The Beau Diaries 32: Utreggg en leuke gekke workshops

9 sep 2015 | Leven

tbd32.9

Het echte leven is weer begonnen! Hoewel, afgelopen week lijkt ook wel één groot feestje want ik heb veel leuke dingen gedaan! Ik heb maar liefst 5 gratis workshops gevolgd, ik kocht nieuwe schoenen, ik ben uiteten geweest, beulde mezelf af in de sportschool, haalde mijn foto’s van de zomervakantie op, volgde de eerste twee colleges (valt onder ‘leuk’ want ik vond het ook echt weer leuk), kletste bij met vriendinnen en ging een avondje uit in Rotterdam. Klik op ‘meer’ voor de foto’s!

tbd32.1

Links: Maandagochtend ging ik met m’n moeder en Pascale naar Utrecht! Al onze kleren moesten weer mee, dus de auto zat aardig vol 😉 Met mijn moeder lunchte ik aan de gracht met broodjes van Broodje Ben!
Midden: Terwijl mijn moeder wat dronk op een terrasje, ging ik naar de commissiemarkt van mijn studie. Ik schreef me in voor de redactiecommissie en de kookcommissie, zoals ik jullie al vertelde! Daarna gingen we nog even naar de Dolcis, voor nieuwe schoenen. Ik was niet van plan iets te kopen, maar het tweede paar was voor de helft van de prijs…
Rechts: ‘s Avonds kwam Nienke all the way from Rotterdam, gezellig! We aten de studentenhap bij Florin; ik kipsaté en Nienke een cheeseburger.

tbd32.2

Links: Daarna haastten we ons naar kunst/cultuurcentrum Parnassos, waar we een introworkshop buikdansen gingen volgen! De hele week waren er allemaal leuke proeflessen waar je gratis aan mee kon doen.
Midden: Het was superleuk om een keer te doen, en ook écht vermoeiender dan je denkt!
Rechts: Later die avond deed ik boodschappen. Ik kwam met een hele tas vol gezond voedsel thuis :thumbs:

tbd32.3

Links: Lekker ontbijtje in bed!
Midden: Oké, daar gaan we… voor het eerst in twee maanden weer naar de sportschool. Het ging lekker maar daarna was ik echt hélemaal dood.
Rechts: De rest van de dag bereidde ik me voor op de eerste colleges. Voor m’n avondeten had ik van alles bij elkaar geraapt: couscous met cashewnoten, paprika en gevulde wijnbladeren. Die had ik kant en klaar bij de AH gekocht want ik miste ze. Op Kreta at ik die bijna dagelijks, haha.

tbd32.4

Links: Samen met Nienke ging ik die avond weer naar twee workshops: Japans schilderen en Afrikaanse dans! Dat Japans schilderen is eigenlijk te makkelijk voor worden, want in elke veeg die je maakte zag die docent wel een vogel of rups. Ik vond het Afrikaans dansen echt heel leuk, súpervermoeiend, maar echt leuk!
Midden: Woensdag deed ik niet zoveel want ik verging van de spierpijn. Ik werkte een beetje aan m’n blog en alvast aan school, en lunchte met crackers met hummus en avocado, heel lekker!
Rechts: Thank god gaat het nog steeds goed met m’n helixje. Geen bloemkooloor te bekennen.

tbd32.5

Links: ‘s Avonds wéér lekker gratis kunstzinnig doen: acrylschilderen! Samen maakten we dit expressieve schilderij, ik links en Nienke rechts. Hij is serieus best leuk geworden, toch?
Midden: Eigenlijk wilde ik die avond ook nog naar de workshop hoelahoepdansen, maar mijn hele lijf schreeuwde NEE. Daarom ging ik met Floor wijn en thee drinken en heel veel bijkletsen!
Rechts: Donderdag was het tijd voor het allereerste college van dit jaar! Ik begon met het vak ‘Cultuur, Communicatie en Diversiteit’. Dat is het laatste verplichte vak en tot nu toe vind ik het heel leuk!

tbd32.6

Links: Daarna had ik nog een college van m’n andere vak ‘Communicatie, Cognitie en Begrijpelijkheid’ en dat was duidelijk een niveautje hoger. ‘s Avonds had ik een gezellige avond met huisgenoten, m’n blog, truffelkruidnoten (!) en voetbal.
Midden: Vrijdagochtend ging ik in m’n eentje naar de allerlaatste workshop: yoga. Toen ik daar binnenkwam dacht ik eigenlijk alleen maar ‘oké shit, hoe kom ik hier zo subtiel mogelijk nog weg?’. De hele zaal was schemerig en er lagen matjes met kussentjes en dekentjes en het rook naar wierook. Ik ben uiteindelijk gewoon gebleven en ik vond het wel leuk om een keer te hebben meegemaakt. Alleen was het me íets te zweverig met dat ‘maak contact met de aarde’.
Rechts: Eenmaal thuis pakte ik mijn tas in om naar m’n ouders te gaan. Dit zijn trouwens mijn nieuwe schoenen!

tbd32.7

Links: Voor het eerst in vier jaar, werkte ik op vrijdagavond. Het was doodsaai.
Midden: Thuis dook in m’n bedje in met een aflevering Holland’s Next Top Model! Ik had niet helemaal meegekregen dat dat weer begonnen was. Leuk!
Rechts: Zaterdag stond ik van 9 tot 5 namens de AH op de braderie met gevulde koeken, donuts en fuetworsten. ‘s Ochtends ben ik zeiknat geregend maar de rest van de dag was prima te doen! In m’n pauze haalde ik de foto’s van mijn wegwerpcamera op bij de Hema! Ik vond ze iets minder dan die van het jaar ervoor, maar nog steeds is het heel leuk om zo de hele zomer te bekijken 🙂

tbd32.8

Links: Zaterdagavond vierde Nadine haar verjaardag. We dronken met een groepje gezellig wat bij haar thuis en daarna gingen we uit in Beurs in Rotterdam! Was een hele leuke avond dansen! ‘s Nachts (oke, ‘s ochtends) sliep ik lekker dichtbij, bij Nienke.
Rechts: En zondag was het uitbrak + huiswerkdag!

En deze week wordt eigenlijk óók weer hartstikke leuk! Ik ga sushi eten met huisgenoten, wat drinken met studievriendinnen en zaterdag heb ik weer een gezellig dorpsfeestje. Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Lisa

    Aah zo leuk dat je al die workshops en zo hebt gedaan! Je had wel meteen een lekker volle week zo. Vooral buikdansen lijkt me grappig maar ik schaam me veel te erg en snel voor dat soort dingen, haha. Je vakken klinken interessant!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten