The Beau Diaries 25: Kopenhagen, first hamburger ever en bomen

26 jul 2015 | Leven

tbd25.6

Ik ben weer terug uit het bos! En het was echt heerlijk. Ik heb weer genoten van de gezellige avonden aan het kampvuur en andere leuke feestjes, ik vertel jullie er meer over in het volgende fotodagboek! Een week eerder zat ik namelijk nog in Kopenhagen en was ik nog een dagje thuis. Kijk snel verder!

tbd25.1

Maandag tot en met dinsdag bracht ik met vriendinnen door in Kopenhagen! Daarover kun je HIER alles lezen!

tbd25.2

Links: Vrijdag voelde ik me zonder reden heel fancy in deze simpele outfit. De broek vond ik ergens onderaan een hoop in mijn kast, ik was ‘m helemaal vergeten!
Midden: Ik ging met Nienke naar Rotterdam. We haalden een lekker ijsje bij de Ijssalon op de Meent (aanrader!) en haalden wat spullen op in haar kamer. We hadden op de heenweg onze fiets meegenomen in de metro, terug gingen we lekker fietsend.
Rechts: ‘s Avonds had niemand thuis zin om te koken, dus we aten wat bij de McDonalds. Ik at voor het eerst in m’n leven een échte hamburger, maar nehhh. Voortaan ga ik gewoon weer voor kipnuggets met BBQ-saus.

tbd25.3

Links: Later die avond wandelde ik met m’n moeder naar het Kruidvat. M’n broertje werkt daar tegenwoordig en we gingen eens even kijken of hij z’n werk goed deed.
Midden: Zaterdagochtend werkte ik een paar uurtjes en daarna reed ik weer naar Moergestel! Daar was al een week hét kamp van scouting bezig en ik kwam de tweede week als fourier (dan doe je de boodschappen voor de rest). Onderweg zong ik kéihard mee met de radio, ik vind autorijden echt heerlijk!
Rechts: Ah, good to be back!

tbd25.4

Links: Ik kwam precies op het goede moment aan: we aten lekkere (zelfgemaakte! 😉 ) hamburgers en patatjes!
Midden: ‘s Avonds stonden we op het punt om naar Tilburg te gaan, was de band van m’n fiets lek… En ik had ‘m pas een weekje. Gelukkig kon ik de fiets van m’n broertje lenen, die was ook mee op kamp met een andere groep met iets jongere kinderen.
Rechts: Met een hele grote groep fietsten we naar Tilburg, waar het superdruk was door de Tilburgse kermis. Het was een heel gezellig avondje dansen 🙂

tbd25.5

Links: Zondag deden mijn medefourier Joyce en ik de boodschappen :thumbs:
Midden: Later die middag was het ‘ouderdag’ in het bos. Van alle 80 mensen in het bos mochten de ouders een middagje langskomen om te komen kijken en om schone kleren te brengen (ha, ja echt). Mijn ouders en broertje waren er ook, maar meer voor mijn andere broertje natuurlijk. Ik had ze een dag eerder nog gezien.
Rechts: ‘s Avonds aten we pannenkoeken en natuurlijk heb ik ook nog een stapeltje gebakken, lekkerrr!

In het volgende fotodagboek krijgen jullie een kijkje in het padvinderleven! Leuk hè!? 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten