging ik naar college en daarna werkte ik met Marloes aan een opdracht. Bij Douwe Egberts, uiteraard. Ik vond dat ik dit stukje cheesecake best een keer mocht proberen. Ik ben echt zo goed in lief zijn voor mezelf, haha.

tbd17.5

Links: Donderdagavond ging ik met mijn studievriendinnetjes uit eten bij El Mundo! Floor was jarig geweest en dat vierden we met tapas. Was weer heel lekker!
Midden: Daarna dronken we met z’n achten een drankje op het Neude. Daar werd net deze expositie (of hoe noem je dat?) geopend: een man sluit zich voor 10 dagen op in deze glazen truck en communiceert alleen met met de buitenwereld via social media. Hij wilde een statement maken met iets van media en privacy, maar ik vond het een beetje vaag.
Rechts: Ik had heel veel zin om naar Tivoli te gaan maar niemand kon. Ik wist wel dat er een paar bekenden gingen dus ik besloot maar gewoon te gaan!

tbd17.6

Links: Lekker dansen! 🙂
Midden: De ‘I’m still alive’-snap die standaard de volgende ochtend verstuurd wordt, haha.
Rechts: Vrijdag ging ik na college nog even de stad in. Ik en twee studiegenootjes haalden een broodje en ik kocht nieuwe oortjes voor mijn iPhone. In de gracht zag ik zo’n tourboot gaan, lijkt me stiekem best leuk om een keertje te doen, haha!

tbd17.7

Links: ‘s Middags maakte ik de badkamer en wc schoon. Achteraf bleek het mijn beurt helemaal niet te zijn, maar alles is nu wel fresh.
Midden: Vrijdag was ik pas laat weer in Berkel, maar mijn ouders bleken net weg te zijn naar de Chinees een paar straten verderop. Ik had nog niet gegeten en kon nog aanschuiven!
Rechts: Later die avond wandelde ik met Fiona en haar hond Rudi.

tbd17.8

Links: Zaterdag was ik bloedchagrijnig en moe. Ik werkte van 7 tot 12 en echt álles ging fout.
Midden: Eenmaal thuis maakte ik pannenkoeken met spek voor mij en m’n moeder, kreeg ik een leuk pakketje binnen en lag ik een paar uur op bed. Daarna ging het beter 😉
Rechts: Ook maakte ik een lekker sapje voor mezelf van sinaasappelsap en frambozen.

tbd17.9

Links: ‘s Avonds ging ik naar Nienke in Rotterdam! We gingen met z’n vieren uit en dronken eerst wat bij Nienke in haar studentenhuis. “Deze foto moet op je blog, Beau!!”.
Midden: We wilden eigenlijk een keer naar iets nieuws, maar uiteindelijk waren we toch weer heel de nacht in het oude vertrouwde Café Beurs. En het was echt zo geweldig leuk! Ik heb zó erg genoten van deze avond dansen, as you can see ♥
Rechts: Ik heb geen idee hoe laat we daar weg gingen, maar eenmaal buiten was het al zo goed als licht. Goodmorning Rotterdam!

tbd17.10

Links: En we konden natuurlijk niet naar huis zonder kipnuggets!
Midden: Zondag was het superlekker weer, dus Ella, Nadine en ik fietsten naar huis vanuit Rotterdam i.p.v. met de fiets in de metro. De route is ook altijd wel leuk, zo langs het vliegveld!
Rechts: Uitbrakken zat er helaas niet in, want ik ging gezellig met studievriendinnen naar het festival Click van Woodstock in Bloemendaal Aan Zee! Het was heel lekker om op het strand te hangen en in het zonnetje te dansen met een Desperados (doei 5 euro) maar op een gegeven moment had ik het ook wel weer gezien. Veel te mooie mensen en rijke tatta’s daar voor mij, haha 😉 Mijn broertje was deze dag ook jarig en voor het eerst in jaaaren werd dat ineens wel gevierd, maar daar was ik dus niet bij.

Deze week heb ik juist weer heel weinig plannen! Ik ben maandag én dinsdag vrij, heb nog geen feestjes of iets in de agenda staan maar moet voor school wel hard gaan leren voor een tentamen. Volgens mij wordt de volgende The Beau Diaries een beetje een anticlimax na deze, haha.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Aniek

  Dat zonnebank gevoel ken ik ook. Moet wel eerlijk bekennen dat ik er dit jaar nog niet onder ben geweest, maar misschien even klaar maken voor de zomer. Zo lekker relaxet haha

  Antwoord
 2. Lisa

  Aw je cactus, wat zielig… inderdaad best knap dat je hem hebt laten overlijden maar dit bewijst maar weer dat ook cactussen af en toe een beetje water nodig hebben, haha. Echt lekker zo’n weekje met allemaal feestjes en zo. Had ik ook een beetje, maar nu moet ik toch echt even terug naar het echte leven… Succes met je laatste tentamen en zo, nog héél even!

  Antwoord
 3. Ingeborg

  Oh wauw wat een heerlijke feestjes heb je gehad! Haha, dat je ook echt een cactus laat dood gaan, dat zou ook echt typisch iets voor mij zijn.

  Antwoord
 4. Anouk

  Feestbeest haha, helemaal leuk! Enjoy 🙂

  Antwoord
 5. Stella

  Oelala, wat heb jij veel leuke dingen te doen in zo’n week. Wat fijnnnn. Ik zou ook vaker dansjes moeten doen ergens. Ook al kan ik niet dansen. En gaan mijn vriendinnen nooit echt ‘uit’. Ik ga wel alleen. Vermomd. Hihi. En ik heb nu trek in knakworst. Misschien loop ik wel even langs de supermarkt, ssst. Liefs!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten