tbd36.7

Hello! Het is ondertussen al weer woensdag en ik heb eindelijk een beetje ruimte om adem te halen en dit dagboekje te typen: afgelopen twee dagen waren drúk. Ik moet heel veel regelen en bijwerken, maar stress komt bij mij eigenlijk nooit. Aan de ene kant fijn, maar het zou me ook wel een beetje meer pushen. Nouja goed, eerst even vertellen hoe afgelopen week was. Ik ging een avondje naar Leidens Ontzet, kletste bij met vriendinnen, zag de bloedmaan, ging naar de fabrieksverkoop van de Hunkemöller ennn… ik draaide een middagje mee bij een leuk koffietentje in Utrecht! Ik ben aangenomen!

tbd36.1

Links: Zondag op maandag maakte m’n moeder me wakker om de bloedmaan te bekijken. Met m’n slaaphoofd dacht ik dat ik een foto maakte van de maan, maar dat was dus een lantarenpaal.
Midden: Maandag werkte ik in de trein aan het fotodagboek. ‘s Middags ging ik naar college.
Rechts: Een huisgenoot en ik hadden allebei heel veel trek in een lekkere burger. Het werd deze, van Leonie! Wij aten ‘m met Italiaanse bollen en gebakken aardappeltjes, lekkerrrr!

tbd36.2

Links: En ‘s avonds zaten we natuurlijk met z’n allen weer voor de tv voor HNTM en I Can Make You A Supermodel. Ondertussen aten we deze hele bak Ben & Jerry’s leeg. Oeps.
Midden: Dinsdagochtend had ik weer een heel lang college (van 9 tot half 1, niet te doen gewoon) en daarna ging ik naar de allereerste vergadering van de Kookcommissie ooit! Dit is het allereerste jaar dat deze commissie bestaat bij onze studievereniging en we gaan er zeker iets leuks van maken
Rechts: Samen met Lisa, onze voorzitter, ging ik daarna naar de UB om nog wat aan school te doen. Ik had een Spaans schoolboek nodig voor een analyse bij een vak, en ging daar naar op zoek in de bieb. Had ik nog nooit eerder gedaan. Ik heb helaas niks kunnen vinden.

tbd36.3

Links: Dit maakte ik dinsdagavond voor mezelf: rijstpasta met gebakken avocado, tofu, zeewier en gebakken uitjes. Óók van Leonie, haha! Zeker voor herhaling vatbaar!
Rechts: ‘s Avonds had ik ineens zo’n zeldzame opruimbui. En daar maakte ik goed gebruik van: ik stofzuigde alles en overal en ruimde eindelijk weer eens goed op. Er lagen nog steeds overal spullen van voor de zomervakantie, heel slecht.

tbd36.4

Links: Woensdagochtend werkte ik nog even hard aan school, ‘s middags ging ik met Pascale en Nienke naar Hilversum! Het leek ons leuk om een keer naar de beruchte fabrieksverkoop van de Hunkemöller te gaan. Nouja, leuk om een keer mee te maken maar dat doen we dus nooit meer: we stonden zeker 1,5 uur in de rij (gelukkig was het lekker weer!) en binnen is het praktisch Primark keer honderd. En waarom zou ik mezelf dat aandoen?
Midden: Ik kocht twee onderbroeken en deze leuke, superzachte sloffen! Verder vond ik de bh’s, bikini’s en pyjama’s heel erg tegenvallen.
Rechts: Pascale en Nienke bleven gezellig pannenkoeken eten, en daarna kwamen Marloes en Floor erbij zitten met wijn!

tbd36.5

Links: Donderdag had ik weer twee colleges. Eerder deze week werd ik gebeld of ik een dagje mee wilde draaien bij Bar Beton Café, een koffiezaak in Utrecht, en daar moest ik zo’n wit blouseje voor hebben. ‘s Avonds deed ik niet zoveel spannends.
Midden: Vrijdag werkte ik dus van 12 tot half 4 in het koffietentje waar ik supervaak ben geweest als klant. Ik vind het zo leuk om nu aan de andere kant van de toonbank te staan, haha! Ik heb deze dag nog geen koffies gemaakt, dat ga ik volgende keer leren, en ik vond het zelfs nu al heel leuk (Oja, en m’n strikje zat de rest van de dag gewoon netjes)
Rechts: Vrijdagmiddag ging ik weer naar huis, zaterdagochtend werkte ik bij de AH en daarna bakte ik pannenkoeken. The usual.

tbd36.6

Links: ‘s Avonds ging ik met Nienke, haar zusje, Pascale en Maartje naar Leidens Ontzet! Ieder jaar gaan we weer naar hetzelfde podium, maar het blijft zo leuk! Zélfs de band Jewelste blijft leuk, ook al doen ze ieder jaar tijdens Koninginnedag én Leidens Ontzet precies dezelfde setlist.
Midden: Zondag was ik héél nutteloos. Ik lag de hele dag in bed met m’n telefoon, terwijl naast me een hele berg huiswerk lag. Heel slecht.
Rechts: ‘s Avonds reed ik heen en weer naar een vriendin. Zij heeft ooit een cursus Spaans gedaan en ik kon die boeken gebruiken voor dat onderzoek

Deze week moet ik heel hard aan school werken, want de deadlines en tentamen komen er weer aan! Verder moet ik naar een voorlichting over minors, eentje over het secretaris-zijn én eentje over studeren in het buitenland. Heftig. Fijne week allemaal! Of wat daar nog van over is.