The Beau Diaries 2: Taart, sushi en galajurken

10 feb 2015 | Leven

fd25.9

Hi allemaal! BATC staat alweer een week online en in die week ging het bloggen superlekker: er zijn 5 posts online gekomen en daarnaast heb ik ook nog allemaal ideeën opgeschreven om later uit te werken! Ook buiten het bloggen was dit een goeie week: ik begon met superveel motivatie aan het derde blok van mijn studie (en die motivatie is er nog steeds), Maudy kwam een dagje langs in Utrecht, ik koos een jurk voor het gala, at sushi, ging een middagje bowlen én ik ben een heel stuk dichter bij één van de doelen die ik voor 2015 had gesteld!

fd25.1

Links: Ik wilde maandag een plog doen, maar nadat ik mijn wekker had gesnoozed was ik dat alweer vergeten. Was eigenlijk maar goed ook, want door die enorme seinstoring in Utrecht bestond mijn hele dag uit wachten en omreizen, niet zo spannend..
Midden: Gelukkig kon ik me wel vermaken met een kop thee en Tony’s Caramel/Zeezout! Ik was trouwens de halve dag gewoon thuis en niet op een of ander station, gelukkig!
Rechts: Eenmaal in Utrecht trof ik dit zielige plantje aan. Ik geef ze echt water maar het zijn palmboomcactussen dus misschien hebben ze iets meer licht nodig, haha.

fd25.2

Links: Ik had college tot 7 uur en daarna moest ik óók nog boodschappen doen en koken. Ik maakte een superlekker prakkie voor mezelf met aardappelpuree uit een zakje, spekjes, verse spinazie, cashewnoten, tomaat, augurk, wortel, ui en dressing.
Midden: Ieeeehh! De wasbak in de badkamer was verstopt en een huisgenoot en ik besloten hem maar meteen te repareren. Het was ZO vies, echt niet te geloven. Ik bespaar jullie de allerergste foto’s, haha. Gelukkig hebben we wel hard gelachen. Oh en ik heb ook nog de hele vriezer uitgemest en schoongemaakt!
Rechts: Later op maandagavond kwam mijn vriend nog langs omdat hij in de buurt was en dinsdag rond 11 uur ging hij alweer weg. Wel leuk dat hij even langs kwam!

fd25.3

Links: Dinsdag heb ik heel goed gesport en het was ook nog eens heerlijk weer toen ik terugfietste!
Midden: ‘s Avonds kwam Pascale eten (we aten de zoete aardappels zoals vorige week!) en daarna hebben we héél goed bijgekletst. We hadden elkaar al veel te lang niet gezien!
Rechts: Daarna was ik supermoe, terwijl ik eigenlijk nog aan school moest werken. Morgen weer een dag 😉

fd25.4

Links: PAKKETJE!!!
Midden: De inhoud heb ik jullie al eerder laten zien in dit artikel! Ik ga voor de jurk op bovenstaande foto 🙂 Donderdagmiddag ging ik ook nog even naar de sportschool.
Rechts: Woensdagavond at ik, net zoals de rest van de studenten in Nederland, kipschnitzels. Ze waren namelijk in de bonus, haha.

fd25.5

Links: Donderdag was een heel leuk dagje met Maudy! Ze kwam eindelijk een keer langs in Utrecht en we hebben gezellig door de stad gelopen, een beetje geshopt (oepsie alweer) en heerlijke taart gegeten bij Carla’s Conditorie achter de Dom. Dat klinkt als een kapperszaak hè? Maar nee, het is een heel oudbollig koffietentje, wel leuk!
Midden: Ze bleef ook nog eten en bankhangen. Eerder die dag kocht ik nog kaartjes voor het gala. Het deed wel een beetje pijn in mijn portemonnee, maar het is inclusief drank en hapjes dus dat maakt het wel goed! Ik kocht er twee, want mr. boyfriend gaat ook mee!
Rechts: Vrijdagochtend stond ik helemaal op tijd klaar bij de fitness voor het buikspierkwartier, maar dat ging dus niet door. Dan maar weer zelf wat doen! ‘s Middags had ik nog een college en daarna deed ik ‘de administratie’. Oftewel: uitrekenen wat huisgenoten me nog schuldig zijn.

fd25.6

Links: In de namiddag pakte ik weer de trein naar huis. Het wordt lente jongens, ik voel het!!! 😀
Midden: Vrijdagavond ging ik eindelijk weer eens sushi eten! Het was heel gezellig met mijn ouders en broertjes en ik heb echt weer genoten van het al het eten!
Rechts: Zaterdag maakte ik een lange werkdag van 8 tot 5, maar het was gelukkig goed te doen.

fd25.7

Links: In mijn uur pauze ‘lunchte’ ik met Pascale en Maartje bij de Verhage in het dorp. De appeltaart is daar echt onwijs lekker!
Midden: Zaterdagavond hing ik de hele avond met mijn laptop op schoot bij de verwarming, en schreef ik een post over speciale liedjes.
Rechts: Zondag heeft m’n moeder mijn galajurk een stukje ingekort en de achterkant een beetje aangepast, heel fijn!

fd25.8

Links: ‘s Middags gingen ik met mijn ouders en broertjes een uurtje bowlen! Vroeger deden we dat echt iedere maand wel één of twee keer, haha. Nu was het alweer zeker 6 jaar geleden dus het was een ouderwets leuke zondag!
Midden: Het állerleukste was eigenlijk nog dat ik reed, in die grote auto! Een van mijn doelen voor 2015 was dat ik daar graag in wilde leren rijden en dat heb ik nu dus al gedaan! Een half jaar geleden deed ik dat al eens en toen was ‘ie al 10 keer afgeslagen voordat we ook maar de straat uit waren, dus ik zag weer zoiets voor me. Maar serieus, ik stapte in en reed weg alsof ik nooit anders had gedaan!
Rechts: ‘s Avonds kwam mijn vriend nog even langs. Rond 10 uur ging ik alweer richting Utrecht met Pascale, maandagochtend werd dit keer anders iets te zwaar voor mij!

Deze week belooft ook veel goeds: maandag begeleid ik met Floor een groepje zesdeklassers die een dagje meelopen bij onze studie om te kijken of ze het wat vinden, donderdag is dan eindelijk het gala en zaterdag ga ik met een hele groep mensen uit om de verjaardag van een vriendin te vieren! Wat zijn jullie plannen voor aankomende week? Nog dates op Valentijnsdag 😉 ?

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. saskia

    Oeh badkamer putjes schoonmaken is zo erg haha, leuk artikel!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten