The Beau Diaries 30: Zon, zee en eh… cocktails zuipen?

28 aug 2015 | Leven

tbd30.1

Heeee allemaal (want ik weet na anderhalve week nog steeds niet hoe ik hoi in het Grieks zeg)! Gistermiddag ben ik teruggekomen van een heerlijke vakantie op Kreta, waar we verbleven in het dorp Rethymnon. Ik vertel jullie liever in een apart artikel over onze avonturen en ik heb ook nog niet alle foto’s binnen, daarom hou ik het fotodagboekje kort dit keer. Jullie zien het uitgebreide vakantieverslag natuurlijk vanzelf verschijnen 😉

Ik kan jullie wel alvast vertellen dat het 11 geweldige dagen waren. We hebben lekkere cocktails gedronken, naar de sterren gekeken, rondgelopen in het gezellige dorpje, heel veel Grieks gegeten, zijn een nachtje naar Chersonissos geweest (en dat was LEUK!), ik heb bijna drie boeken uitgelezen en ik ben voor het eerst in m’n leven serieus bruin geworden! (!!!) En ja, we hebben ook nog wat van de natuur gezien, maar dat deden we de tweede week pas! Dat zien jullie dus in het volgende fotodagboek én in de Kreta-special (ik ben zo gestructureerd bezig).

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

 1. Lisa

  Ah, fijn dat je zo hebt kunnen genieten! Jouw omschrijving van de vakantie klinkt echt zoals vakanties zouden moeten zijn, haha. Volgens mij zijn er echt héél veel bloggers naar Kreta geweest en ik moet toegeven dat het me eerst totaal niets leek, maar volgens mij is het daar heerlijk. Ik ben benieuwd naar je Kreta-special (en naar de natuur daar)!

  Antwoord
  • admin

   Ja is dat zo? Ik heb er niet veel over gelezen hoor, bij andere bloggers! Maar Kreta is inderdaad heerlijk, net als aaaaal die andere Griekse eilandjes 😉

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten