The Beau Diaries 31: Nog even goed genieten.

31 aug 2015 | Leven

tbd31.5

Halloooo! Het is nu maandagavond en ik heb vandaag mijn hele hebben en houwen (wat zeg ik nou weer?) naar Utrecht gesleept. Ik zit nu weer hier met een kopje thee lekker te bloggen alsof er niets gebeurd is de afgelopen twee maanden. Alsof ik niet half Europa heb gezien deze zomer, alsof ik niet al mijn plantjes hier heb laten sterven. Het is fijn om weer terug te zijn. In dit fotodagboek laat ik jullie mijn laatste officiële vakantieweekje zien. Een deel daarvan zat ik nog lekker op Kreta, verder heb ik veel tijd doorgebracht met vriendinnen en familie na een lange tijd weer gezien!

tbd31.1

Maandag tot en met donderdagochtend genoten Maudy en ik nog van het Griekse zonnetje. Binnenkort vertel ik jullie meer over onze vakantie! Oja, mocht je nou deze collage daadwerkelijk bestudeerd hebben en denken ‘wát doe je daar op de tweede rij helemaal rechts!?’: daar zit ik klaar om een naald door mijn kraakbeentje te krijgen. Ook daarover vertel ik jullie later meer 😉

tbd31.2

Links: We hebben heel vervelend lang op onze bagage moeten wachten, maar we zaten gelukkig nog in die “chillllll het is vakantie”-sfeer… Nee, we landden donderdagmiddag in de stromende regen en hadden superveel honger, niks chill.
Midden: Mijn moeder neemt van iedere vakantie een steen mee als aandenken. Als ik er aan denk, doe ik ook mee.
Rechts: Samen met m’n moeder keek ik de film ‘Snowfever’. Jeeeetje, wat een slechte film was dat zeg, haha.

tbd31.3

Links: Vrijdag voerde ik niet veel uit. ‘s Avonds ging ik met m’n ouders naar de verjaardag van mijn neef en neefje. Ik had veel familie al een hele tijd niet gezien en het was heel leuk om die weer eens te spreken!
Midden: Zaterdag was ik voor de verandering een keertje vrij. Ook al kan ik de hele week uitslapen, op zo’n zaterdag geniet ik dan dubbel 😉 ‘s Middags dronk ik met Fiona wat drankjes op een terrasje in het dorp.
Rechts: Oké, met dat dieet begin ik maandag wel. ‘s Avonds werkte ik deze heeeerlijke afbak-salamipizza naar binnen terwijl ik TLC keek.

tbd31.4

Links: ‘s Avonds zat ik met Fiona gezellig bij Pascale thuis. We hadden superveel om over bij te kletsen, dus ik lag pas rond 3 uur in bed!
Midden: Zondag werkte ik van 11 tot 3 en ‘s avonds at ik met vriendinnen bij Fiona. Zij gaat deze week naar Rome om daar een jaar te gaan studeren. Met z’n 7’en hadden we een heel gezellig afscheidsdiner 🙂
Rechts: Het was zo leuk om weer compleet te zijn na de zomer! ♥♥♥

Deze week zit vól met leuke dingen! Ik ga een paar open workshops volgen met vriendinnen (ik ben net terug van een avondje buikdansen, superleuk!), ga naar een feestje van mijn studievereniging, moet weer een dagje colleges volgen, ga me inschrijven voor commissies en in het weekend ga ik uit met vriendinnen. Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten