The Beau Diaries 29: Daten in Leiden, werken en komkommersoep

17 aug 2015 | Leven

tbd29.6

Morning! Wanneer dit artikel online komt, hang ik als het goed is ergens boven Italië. Vanochtend ben ik namelijk om 5:15 met een vriendin in het vliegtuig gestapt richting Kreta! 🙂 We gaan 11 dagen genieten van de zon en cocktails, en deze heerlijke zomer goed afsluiten! Het wordt trouwens ook wel weer tijd dat de colleges gaan beginnen, want ik besteed mijn vrije tijd ondertussen wel heel vreemd… Sims, kom op zeg 😉 Klik op ‘meer’ om mijn afgelopen week te bekijken.

tbd29.1

Links: Oei, maandagochtend begon het allemaal; ik installeerde Sims 1 op mijn laptop. Inclusief álle uitbreidingspakketen – dus mijn Sim kan een hond kopen, daten en op vakantie enzo.
Midden: In de middag ging ik met Maudy naar Den Haag voor wat laatste emergency aankopen. We hadden allebei een bikini nodig en hebben er allebei geen gevonden. Wel kocht ik voor het eerst ooit een jumpsuit! De hele outfit hierboven liet ik lekker bij de Bershka…
Rechts: ‘s Avonds kroop ik weer achter de laptop, dit keer om gezellig een keer te skypen met Molly! Molly is een vriendin van me en woont in Alaska (no joke) en door het grote tijdsverschil lukt het niet vaak om elkaar écht te spreken. Was heel leuk 🙂

tbd29.2

Links: Dinsdag werkte ik van 13 tot 20, en daarom mocht ik lekker eten uitzoeken in de winkel. Ik ging voor een beetje sushi en stokbrood met Heksenkaas.
Midden: Woensdag sprak ik weer af met Stella, in Leiden dit keer! We aten lekkere broodjes bij Bruut, hebben een beetje geshopt en dronken thee in haar kamertje (zo’n leuke kamer!). Ik vraag me af waarom ik telkens alleen maar foto’s maak van ons eten want ze heeft ook best een leuk hoofd.
Rechts: ‘s Avonds at ik in Leiden bij Maartje. Met een andere vriendin gingen we die avond naar het Watersportfeest van de EL CID (Leidse Introweek)!

tbd29.3

Links: In een van de zalen hingen blacklights, waardoor mijn gebleekte tanden heerlijk nep leken (of nouja – dat zíjn ze natuurlijk ook). Deze foto stuurde ik naar mijn moeder, die kan daar wel om lachen, hahaha.
Midden: Donderdag was ik rond 1 uur weer thuis. Ik keek de laatste aflevering van Pretty Little Liars en was daarna echt diep geschokt. Na vijf jaar, zes seizoenen is ein-de-lijk A ontmaskerd, hèhè!
Rechts: Vrijdagochtend werkte ik van 8 tot 12 en daarna maakte ik komkommersoep, waar ik een interessant receptje voor had gevonden. Ik vond ‘m heel lekker, maar je proefde wel heel erg dat het extreem gezond was 😉

tbd29.4

Links: Die avond at ik met mijn ouders bij de Chinees om de hoek. Altijd lekker en gezellig!
Midden: Ik maakte een paar stapels met boeken om wat leuks uit te kiezen voor mij en Maudy voor op vakantie. Dit was er daar een van, maar de helft heb ik zelf al eens gelezen.
Rechts: Oh gadver, wat een enge foto! Dit is dus mijn bleekbitje met bleekgel (het artikel komt écht nog!). Deze nacht deed ik hem na een maand of twee weer een extra keer in, zodat ik helemaal shine op de vakantiefoto’s volgende week (haha).

tbd29.5

Links: Zaterdag had ik een vermoeiende werkdag van 7 tot 15. Eigenlijk zou ik ‘s avonds naar een leuk tentfeest gaan, maar ik was té moe. In plaats daarvan dronk ik met Maartje en Pascale een kopje thee bij Fiona. Haar had ik ook al een hele tijd niet gezien!
Midden: Zondagmiddag kwamen Pascale en Maartje heel kort nog even langs, de rest van de dag pakte ik langzaam mijn koffer in. Dit keer gaan deze pilletjes mee, hadden we die vorig jaar maar 😉
Rechts: Ook kocht ik vandaag een kaartje voor het concert van Florence + The Machine, in december! Ik heb tot nu toe niemand die mee wil, maar ik geloof dat ik het ook wel prima vind om alleen te gaan!

Geniet nog even van je vakantie! Doe ik ook 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. Stella

  Hahahaha, want ze heeft ook best een leuk hoofd. Hahaha, thank Beau <3. Oef, Sims.. verslavend. En heeeel veel plezier op Kreta. Jullie gaan het vast fantastisch hebben. Verdiend! Ik zal aan je denken hier in de regen.. Hmpf. Liefs!

  Antwoord
 2. Kim

  Jaaa het watersportfeest! Ik ben zelf lid van Asopos en was er uiteraard dus ook. 🙂 Heerlijke avond gehad! De blacklight was inderdaad fantastisch, al die lichtgevende gebitten (en schoenveters en -zolen)

  Antwoord
  • admin

   Oh echt? Leuk! Die vriendin waar ik mee was heeft zich ook ingeschreven bij Asopos!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten