The Beau Diaries 28: Vliegen, vallende sterren en een tentfeest

11 aug 2015 | Leven

tbd28.6

Heee! Jullie hebben afgelopen week al kunnen lezen over het reisje naar Riga, dat ik in m’n eentje maakte 🙂 De eerste paar dagen van de afgelopen week vermaakte ik me daar nog, toen ik eenmaal thuis was heb ik héél lui gedaan. Ik heb weer veel te veel TLC gekeken (maar hé, ik weet nu wel precies hoe ik een Italiaanse stoofschotel moet klaarmaken), een ijsje gegeten in Hillegersberg, met m’n moeder geterrast in Zoetermeer, aan de Rotte gelegen met Maartje, bijgekletst met vriendinnen die ik al lang niet had gezien en ik ben met een paar vriendinnen naar de Nootdorpse Kermis geweest!

tbd28.1

Maandag en half-dinsdag was ik nog lekker in Riga, Letland! Ik heb het daar zó fijn gehad, klik HIER voor het verslag 🙂

tbd28.2

Links: Nadat ik dinsdag weer was geland in Eindhoven, moest ik nog een tijdje met de trein en metro naar huis. Eenmaal thuis werkte ik aan een fotodagboek en ik ging al vroeg naar bed. Woensdag sliep ik uit, typte ik mijn verhaal over Riga en ‘s avonds keek ik de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars!
Midden: Donderdag was het heel warm en mijn haar werkte niet mee.
Rechts: Samen met Ella fietste ik naar Hillegersberg. Daar haalden we een lekker ijsje 🙂

tbd28.3

Links: M’n opa en de buurman kwamen eten en daarom hadden we een lekker borrelhapje vooraf. En we dronken 43 met sinas en ijs :thumbs:
Midden: ‘s Avonds had ik met vriendinnen afgesproken op het dakterras bij Pascale thuis. Ik had haar en Maartje al een hele tijd niet gezien, dus het was weer een hele gezellige avond! Ook heb ik zeker vijf vallende sterren gezien (en dus vier paarden en een barbie gewenst)!
Rechts: Vrijdag reed ik even snel langs het tankstation, want ik had het gevoel dat m’n banden niet meer helemaal goed waren. En dat had ik goed gevoeld.

tbd28.4

Links: Daarna haalde ik Maartje op om naar de Rotte gaan. Daar hebben we op een kleedje gelegen en stokbrood gegeten, prima middagje zo!
Midden: ‘s Avonds hebben we ouderwets een rondje hardgelopen. Nou, dat ging dus voor geen meter en daarna was ik ook echt ka-pot.
Rechts: Zaterdagochtend werkte ik en daarna fietste ik met m’n moeder naar Zoetermeer. We gingen een paar winkels af en bestelden wat lekkers op een terrasje 🙂

tbd28.5

Links: De hele zaterdag was in ons dorp de jaarlijkse Wielerronde, waarvan de start en finish altijd in onze straat is. Door het lekkere weer was het superdruk!
Midden: Zaterdagavond kwamen Pascale en Maartje nog even snel iets bij mij drinken, daarna ging ik met andere vriendinnen naar de Nootdorpse Kermis. Die attracties interesseren me niet echt, maar er was een heel leuk tentfeest bij! Deze wazige foto beschrijft de avond best wel goed.
Rechts: Zondag was ik brak van de avond ervoor, terwijl ik moest werken! Ik zag er ook echt niet uit met wallen en ontploft haar en ‘zo ziet de klant mij’ dus… Haha.

Deze week moet ik heel veel werken, ga ik nog een keertje shoppen met een vriendin, misschien ga ik woensdag en zaterdag nog naar een feest én m’n koffer moet weer langzaam ingepakt worden. Dit keer écht voor het allerlaatste reisje van deze zomer!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten