tbd27.8

Heee! We zijn alweer een week verder, de vakantie vliegt echt voorbij! Veel te snel. Vorige week was heel rustig. M’n ouders en broertjes waren op vakantie dus ik had de hele week het huis voor mezelf. Een vriendin had hetzelfde, dus we aten en logeerden een paar keer bij elkaar. Ook hebben we een avondje heerlijk in een jacuzzi gehangen, zijn we naar een klim- en klauterhal geweest (lees verder aub), hebben we gefitnesst en een film gekeken. In m’n eentje bakte ik koekjes, keek ik veel tv en… stapte ik op het vliegtuig naar Riga! Lees snel verder!

tbd27.1

Links: Maandagochtend werd ik wakker bij Maudy thuis, en we hadden allebei –heel vreemd– zin om even heel hard te sporten.
Midden: Working that ass. En het ging eigenlijk nog best goed ook, na zo lang. Na de vakantie ga ik weer netjes fitnessen (daar heb ik ook wel weer zin in!) maar in de vakantie werkt ‘t gewoon niet. Mijn sportschool zit in Utrecht en ik ben bij m’n ouders en veel op vakantie.
Rechts: Andijviestamppot! Niet zo gezond, wel errug lekker. Ook midden in de zomer.

tbd27.2

Links: ‘s Avonds reden we naar haar broer, die een heeeerlijke jacuzzi in zijn tuin heeft staan. Het was best fris buiten, maar zo lekker in het warme water met een muziekje er bij!
Midden: Dinsdag heb ik letterlijk de héle dag TLC gekeken. Schaamteloos. ‘s Avonds kroop ik alweer op de bank: ik en Maudy keken De Verbouwing, aanrader!
Rechts: Woensdag deed ik boodschappen, wat andere huishoudelijke klusjes en, hou je vast, ik bakte koekjes. Daar had ik echt zin in!

tbd27.3

Links: ‘s Avonds kwamen Ella en Nadine langs om gezellig bij te kletsen. We aten pasta pesto met als toetje stroopwafelpudding. Toen zij naar huis gingen, reed ik weer naar Maudy. Ik had geen zin om in m’n eentje te slapen, haha!
Midden: Donderdag ging ik op tijd weer naar huis, want we hadden met elkaar afgesproken dat er vandaag écht schoongemaakt moest worden. Dat deed ik, en ik bracht nog wat koekjes naar de buurman. Voordat ik ze allemaal zelf opeet.
Rechts: ‘s Middags ging ik met Maudy, Lisa en Maudy’s kleine neefje naar een grote speelhal voor kinderen. Hij is er eigenlijk nog een beetje te klein voor, maar volgens mij vond ‘ie het wel leuk!

tbd27.4

Links: Daarna plofte ik weer op de bank met een dikke vette salamipizza en een paar afleveringen Pretty Little Liars.
Midden: Later die avond reed ik naar Ella, waar we met z’n vieren gezellig wat dronken.
Rechts: Zij gingen uit maar dat zat er niet in voor mij. Ik ging naar huis, op de fiets (want alcohol, daar was over nagedacht).

tbd27.5

Links: Vrijdag was een verdrietige dag, ik ging namelijk naar een crematie. De rest van de dag was ik moe en verdrietig en deed ik niet veel.
Midden: Wel gaf ik de cavia’s een schoon hok, waar ze volgens mij heel blij mee waren.
Rechts: ‘s Avonds moest ik mijn tas inpakken maar in plaats daarvan maakte ik selfies. Waardoor ik om 11 uur nog door het huis rende op zoek naar schone sokken.

tbd27.6

Links: Zaterdagochtend werkte ik van 7 tot 10:45 en daarna haastte ik me naar Eindhoven Airport. Ik was gelukkig ruim op tijd (maar goed, beter het zekere voor het onzekere in dit geval) en besloot op het dakterras in de zon vliegtuigjes te kijken.
Midden: Ik zat een beetje in de stress over de afmetingen van mijn handbagage. Wizzair is namelijk heel sneaky, want de toegestane maten zijn nét iets minder dan die van andere vliegmaatschappijen waardoor veel mensen bij moeten betalen. Ik wist dat gelukkig (want: been there.. Vorig jaar was m’n trolley 2cm te breed, waar ik 60 euro voor heb moeten neerleggen) en ik had goed ingeschat dat deze rugtas zou passen!
Rechts: Ready for boarding! Ik zat helaas niet bij een raampje, wat vliegen toch een stuk minder leuk maakt.

tbd27.7

Zaterdagavond checkte ik rond half 7 in bij het hostel en de avonturen die ik daarna allemaal beleefde, vertel ik jullie in een apart artikel!

Deze week komen een paar vriendinnen eindelijk weer terug van vakantie, dus we hebben veel om bij te kletsen! Oja, en ik beloof dat ik m’n rode Nikes niet meer zo vaak op de foto zal zetten!