The Beau Diaries 35: Blond, AMY en de KookCie

28 sep 2015 | Leven

tbd35.7

Hellooo! Hebben jullie een fijne week gehad? Ik wel! Geen feestjes of wilde avonden dit keer, maar wel veel andere leuke dingen! Ik solliciteerde voor drie commissies (met succes!), dronk wijntjes op het Neude met vriendinnen, ging uiteten met collega’s, zag de documentaire over Amy Winehouse bij Lantaren Venster, ging naar de kapper en nog véél meer. Nieuwsgierig?

tbd35.1

Links: Maandag ging ik wat eerder dan normaal richting Utrecht omdat ik de eerste sollicitatie voor een commissie had! Het was voor de Redactiecommissie, maar ik ben het niet geworden. Het gesprekje ging ook niet zo soepel, volgens mij mocht ze me echt niet. ‘s Avonds was het weer vaste tv-avond met huisgenoten! Pascale bleef gezellig eten en keek mee naar HNTM 🙂
Midden: Dinsdagochtend ging het college niet door en in plaats daarvan ging ik goed aan de slag in de sportschool. Voor het eerst sinds lang ging ik weer eens op de ergometer :thumbs:
Rechts: ‘s Middags ging ik de stad in voor een lekkere shopsessie! Ik was door twee fijne broeken gescheurd (door het fietsen, niet door een te dikke kont ofzo) dus ik had nieuwe nodig. Ik ging naar huis met een gestreept shirt met een col, een warme trui, een high waisted spijkerbroek (10 euro!) en zo’n nette kantoorbroek. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven? Haha.

tbd35.2

Links: Met een volle H&M-tas ging ik door naar college. Met studievriendinnen ging ik daarna alwéér lekker eten bij Florin. Ik was het eigenlijk niet van plan, maar ik eindigde toch weer op een terrasje met wijn. Was een supergezellige avond!
Midden: Woensdagochtend had ik de tweede sollicitatie: voor de Kookcommissie! Dat ging al een heel stuk beter. Ik had nog niks van mijn sollicitatie voor het koffietentje gehoord en ik was in de buurt, dus ik dacht “Ik ga gewoon even langs. Waarom ook niet?”. Dat was een goed plan: de baas had m’n sollicitatie gelezen en was blij dat ik m’n gezicht even kwam laten zien. Ik lig meteen bovenop de stapel, zei hij 😉
Rechts: Eenmaal thuis werkte ik nog even aan school en at ik een lekkere pastasalade. Met K3 zoekt K3 erbij, natuurlijk.

tbd35.3

Links: Ik was lekker bezig vandaag: aan het eind van de middag nog even naar de sportschool!
Midden: ‘s Avonds dronk ik drankjes in de stad met niemand minder dan the ex-boyfriend. We hebben fijn bijgepraat, was heel gezellig!
Rechts: Donderdag had ik twee colleges. Rond 3’en plofte ik met Eline en Abbey neer op een terrasje op het Neude met warmtelampen. Ik ging voor de eerste warme chocolademelk met slagroom van het seizoen ♥ Dat er nog veel heiße schoko’s mogen volgen. Proost.

tbd35.4

Links: Ik had gerekend op een lekkere joggingsbroeken-avond en zat gezellig te Facetimen met m’n moeder toen een huisgenoot vroeg of ik zin had om te gaan poolen. Tuurlijk. Ik ben altijd in voor gezelligheid.
Rechts: Foto met vier van de vijf huisgenootjes 🙂 De tweelingzus van een van mijn huisgenoten ging ook gezellig mee.

tbd35.5

Links: Vrijdagochtend solliciteerde ik voor de jaarboekcommissie en dat ging ook prima! Daarna werkte ik thuis aan een artikel en ging ik op tijd weer naar m’n ouders. Ik moest nog een goedkope nieuwe fiets kopen (gelukt!) en had een afspraak bij de kapper.
Midden: Ik ben weer een echte blondie! Ook zijn er iets meer laagjes in geknipt dan gewoonlijk en dat vind ik wonder boven wonder heel leuk vallen! Als ik aan laagjes in m’n haar denk, denk ik aan de Beau van een jaar of 10/11 en dat is niet positief. Maar dit is helemaal leuk. Terwijl ik in de verf zat, werd ik gebeld: ik ben de secretaris van de kookcommissie! 🙂
Rechts: Na ruim 2,5 uur bij de kapper had ik hónger, niet normaal. Ik was alleen en haalde een patatje en frikandel speciaal. Daar had ik zoveel trek in!

tbd35.6

Links: Zaterdag had ik een lange, zware werkdag van 7 tot 4. De rest van de dag heb ik aan een opdracht voor school gewerkt en aan m’n blog. Zondagochtend ging ik met mijn moeder en broertje naar Lantaren Venster in Rotterdam.
Midden: Mijn broertje moet voor CKV naar allemaal culturele activiteiten en mijn moeder en ik zijn daar íets enthousiaster over dan hijzelf. We hebben hem meegekregen naar AMY, de documentaire over Amy Winehouse. Was echt heel mooi en interessant!
Rechts: ‘s Avonds ging ik met de hele Delikaas-afdeling van de Albert Heijn uit eten bij mijn allerliefste lievelings sushirestaurant! Die hebben jullie ondertussen zeker al een keer of 10 voorbij zien komen in mijn fotodagboekjes! Ik heb heerlijk gegeten en het was heel gezellig met z’n allen 🙂

 

Deze week wordt weer lekker druk: dinsdag heb ik de allereerste vergadering met de KookCie, vrijdag of zaterdag ga ik waarschijnlijk naar Leids Ontzet en ik moet nog een hoop doen voor school.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Ysanne

  Haha een nette kantoorbroek, zo noem ik ze ook altijd. Jammer dat je het niet bent geworden in die commissie, maarja misschien maar beter ook als je anders het hele jaar met haar had moeten samenwerken :’)

  Antwoord
 2. Stella

  Ik moest stiekem ook wel een beetje lachen om de nette kantoorbroek; kan me wel voorstellen wat het is en ook dat het je leuk staat (: Die kookcommissie vind ik overigens wel bij je passen, hihi. Leuk toch?! Ennnn leuk dat je naar Leidens Ontzet gaat, wiehieee. Ik ben er waarschijnlijk niet, maar anders hadden we even kunnen meeten! Ben ook benieuwd naar je blonde hoofd. Je was al blond, toch? Maar nu nog ietsie blonder? LEUK. DOEI. X. Enzo.

  Antwoord
  • admin

   Waaaarom ga je als echte Leidse niet naar Leidens Ontzet!? 😉 En ja, ik was al blond inderdaad!

   Antwoord
 3. Nadia

  Aaah wat heb je een toffe blog! Ik was wel een beetje overdonderd, omdat ik er nooit vanuit was gegaan dat mensen mijn blog volgden, haha! Ik hoop je snel weer een keertje tegen te komen 🙂
  x Nadia

  Antwoord
  • admin

   Ahh haha, ja ik zou ook schrikken! Wel echt superleuk en toevallig 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten