The Beau Diaries 20: Blogdate, huismiddag en vakantie geboekt!

15 jun 2015 | Leven

tbd20.9

Wéér een week verder! De vakantie komt steeds dichterbij, ik heb er zóveel zin in! Ik geloof ook niet dat ik ooit zó krampachtig naar de zomervakantie heb verlangd. Genieten zal ik. Deze week heb ik namelijk een heel fijn reisje geboekt met een vriendin! Ook sprak ik af met blog/mail-vriendin Stella, haalde ik een dikke deadline, at ik met huisgenoten pizza aan het kanaal achter ons huis, bracht ik een heel kort bezoekje aan Eindhoven Airport (huh wat?), had ik een gezellige avond met Nienke en ook nog eentje met drie andere vriendinnen. Klinkt goed toch?

tbd20.1

Links: Maandag was ik een dagje taxi! Om een lang verhaal even kort te maken: ik ging met de trein naar Eindhoven Airport, haalde daar een vriendin op die haar vriend uitzwaaide en bracht haar naar huis in de auto van haar ouders. Ik vond het leuk om een keer in een andere auto te rijden, en ook weer eens een lang stuk op de snelweg. Toen we bijna thuis waren, besloten we nog een McFlurry te halen 🙂
Midden: Nadat ik haar had afgezet, ging ik meteen weer terug naar Utrecht. Ik droeg vandaag de hele dag mijn haar in een vlecht, dat had ik al héél lang niet meer zo gedaan maar eigenlijk vind ik het best leuk!
Rechts: ‘s Avonds at ik met een huisgenootje pasta met spekjes in roomsaus met pijnboompitjes en broccoli, heel lekker! Zó lekker zelfs, dat we het (nu ik dit schrijf) net weer gegeten hebben!

tbd20.2

Links: Na het eten ging ik weer naar een hospiteeravond maar de kamer was echt niks voor mij. Ik was bij Pascale in de buurt, dus daar ging ik nog even een kopje thee drinken.
Midden: Dinsdagochtend ben ik naar de sportschool geweest en daarna lunchte ik met crackers met hummus en peppadews. Eigenlijk heb ik dit de hele week geluncht, superlekker!
Rechts: Na college moest ik er toch echt aan geloven: mijn kamer opruimen. Al een maand of twee liet ik alles overal slingeren en de grond was letterlijk bezaaid met sokken, bonnetjes, haren en cruesli. Een after-foto heb ik niet gemaakt, maar geloof mij maar als ik zeg dat alles nu weer fresh is!

tbd20.3

Links: ‘s Avonds at ik met twee huisgenootjes wraps met kipschnitzel, komkommer, tomaat, sperzieboontjes, avocado, mozzarella en tzatziki.
Midden: Ik werkte de hele avond in de woonkamer aan school. Met heel veel thee!
Rechts: Woensdag ging ik weer richting huis voor de tandarts. Ik haalde een pakket op met mijn op maat gemaakte bleekbitjes en bleekgel. Ik schrijf er binnenkort wat over, als ik ‘m twee weken heb uitgeprobeerd (oké spoileralert: het werkt errrrug goed!).

tbd20.4

Links: Ik was in de buurt, dus ik ging gezellig even langs Nienke in Rotterdam. We hebben heel veel gekletst, lekker pannenkoeken gegeten en een aflevering Pretty Little Liars gekeken!
Midden: Eenmaal thuis in Utrecht was het al laat en ik was moe, maar ik wilde toch wel heel graag het bitje uitproberen. Het was even lastig maar inmiddels lukt het prima.
Rechts: Donderdag ging ik naar college en werkte ik diehard aan een opdracht voor school. Het was alleen superlekker weer en al m’n huisgenoten zaten gezellig aan het kanaal. Ik stuurde ze deze foto om te laten zien hoe hard ik aan het werk was (jullie kenners zien natuurlijk meteen dat ik aan het Bloglovin’en was).

tbd20.5

Links: Oké, ik kon het niet laten. Aan het einde van de middag heb ik ook aan het water gezeten met een wijntje!
Rechts: We bestelden pizza en aten lekker in het zonnetje 🙂 Vervolgens ben ik tot half 2 ‘s nachts bezig geweest met die opdracht voor school, maar het was het waard. Fiona had een etentje en feestje in Utrecht en sliep daarom die nacht gezellig bij mij!

tbd20.6

Links: Vrijdagochtend was het even stressen, maar uiteindelijk leverden Marloes en ik dan toch netjes voor 11 uur onze opdracht in. Negenenzestig pagina’s dik, halleluja.
Midden: Om deze bevrijding te vieren, dronk ik met Eline verse sinaasappelsap op het terras bij ‘t Gras Van De Buren. Het was nog niet eens middag en ik smolt toen al weg!
Rechts: Om 1 uur had ik met Stella van Mondetmoi afgesproken in Utrecht! We genoten van de zon, liepen een beetje door de stad en lunchten met broodjes carpaccio bij De Beurs op het Neude.

tbd20.7

Links: Stella trakteerde op lekkere frozen yoghurt, en die aten we op bij een rustig stukje aan de gracht. Het was echt een supergezellige middag, zekersss voor herhaling vatbaar! Later ging ik weer naar mijn ouders en daar sliep ik een paar uur op de bank. That deadline killed me.
Midden: Zaterdagochtend werkte ik en ‘s avonds kookte ik samen met Fiona, Maartje en Pascale. Het was lang geleden dat we zo samen waren geweest, dus het was een leuke avond! We maakten gnocchi met tomaat/mozzarella-saus, courgettesalade en chocolademousse.
Rechts: Gezellig wijn drinken en heel veel bijkletsen! ♥

tbd20.8

Links: “Beau, wat kijk je zwoel.”
Midden: Zondag was ik heel sloom, ik werkte een beetje aan een artikel en zocht naar geschikte hotels voor op vakantie. ‘s Avonds barbecueden we in de tuin (ik vond het daar veel te koud voor, maar goed).
Rechts: Na het eten ging ik naar Maudy om voor de allerlaatste keer naar vakanties te zoeken, we hebben eindelijk geboekt! Jullie zijn nu vast heel benieuwd, maar ik ga jullie in een apart artikel alles vertellen over mijn vakantieplannen (nog een spoiler: het begint met de K en eindigt op reta!). Oja, en dit plaatje: kijk nou hoe leuk onze waggie’s naast elkaar staan, die zwarte is dus Diva ♥

Ik heb nu dus het gevaarlijke gevoel dat ik al vakantie heb, maar niets is minder waar. Deze week moet ik héél hard gaan leren voor een lastig tentamen.. Joepie. Verder ga ik dinsdag waarschijnlijk uit met vriendinnen van m’n studie en ga ik zondag met iemand wat drinken. Oh, en ik verwacht aan het einde van deze week helemaal Gerard Joling te zijn want dat bleekbitje werkt dus écht eng goed. Geniet van jullie week en succes met de laatste loodjes voor de vakantie! 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

4 Reacties

  1. Ingeborg

    Haha heerlijke dairy! Waarom hospiteer je eigenlijk? Je hebt toch al een kamer of heb ik wat gemist haha? :$ Kreta lijkt me heerlijk! Succes nog even met leren, het lukt je vast 🙂

    Antwoord
  2. Sandra

    Lekker dat je een vakantie hebt geboekt! Kun je lekker naar uitkijken! Het moet vast oplichtend zijn dat je dat kreng (aka die opdracht) hebt in geleverd. Heel veel succes met het leren voor dat tentamen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten