The Beau Diaries 21: Gezellig en vrolijk en fit zijn

22 jun 2015 | Leven

tbd21.7

Heee lezeressen (en lezers: wees welkom)! Hoe gaat het bij jullie met de laatste loodjes voor school? Wat zijn ze zwaar hè… Afgelopen week heb ik hard geleerd voor mijn allerlaatste tentamen, maar gelukkig ook veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik met studievriendinnen uit eten geweest, heb ik met twee huisgenoten een avondje op een terras gehangen, keek ik anderhalve film, heb ik mijn moeder geleerd hoe Facetime werkt en ben ik heel goed bezig geweest in de sportschool. Kijk mee naar de foto’s!

tbd21.1

Links: Maandag ging ik weer naar Utrecht en begon ik de week meteen goed in de sportschool!
Midden: ‘s Avonds kookte ik voor mij en twee huisgenoten, en daarna had ik zin om een drankje te doen op het Neude. Gelukkig wilden ze wel mee! Ik dronk een wijntje, warme chocolademelk met slagroom en we aten nog wat bitterballen. Was heel gezellig!
Rechts: Dinsdag had ik een goodhairday (mag ook wel eens gezegd worden! haha) en droeg ik sinds eeuwen weer mijn zwarte blazer. En het shirtje dat ik kreeg van Sans-Online!

tbd21.2

Links: Dinsdagavond had ik een supergezellige avond met studievriendinnen! We aten met z’n 7’en bij Florin. Op maandag en dinsdagavond (tussen 5 en 7) betaal je daar als student 8 euro per gerecht. Ik ging voor fish & chips 🙂
Midden: Daarna haalden we een ijsje en dronken we nog wat bij De Beurs op het Neude.
Rechts: En daaaarna dronken we wat bij mij thuis! De ene helft zat aan de thee met chocola, de andere helft aan de wijn en chips. Ik hoorde vandaag bij het thee-front. Met een rietje, zodat het mijn freshly gebleekte tanden niet te veel aantast, haha. Het was heel gezellig en ik lag ook véél te laat pas op bed!

tbd21.3

Links: Woensdag moest ik wéér naar huis voor de tandarts. Binnen twee minuten stond ik weer buiten, want ze hoefde alleen mijn spalkje vast te lijmen. Die zat los, blijkbaar. ‘s Avonds at ik weer bij Nienke in Rotterdam. We keken de nieuwste aflevering PLL en het was weer een gezellige avond 🙂
Midden: De reis terug naar Utrecht duurde ééuwig. Eerst moest ik 10 minuten op de tram wachten en eenmaal op CS kwam de trein pas over 25 minuten. Ik haalde thee om mezelf op te vrolijken :thumbs:
Rechts: Donderdag haalde ik nóg meer thee om mezelf op te vrolijken. Dat had ik wel nodig namelijk, want het harde studeren begon die dag. Ik drink de laatste tijd zoveel thee, dat ik me bedacht dat het slim was om dan ook groene thee te gaan drinken. Schijnt gezond te zijn. En ik eet tegenwoordig vaak eierkoeken, want ik heb me laten vertellen dat daar veel eiwitten in zitten en dat eiwitten ook al zo geweldig goed zijn.

tbd21.4

Links: Dus ik dronk groene thee tijdens het samenvatten.
Midden: ‘s Avonds at ik chili con carne met huisgenoten en later die avond heb ik heel lang gezellig met m’n moeder gefacetimed. Ze wist niet eens dat ze dan kon! Ik ga echt stuk om deze foto: kijk mijn tanden! Hahahaha!
Rechts: Vrijdag leerde ik en ging ik weer naar de fitness. Het ging echt zó goed; ik heb touwtje gesprongen, gebokst, cardio, kracht, alles. En ik hing ook gewoon even 5kg extra aan m’n squatstang. Doen we ff.

tbd21.5

Links: Laat in de middag reisde ik met Pascale terug naar Berkel. Ik at gezellig met mijn ouders bij de Chinees een paar straten verderop 🙂
Midden: Daarna bracht ik ze naar een verjaardag en reed ik zelf naar Nadine. We keken Mean Girls 1, want die had ik dus nog nooit gezien. I know, schandalig. Ik heb er wel echt van genoten, was een fijne avond zo! Daarna haalde ik mijn ouders weer op en ging ik lekker naar bed.
Rechts: Zaterdag ging eens een keer níet om 6u de wekker! Ik had geruild met een collega, dus ik werkte van 3 tot 8. Ik mocht eten uitzoeken bij de Albert Heijn en ging voor sushi, sojabonen en een mini Ben & Jerry’s als toetje 😉

tbd21.6

Links: ‘s Avonds ging ik naar Pascale voor een kopje thee. Toen ik van de auto naar huis liep, werd ik achtervolgd door een kat die maar zeurde om knuffels. Dat is me dus nog nóóit overkomen. Hallo, katten haten mij!? En ik haat katten.
Midden: Zondag sprak ik met Melissa af in Den Haag. We dronken koffie bij Bagels & Beans en liepen een beetje door de stad. De afgelopen jaren hebben we af en toe gedubbeldate (oeh wat klinkt dat spannend) maar zonder die jongens kunnen we het gelukkig nog steeds heel gezellig hebben 🙂 Ik was vergeten om een foto te maken!
Rechts: ‘s Avonds kroop ik in bed met thee, ontbijtkoek en de film ‘The Break Up’. Niet dat ik me nou ineens weer zo kut voelde, was puur toeval dat ik voor die film ging 😉 Maar echt ehhh.. nee. Geen aanrader. De twee hoofdpersonages waren letterlijk de héle film ruzie aan het maken, ik werd er gek van! Ik heb ‘m dan ook niet af gekeken.

En deze week.. de week van de waarheid: ga ik mijn P in één jaar halen zonder ook maar één herkansing? We gaan het zien! In ieder geval ga ik nog even heel hard leren voor mijn laatste tentamen op donderdag! En dan mag ik donderdagavond tijdens het pre-UITweek feest helemaal naar de spreekwoordelijke klote en is het nog verantwoord ook. Dat zei ik iets te enthousiast hè? Oeps. Verder ga ik zaterdagavond met een vriendin naar een schuurfeest en die nacht slapen we achterin de auto. Haha, heb er nu al zin in!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Melissa

  Was zeker gezellig gisteren! ☺️

  Antwoord
 2. Sandra

  Ik word helemaal vrolijk van je dagboekje! Ik zie allemaal leuke dingen voorbij komen en lees dat je al leuke plannen hebt voor deze week. Goed dat je jezelf hebt opgevrolijkt door lekkere theesmaakjes te kopen. Ik ga voor je duimen dat je je P hebt gehaald!

  Antwoord
 3. Iris

  Super leuk om te zien! Nu heb ik alleen ongelofelijk veel zin in Ben and Jerry’s.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten