The Beau Diaries 37: Studeren, avondje Delft en.. naar het buitenland?

14 okt 2015 | Leven

tbd37.6

Oh oh oh, jullie zaten natuurlijk vol spanning te wachten op mijn fotodagboek, is ‘ie er weer pas op woensdag… 😉 Alweer had ik het veel te druk, met school, maar ook met heel veel leukere dingen. Zo at ik vorige week bijvoorbeeld een avond bij Pascale, dronk ik chocolademelk in Delft, ging ik naar een voorlichting over studying abroad (!?), kregen we eindelijk een nieuwe koelkast in Utrecht én ik ging naar een leuke borrel van de studievereniging!

tbd37.1

Links: Maandag had ik al de hele dag trek in iets lekker Grieks. Ik maakte ‘s avonds voor mij en twee huisgenoten pita’s gyros met alles d’r op en d’r aan: kipgyros, tomaat, ui, sla, ovenpatat én zelfgemaakte tzatziki! Was heel geslaagd!
Midden: Daarna kwam Pascale langs en keken we samen met mijn huisgenoten HNTM en ICMYASM (zoiets? I Can Make You A Super Model). Met een kilozak chocoladekruidnoten :thumbs:
Rechts: Dinsdag was een héle drukke dag: ‘s ochtends had ik een college van 3,5 uur lang, daarna ging ik snel naar huis om een uurtje te sporten, snel lunchen en weer terug naar de stad voor een voorlichting voor ouderejaars. Over minors en vakkenpakketten enzo.

tbd37.2

Links: Daarna, om half 5, zat ik al aan m’n avondeten want daar zou ik verder geen tijd meer voor hebben. Met een paar meisjes van m’n studie at ik snel bij de McDonalds. Daarna volgde ik nóg een college, om vervolgens meteen weer naar een voorlichting te gaan voor alle voorzitters, secretarissen en penningmeesters van de nieuw commissies. Daar kregen we uitleg over wat onze taken inhielden.
Midden: Met de hele groep gingen we daarna door naar Café Boslust, voor de maandelijkse borrel van de studievereniging. Het nieuwe jaarboek werd onthuld en het was echt een hele gezellige avond 🙂
Rechts: Woensdag was ik hard bezig aan school en in de sportschool. ‘s Avonds at ik pasta met spinazie, spekjes en kruidenkaas bij Pascale thuis. Na een kopje thee moest ik al snel naar huis, want…

tbd37.3

Links: … mijn ouders kwamen langs met een nieuwe oven en koelkast. Die had m’n vader voor niksss kunnen vinden en hij kwam ze even plaatsen!
Midden: Donderdag weer college. Achter de Dom dit keer, met uitzicht óp de Dom.
Rechts: Na college naar nóg een voorlichting, over studeren in het buitenland! Ineens heb ik me bedacht dat ik dat toch wel wil doen, waarom eigenlijk ook niet? (Voor iedereen die mij een beetje kent en nu denkt ‘whaaaat ben je ineens geraakt door de bliksem!?’ – ik denk het ja? Ik ga er binnenkort nog iets over schrijven!)

tbd37.4

Links: Die donderdagochtend haalde ik voor de les bij de Hema een bestelling op: nieuw foto’s voor op de muur achter m’n bed. ‘s Avonds hing ik ze allemaal op, ik vind het heel leuk geworden! Lekker vol!
Midden: Later die avond werkte ik nog een heel (héél) klein beetje aan een samenvatting voor school.
Rechts: Vrijdagochtend besloot ik naar het inloopspreekuur van de studieadviseur te gaan. Ik zit nogal in de war met m’n studieplanning, want ik ga waarschijnlijk wisselen van verdiepingspakket en daardoor moet ik later een vak inhalen en loop ik waarschijnlijk studievertraging op. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit…

tbd37.5

Links: De rest van de vrijdag werkte ik aan school en at ik een lekker prakkie van boerenkool, chorizo, braadworst, tomaat en kapucijners. Dat was een restje van de avond ervoor, heel lekker!
Midden: Zaterdag werkte ik van 7 tot 3. ‘s Avonds was ik lui, maar ik en Nadine hadden toch wel zin om wat leuks te doen. We besloten met de auto een stukje te gaan rijden en chocolademelk te drinken op een terrasje in Delft. Was een hele gezellige, spontane avond!
Rechts: Zondag heb ik de hele dag diehard aan een opdracht voor school gewerkt. ‘s Avonds moest ik nog wat bij Maudy ophalen, dus daar ging ik ook even thee drinken en bijkletsen 🙂 Ik vind autorijden met een muziekje echt zó lekker!

De komende weken zijn nog nét weer een beetje voller. Deze week ga ik werken bij m’n nieuwe werk, de verjaardag van een studievriendin vieren, naar een feest voor alle commissies én leren voor een tentamen. Nog een fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Manouk

  Ik word hongerig van al die foto’s van eten… 😉

  Antwoord
 2. Veer

  Altijd leuk om een kijkje een het leven van iemand anders te krijgen. 🙂

  Antwoord
 3. Tea

  Ik word hongerig door de pasta met spinazie en spekjes haha. Leuk weekje!

  Antwoord
 4. Noortje Wijckmans

  Leuke blog heb je! Ik zou je zeker aanraden om naar het buitenland te gaan om te studeren, mega mooie ervaring! Ik ga in januari naar Amerika! Het is echt super eng en spannend, maar je moet het gewoon doen!

  Antwoord
  • admin

   Lief! Dankje 🙂 En superleuk, heeeel veel plezier!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten