The Beau Diaries 19: Pannenkoeken, boksen en heel veel zon

9 jun 2015 | Leven

tbd19.8

Goodmorning! Een dagje later dan normaal maarrrr dat mag de pret niet drukken. Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn superspannende leven! Deze week at ik namelijk twee keer pannenkoeken, heb ik voor het eerst in m’n leven gebokst, heb ik twee keer gepicknickt en ging ik de deur uit met een naveltruitje (!! – haha ja echt). Wat wel heel vervelend was deze week, is dat mijn mobiel continu aangeeft dat het geheugen vol zit terwijl dat niet waar kan zijn. Daardoor kon ik heel vaak geen foto’s maken. Ook gebruikt ‘ie de hele tijd heel veel MB’s zonder dat ik iets doe en dat is een duur grapje geworden. RIP iPhone 4S? Maar goed, kijk verder voor de foto’s van deze week!

tbd19.1

Links: Iedere maandag heb ik van 5 tot 7 hoorcollege. Deze twee uur heb ik omgedoopt tot bloguurtjes; ik maak standaard The Beau Diaries terwijl ik aantekeningen maak. En dat gaat prima, echt (nee, tuurlijk niet).
Midden: Maandagavond had ik een hele gezellige avond met m’n huisgenoten. En ein-de-lijk hebben we de lelijke letters van de ramen afgehaald. Daar stoorde ik me al aan sinds dat ik hier kwam wonen, haha.
Rechts: Dinsdagochtend maakte ik een lekker ontbijtje voor mezelf, werkte ik aan school en m’n blog en ging ik naar college.

tbd19.2

Links: ‘s Avonds bakte ik pannenkoeken voor mij en m’n huisgenoten. Deze stapel!! Pfff, ik was echt súperlang bezig met bakken, gelukkig waren ze weer lekker 😉 Later die avond ging ik weer hospiteren in een heel mooi huis, maar helaas ben ik niet gekozen.
Midden: Woensdag ging ik na college meteen door naar huis, want ik moest naar de tandarts voor controle en happen voor een bitje (om te bleken!). Bij de vorige controle werd me verteld dat ik al m’n verstandskiezen moest laten weghalen en toen kreeg ik meteen een verwijsbrief voor de chirurg. Nu had ze het over ééntje die ik er ‘ooit’ uit moet laten halen. Ben ik even blij dat ik dat niet meteen heb laten doen.. ‘s Avonds keek ik Sex And The City 2 op Net5. Ik was even vergeten hoe geweldig ik dat ook alweer vond, ik geniet echt zo erg van die serie en films (wisten jullie al dat er een #3 komt!? Aaaah 😀 )!
Rechts: Donderdagochtend ging ik op tijd uit bed en ontbeet ik half in het zonnetje.

tbd19.3

Links: Daarna ging ik naar de sportschool. Ik had zin om iets of iemand helemaal kapot te slaan en het leek me verstandig om daar een boksbal voor te gebruiken. Een instructeur hielp me met de technieken en ik vond het best wel lastig! Wel leuk, dat wel. En ik had daarna nog een paar dagen spierpijn!
Midden: Daarna ging ik naar Marloes om aan een opdracht voor school te werken. Ik vond m’n outfit van die dag heel leuk 🙂
Rechts: Rond drie uur gingen we naar de stad en hebben we heeeerlijk in het zonnetje op het Neude gezeten met een lekker drankje en een stokbroodje.

tbd19.4

Links: We besloten de dag helemaal compleet te maken en bij een pannenkoekenrestaurant aan de gracht te eten. Ik ging voor half spek/half warme kersen!
Midden: ‘s Avonds kwam Floor wat drinken met mij en twee huisgenoten. Ook haalden we die nieuwe Pink Magnums, zo lekker (en nee, ík word hier niet voor gesponsord, haha)!
Rechts: Het was echt heel gezellig! Op deze foto zie je mij de ramen schoonmaken, moest even gebeuren.

tbd19.5

Links: Later die avond gingen we met z’n vieren naar Tivoli, maar het was helaas niet zo leuk als anders! We hadden het al snel wel gezien en toen besloot ik met een huisgenoot nog even een dikke vette midnightsnack te halen.
Midden: Vrijdag ging ik met studievriendinnen picknicken in het Wilhelminapark! Het was superlekker weer en ik droeg voor het eerst dit jaar weer een korte broek!
Rechts: ‘s Middags ging ik nog naar college (was zo nutteloos, ik had beter lekker buiten kunnen blijven) en daarna ging ik met een paar mensen naar het Julianapark voor picknick nummer 2!

tbd19.6

Links: Vrijdagavond ging ik weer naar m’n ouders. Ik had zóveel last van niezen en een loopneus, volgens mij heb ik toch echt hooikoorts. Gelukkig hadden we deze pilletjes nog in huis.
Midden: Maudy kwam langs om voor de 20ste keer naar vakanties te kijken. Weer niks gevonden. Het was wel heel gezellig, en ze borstelde mijn haar (hehhhh dat vind ik zo lekker, haha 😉 ).
Rechts: Zaterdag werkte ik weer een paar uurtjes en ‘s avonds keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars! Ik kijk ze inderdaad altijd op zo’n klein schermpje, anders vind ik het te eng, haha!

tbd19.7

Links: Ook hing ik met mijn ouders op de bank met chips met guacamole en een veel te sterke framboos/Bacardi-cocktail.
Midden: Zondag heb ik letterlijk de hele dag in de tuin gehangen. En dat heb ik geweten ook; mijn hele rechterhelft is rood. Ik werkte buiten ook nog een beetje aan school.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met Maudy een lekker rondje skeeleren bij de Rotte 🙂

Deze week zal ik me vooral veel bezighouden met een opdracht die ik vrijdag moet inleveren. Heb d’r nu al zin in… Ook moet ik woensdag weer naar de tandarts om mijn bleekbitje op te halen en eet ik zaterdagavond met vriendinnen. Verder heb ik nog weinig plannen voor deze week, maar die komen vast nog wel!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

6 Reacties

 1. Marjolein

  Jummie, pannenkoeken! Heel slim om tijdens je hoorcollege te gaan bloggen, haha. Multitasken to the max 😀

  Antwoord
 2. Dina

  Hahah zo grappig dat je gewoon blogt tijdens de hoorcolleges. Ik kon dat ook echt niet. 😛

  Antwoord
 3. Danielle

  Oh lekker twee keer pannenkoeken!! En die pink magnums zijn inderdaad echt super lekker!

  Antwoord
 4. Sandra

  Oeh boxen, dat lijkt me echt lekker om te doen. Even alles er uit slaan! Inderdaad erg verstandig om maar een boxbal te gebruiken om op te slaan ja, haha. En hey, je hebt hooikoortspilletjes. Helpen ze een beetje? Succes met je opdracht voor school. Ik hoop dat je een fijne week hebt deze week!

  Antwoord
 5. Ysanne

  Boksen lijkt me dus ook heel tof om te doen, volgens mij wel suuuper vermoeiend haha. Hoezo moet/wil je eigenlijk verhuizen?

  Antwoord
  • admin

   Ik heb nu een kamertje van bijna 11m2 met twee kleine raampjes die te hoog zitten om naar buiten te kijken! Ik heb het verder gewoon naar m’n zin hier, maar als ik iets beters tegenkom is dat natuurlijk wel fijn 🙂 Ik heb geen haast!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten