The Beau Diaries 23: Lezen, BBQ en propedeuse!

6 jul 2015 | Leven

tbd23.7

Hellooo! Afgelopen week was voor mij de eerste week van de zomervakantie en die heb ik goed benut: ik ben naar het strand geweest, heb maar liefst twee boeken uitgelezen, dronk wijntjes op een terras, ben uit geweest in Rotterdam, ging een middag/avondje naar Summerland, barbecuede met vrienden… En het mooiste van alles: ik haalde mijn propedeuse! 🙂 Kijk mee naar de foto’s!

tbd23.1

Links: Maandagochtend vond ik in m’n portemonnee nog 5 muntjes van de Woo in Utrecht. Tja, die waren dus maar geldig tot afgelopen woensdag, zonde!
Midden: ‘s Middags ging ik met Maartje naar Utrecht om mijn zomerkleren op te halen, thuis had ik namelijk bijna niks. Ook haalden we frozen yoghurt en maakten we een uitgebreide wandeling door de stad.
Rechts: Pascale kwam ‘s avonds met ons eten! We maakten pizzawraps met serranoham, paprika, rucola, pijnboompitjes, mozzarella en parmezaanse kaas, heel lekker! En we maakten mijn vriesvak leeg, waar nog een satéschnitzel en veel fruit in zat.

tbd23.2.2

Links: Dinsdag ging ik een dagje naar het strand met Ella en Maartje! Het was héél warm, maar op het strand stond een windje dus het was goed uit te houden. Was een fijne dag!
Midden: Die avond besloot ik thuis om te gaan lezen. Ik heb ondertussen al twintig keer benoemd hóe wonderbaarlijk die gedachtegang was (21: ik lees noooooit vrijwillig!) maar het beviel me zeker goed. Ik las de eerste 80 pagina’s van ‘De Eetclub’ van Saskia Noort.
Rechts: … en woensdag de rest van het boek! Ik zat d’r zo lekker in en ik zat heerlijk in de hangmat in het zonnetje!

tbd23.3

Links: ‘s Avonds ging ik gezellig wat drinken met Maartje en Nadine. Op een terrasje in het dorp zaten we aan de wijn, maar het was natuurlijk een hele warme dag geweest, dus die alcohol raakte ‘m goed, haha.
Midden: Dina tipte me over ‘Debet’, het vervolg van ‘De Eetclub’, en ik was heel benieuwd! Donderdagochtend heb ik meteen m’n moeder naar de boekenwinkel gestuurd en de rest van de dag heb ik weer gelezen in de tuin!
Rechts: ‘s Avonds kreeg ik het laatste cijfer van het jaar binnen: een 7! Dat betekent dat ik mijn propedeuse in één jaar heb gehaald! Ik plaatste deze (te) extreme happy foto op Instagram om het de hele wereld te laten weten 😉

tbd23.4

Links: Vrijdag haalde ik met Nadine in het dorp een cadeautje voor een vriendin en haar vriend, die die avond een BBQ organiseerden!
Midden: Aan het eind van de middag namen we de trein naar Utrecht en hebben we in park Transwijk met een heel groep gegeten 🙂
Rechts: Was een gezellige avond! Ik was eerst van plan om in Utrecht te blijven zodat ik zaterdag iets van de Tour de France kon zien, maar ik had geen zin in die mensenmassa in de hitte en eigenlijk interesseert wielrennen me geen bal. Dus, ik ging met de rest mee naar huis!

tbd23.5

Links: Zaterdag lag ik lang op bed, las ik m’n boek uit en bleef ik in de buurt van de ventilator. Ik droeg dit broekje; een geslaagd DIY-projectje! Het was een oude lange broek met uitgelubberde broekspijpen, waar ik (mama) een fijne hoge korte broek van wist te maken.
Midden: In de namiddag hees ik me in mijn diplomajurkje want ik ging naar de verjaardag van een vriendin. Ik draag zelden rokjes of jurkjes (en ik lees nooit!) maar vandaag had ik er ineens helemaal zin in. Hij stond me eigenlijk ook beter dan vorig jaar, altijd fijn :thumbs:
Rechts: Was weer gezellig!

tbd23.6

Links: We besloten die avond dat we toch wel zin hadden in een avondje dansen in Rotterdam, dus dat gingen we doen (nadat ik me had omgekleed, haha)! We gingen een keertje naar iets nieuws: VIP Room en St Tropez. Het was allebei niet echt mijn ding en de rest was ‘t gelukkig met me eens. We eindigden de avond op het terras bij De Skihut!
Midden: Zondag ging ik heel impulsief met een groep vriendinnen mee naar de afsluiting van Summerland in Stompwijk. Ik was de bob en stond dus de hele avond compleet nuchter tussen al die boeren te dansen. Op een gegeven moment stond Sinterklaas op het podium, je verzint ‘t niet…
Rechts: Op de terugweg reden we door de McDrive voor ijsjes! Was een leuke middag en avond!

Deze week ga ik een dagje wat leuks doen met studievriendinnen, ga ik shoppen en beginnen in een nieuw boek. Zondag vlieg ik met drie vriendinnen naar Kopenhagen, zin in! Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Ingeborg

  Wat heerlijk dat je je P hebt gehaald! & goed dat je begonnen bent met lezen haha! Ik moet het ook echt vaker gaan doen..

  Antwoord
 2. Stella

  Wieee, wat een leuke foto’s allemaal. Je hebt echt veel leuke dingen gedaan, pfoe! Bekend plaatje zo, met die froyo aan de gracht, hihi. Hoop dat het weer net zo lekker was! (: En gefeliciteeeerd met je P, helemaal verdiend. Doen we toch maar ff mooi he, ondanks alle ‘omstandigheden’! Ik hoop dat we in augustus nog een datum kunnen prikken om een gezellig dagje ‘op pad’ te gaan! En die McDrive, dat is al-tijd een goed idee. Zeker als je net sinterklaas hebt gezien, dan moet je echt even back to earth komen, hahaha. Liefs!

  Antwoord
  • admin

   Dankjewel! 🙂 Ja, dat plekje aan de gracht is favoriet geworden, haha. Geniet nog van je vakantie; gaan we daarna zeker weer wat leuks doen!

   Antwoord
 3. Iris

  Wat super leuk om te lezen en te zien! Nog gefeliciteerd trouwens en nog een fijne volgende week, want die klinkt in ieder geval alvast goed.

  Antwoord
 4. Northflix

  Wat een fijn overzicht en gefeliciteerd met je P!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten