The Beau Diaries 33: Ik ben een slechte student, fitgirl en blogger

14 sep 2015 | Leven

tbd33.7

Vorige week was eh… overdreven. Gewoon heel erg overdreven. Ik ging twee avonden uiteten (lekker studentikoos, not), dronk weer véél te veel drankjes buitenshuis, ging een avondje uit en nóg een avond naar een leuk dorpsfeest. Ik lag een dag ver-schrik-ke-lijk lui tot 3 uur in bed, plaatste niets meer dan mijn fotodagboekje, loop nu alweer ernstig achter met schoolwerk en om het helemaal compleet te maken: ik heb me slechts één keertje naar de sportschool weten te slepen. Volgende week wordt alles anders. Echt. Wil trouwens niet zeggen dat het geen leuke week was, hè! 😉

tbd33.1

Links: Het is weer maandag.
Midden: Na een college was ik heel moe en ging ik even op de bank liggen met een dekentje.
Rechts: Jahahaaa ‘s avonds ging ik met twee huisgenoten + een zus naar Sumo! Het was weer zooo lekker en heel gezellig 🙂 Thuis keek ik in bed Holland’s Next Top Model terug.

tbd33.2

Links: Dinsdagochtend had ik een heel lang college, daarna heel lang niks en dan om 5 uur weer eentje. Tussendoor ging ik lekker sporten en las ik nog wat voor school. Na het laatste college ging ik met studievriendinnen eten bij Florin! Dit keer ging ik voor de schnitzel (foto is niet van mij, haha).
Midden: Daar bleven we nog een hele tijd zitten praten met een drankje. Later die avond gingen we naar de onthulling van het Lustrumthema van onze studievereniging. Ik was van plan niet te laat naar bed gegaan omdat ik al een paar nachten niet zo lekker had geslapen, maar ineens was het alweer half 1.
Rechts: Woensdag sliep ik uit, ontbeet ik in bed en werkte ik tegelijk aan het fotodagboek. Daarna deed ik nog een paar dingen voor school en verder was ik een beetje heel erg lui.

tbd33.3

Links: Oh shit, alweer aan de wijn. Bij Lebrowsky onder de Dom dit keer.
Rechts: Mijn huisgenoten waren in een creatieve bui en maakten dit portret. Ik word dus gekenmerkt door TLC, kwark en sushi. Ik zou er zelf meer iets van ‘pannenkoeken’ van maken, maar goed.

tbd33.4

Links: Donderdag na college lekker een kopje koffie bij Carla’s Conditorie.
Midden: ‘s Avonds at ik bij bloemkool, aardappelpuree en vissticks bij Pascale. Daarna dronken we wijntjes bij vriendinnen van haar, waarmee we ook uitgingen in Tivoli. Het was een hele gezellige avond, maar Tivoli vond ik helemaal niks dit keer.
Rechts: Verantwoorde midnightsnack! Het is dat ik anders in m’n eentje om moest fietsen, maar anders was ik natuurlijk gewoon voor een kroket gegaan.

tbd33.5

Links: Vrijdag was ik ZO lui, niet normaal. Ik lag zeker tot 3 uur ‘s middags op bed en deed helemaal niks. Ik was er wel uitgegaan voor een ontbijtje, maar ben daarna gewoon weer gaan liggen. Geloof me, dit gebeurt niet vaker 😉
Midden: Ook nadat ik had gedoucht, dook ik m’n bed weer in met eierkoeken.
Rechts: Na het avondeten pakte ik de trein naar huis. Er was die dag een grote storing op Utrecht CS, en hoewel ik daar geen last van heb gehad, kreeg ik wel gratis thee!

tbd33.6

Links: Zaterdag werkte ik van 7 tot 1 en ‘s middags at ik met familie appeltaart bij m’n opa. Mijn vader werd vandaag 51 :thumbs:
Midden: ‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar het feest van de 12 inch-race. Dat is een groot jaarlijks feest in de buurt en dat is altijd supergezellig! Ook dit jaar was het weer een heeeerlijke avond 🙂
Rechts: Zondag heb ik misschien wel 200 keer geniest – no joke. Ik ben ineens flink verkouden, heel vervelend. Ik heb geprobeerd wat voor school te doen maar ik was niet heel productief. Dit op de foto was een heel lekker toetje met vla, slagroom en gekookte vijgen!

Ik verwacht dat komende week iets rustiger wordt. En dat hoop ik eigenlijk ook, want vorige week heb ik geen één avond echt lekker tv gekeken ofzo. Donderdag heb ik mijn eerste tentamen, misschien ga ik die avond naar een feestje van de studievereniging en waarschijnlijk ga ik zaterdag weer naar zo’n leuk schuurfeest! Maar verder nog even niks.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten