tbd30.1

Heeee allemaal (want ik weet na anderhalve week nog steeds niet hoe ik hoi in het Grieks zeg)! Gistermiddag ben ik teruggekomen van een heerlijke vakantie op Kreta, waar we verbleven in het dorp Rethymnon. Ik vertel jullie liever in een apart artikel over onze avonturen en ik heb ook nog niet alle foto’s binnen, daarom hou ik het fotodagboekje kort dit keer. Jullie zien het uitgebreide vakantieverslag natuurlijk vanzelf verschijnen

Ik kan jullie wel alvast vertellen dat het 11 geweldige dagen waren. We hebben lekkere cocktails gedronken, naar de sterren gekeken, rondgelopen in het gezellige dorpje, heel veel Grieks gegeten, zijn een nachtje naar Chersonissos geweest (en dat was LEUK!), ik heb bijna drie boeken uitgelezen en ik ben voor het eerst in m’n leven serieus bruin geworden! (!!!) En ja, we hebben ook nog wat van de natuur gezien, maar dat deden we de tweede week pas! Dat zien jullie dus in het volgende fotodagboek én in de Kreta-special (ik ben zo gestructureerd bezig).