The Beau Diaries 3: Gala, pancakedinnerdate en Sorbonne

16 feb 2015 | Leven

tbd3.9

Heeee daar ben ik weer met een nieuw fotodagboek! Het was een hele leuke week, maar ik heb er weinig boeiende foto’s van gemaakt. Moet ik weer even op gaan letten voortaan 😉 Hoe dan ook, ik ga jullie afgelopen week laten zien waarin ik onder andere mijn eerste semester heel tevreden afsloot, naar een gala ging, heel veel pannenkoeken bakte en een gezellige avond met vriendinnen had! Kijk snel verder!

tbd3

Links: Om 9 uur moest ik op de Drift staan. Veel te vroeg, maar gelukkig sliep ik in Utrecht! Floor en ik begeleidden die dag een groepje scholieren die een dagje kwamen meelopen bij onze studie. We hebben een rondleiding door Utrecht gegeven langs universiteitsgebouwen (wat echt raar was, want ik ken de weg zelf nog niet eens) en wat gedronken bij café Broers toen we tijd overhadden. Ook hebben we nog netjes een college gevolgd waar het ging over blockbusters. We keken onder andere de trailer van Jaws 1, lekkere indruk krijgen die 6vwo’ers zo.
Rechts: HAPPY! Ik kreeg het laatste cijfer van het tweede blok terug en ik was er superblij mee! Woeehoeee eerste semester in tha pocket!

tbd3.4

Links: Ik kreeg vorige week van Maudy superleuke theemokken, een blauwe en deze rode 🙂 Ik heb er echt li-ters thee uit gedronken deze week!
Midden: Artikelen lezen en chillen in mijn kamertje 🙂
Rechts: Woensdagavond had ik een pancakedinnerdate met meiden van mijn studie! Ik heb 1,5 uur lang staan bakken, maar het was het waard want het was lekkerrrr!

tbd3.5

Links: Donderdagavond ging ik ‘s middags sporten met een meisje van mijn studie en ‘s avonds kwam mijn vriend lekker Chicken Tonight Hawaii eten.
Midden: Dit stuurde ik in de whatsappgroep toen iedereen foto’s stuurde van zichzelf helemaal opgemaakt en in galajurk. Ik zat toen nog in mijn huispak, haha.
Rechts: Nou, is dat even een lief plaatje? Jammer van die onderkin en dat ik zo moeilijk kijk. Maar een foto van het gala kon niet ontbreken in dit fotodagboek! Op het gala zelf zijn natuurlijk wel leuke foto’s gemaakt, maar die heb ik nog niet! Het feest was helaas weinig spannends, maar alsnog was het een hele gezellige avond en ik vond het superleuk om een avondje een mooie jurk te dragen. Stay tuned voor de foto’s, die komen later deze week hoop ik!

tbd3.6

Links: Vrijdagochtend maakte ik een superlekker ontbijtje voor ons: zelfgerolde croissantjes, spek en sinaasappelsap en een kop thee.
Midden: ‘s Middags had ik nog een werkcollege en dat was serieus de meest nutteloze OOIT. De docente liet ons gewoon niet gaan, we hebben letterlijk drie kwartier in stilte gewacht totdat we weg mochten. Hoe kinderachtig?
Rechts: Toen ik ‘s middags thuiskwam was ik zó moe. Ik heb op de bank geslapen, een shoarmapizza gegeten en om 8 uur lag ik al in bed. De wekker ging om 6 uur, maar ik was nog hartstikke moe.

tbd3.7

Links: Zaterdagavond vierden we de verjaardag van een vriendin! Omdat het Valentijnsdag was, mochten we allemaal onze scharrels meenemen, haha. We aten pizza, hebben superveel bijgekletst en gingen daarna nog uit in Rotterdam. Was een beetje een vreemde avond omdat we naar Sorbonne gingen waar we nogal een bovengemiddelde leeftijd hadden. Maar het kon even niet anders die avond :p
Rechts: Zondag maakte mijn moeder weer eens sushi en het was weer zó lekker. Ze pakt dan altijd helemaal uit met speciale borden, tofusoep en nog veel meer, heel leuk!

tbd3.8

Links: ‘s Avonds weer lekker lezen voor school. Het is zoveel voor aankomende week!
Rechts: Later die avond bracht ik the boyfriend naar huis. Het was heerlijk rustig op de weg en met de radio aan kan ik dan echt genieten van autorijden!

Deze week wordt wel een stuk minder druk gok ik.. Volgende week maandag heb ik een tentamen statistiek (hellup!) en daar moet ik nog wel even flink voor aan de bak. Donderdagmiddag ga ik naar de bedrijvendag van mijn studievereniging, en daar ga ik een workshop van de NOS volgen! Leuke plannen heb ik verder eigenlijk nog helemaal niet gemaakt, maar die komen er vast nog wel in de loop van de week! Fijne week allemaal 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Sabrina

    Ziet er echt leuk uit je week! En lekker schrikwekkend voor de vwo studenten haha

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten