tbd34.6

Ja, dat is eigenlijk wel precíes wat vorige week omschrijft. Ik was (en ben nu nog steeds…) net als de rest van Nederland heel verkouden en leerde hard voor mijn eerste tentamen. En ver*te die vervolgens compleet. Verder heb ik ook nog heel wat gezelligheid gehad vorige week: met huisgenoten hield ik een girlsnight, waarna we de rest van de week alleen nog maar K3 hebben geluisterd, we gingen met z’n allen een avondje uit, ik ging uit eten met mijn ouders en ging naar een modderig koeienfeest met vriendinnen.

tbd34.1

Links: Maandag kwam ik na college heel moe thuis. Alle huisgenoten waren ook heel lui, dus we besloten lekker pizza te bestellen. Ondertussen keken we de Grote Gekkiecompilatie (no joke), K3 Zoekt K3, en oude aflevering HNTM én de nieuwe, I Can Make You A Super Model, Krijg De Klere en nog iets met homevideos. En toen was het zo’n beetje wel bedtijd.
Midden: ♥♥♥
Rechts: Dinsdagochtend ging ik naar een heel lang en saai college, die daarna skipte ik om te gaan leren.

tbd34.2

Links: Je woont in een studentenhuis of niet hè.
Midden: Woensdag leerde ik echt alsof m’n leven er van afhing (ervan af hing/ervanaf hing/er van af hing – hoe!?). Af en toe dwaalde ik een beetje af naar gekke filmpjes en oude afleveringen K3 Zoekt K3.
Rechts: Teksten als dit moest ik dus helemaal tot in de puntjes kennen. Onmogelijk.

tbd34.3

Links: Ik was kapot van het leren ‘s avonds. Lekker naar bed!
Midden: Donderdagochtend volgde ik nog een college en daarna maakte ik het gevreesde tentamen. Het ging echt zó slecht, niet normaal. De laatste keer dat ik tentamens zo verpeste was denk ik in de 5e voor economie. Dat was ook nooit zo’n succes. Ondertussen heb ik een 5,1 teruggekregen en daar ben ik héél blij mee Na het tentamen dronk ik met Eva een kopje koffie bij Zussen.
Rechts: ‘s Avonds aten we een schotel met kip, rijst, groenten, kaas en guacamole en nacho’s! Superlekker!

tbd34.4

Links: Nienke kwam ‘s avonds gezellig langs om met mij en m’n huisgenoten wat te drinken en te dansen in Tivoli! Het was weer een hele leuke avond!
Midden: Vrijdag was ik niet eens heel brak, maar wel een beetje lui. Wel stelde ik mijn CV op en stuurde ik ‘m naar een leuk koffietentje! Ik ben benieuwd!
Rechts: ‘s Avonds ging ik met m’n ouders en broertjes gezellig uit eten. We gingen allemaal voor de carpaccio, en voor het hoofdgerecht koos ik kipsaté.

tbd34.5

Links: Zaterdag werkte ik de hele dag. Daarna deed ik een powernap en ging ik met Maudy en nog een paar vriendinnen naar een schuurfeest. Was een lekker avondje dansen in de modder tussen de koeien
Midden: Oké, die kan ik dus weggooien.
Rechts: Zondag keken Maudy en ik een paar aflevering Pretty Little Liars. Zij is pas ergens in seizoen 3, ik kon me níks meer herinneren van die afleveringen! Thuis at ik die avond lekker homemade sushi en werkte ik hard aan een opdracht voor school.

Deze week heb ik drie sollicitaties voor commissies van de studievereniging. Spannend! Dinsdag- en woensdagavond ga ik wat drinken in de stad en zondagavond ga ik met collega’s sushi eten! Was mijn idee. Uiteraard.