The Beau Diaries 39: De Jeugd, moneys maken en Alcatraz

26 okt 2015 | Leven

tbd39.7

Een heeele goeie morgen lieve lezers! 🙂 Hebben jullie genoten van je extra uurtje slaap dit weekend? Of hebben jullie een uurtje langer gedanst ;)? Ik heb dit weekend voor het eerst (bijna helemaal) in Utrecht doorgebracht! Ik snap niet helemaal hoe, maar ik heb afgelopen week in totaal 20 uur gewerkt, naast het leren voor een tentamen en het werken aan een dikke deadline. En tóch heb ik ook nog leuke dingen gedaan: ik ben naar een escaperoom geweest, had hele lange en goeie gesprekken met huisgenoten, sportte diehard met een soort personal trainer en ging naar een concert van De Jeugd Van Tegenwoordig!

tbd39.1

Links: Zoooo, zwoele blik. Lekker vroeg in de trein weer naar Utrecht.
Midden: Ik moest namelijk om 11 uur werken. Ik werkte maar een paar uurtjes, maar het was zo lekker rustig dat ik heel veel heb kunnen leren 🙂 Die fancy strikjes zijn ondertussen trouwens vervangen door strikjes met iets minder disco.
Rechts: Na het werken ging ik even langs het studiepunt van Geesteswetenschappen. Ik ga écht ruilen van verdiepingspakket en moest even navragen hoe dat zat met de herinschrijvingen enzo. ‘s Avonds had ik veel te leren, maar toch maakte ik tijd voor HNTM.

tbd39.2

Links: Dinsdag ging ik een beetje op tijd uit bed om nog even heel hard te leren, terwijl ik liters ananas/citroenthee dronk. ‘s Middags om 5 uur had ik een tentamen en dat ging niet heel geweldig of superslecht. Ik hoop op een klein zesje.
Rechts: Ik was al ruim op tijd klaar met m’n tentamen en kon als ik opschoot nog met m’n ouders en broertjes mee naar een escaperoom in Rotterdam (Breakout Rotterdam, De Machinist). Nee, ik heb dat tentamen serieus niet afgeraffeld. Ik was wel heel blij dat ik er bij was, want het was weer superleuk! Ik vind die escapesrooms echt zo’n geweldig concept, zeker een aanrader! We hadden best een lastige, maar zoals je ziet hebben we ‘m toch binnen het uur gehaald!

tbd39.3

Links: Op weg naar Rotterdam haalde ik bij een AH To Go nog snel deze salade voor in de trein. Hij paste niet mooi in de vorige collage, ha.
Midden: Eenmaal thuis (rond 12’en) werkte ik nog even hard aan een opdracht voor school. Woensdagochtend ook nog even en daarna werkte ik van 12 tot 19u. Zonder pauze. Ik was he-le-maal gesloopt, maar moest toch weer aan school. Op een gegeven moment was ik zó gaar en moe, maar ik liet me toch overhalen door Pascale om nog even de stad in te gaan, ook al was het al láng bedtijd. Zij had met d’r studievereniging een borrel bij Walden, pal onder de Dom 🙂
Rechts: Toen ik rond half 2 weer thuis kwam, waren twee huisgenoten nog wakker. Ik was kapot maar ging er nog even bij zitten om mee te kletsen, en toen ineens FLITS BOEM was het kwart over 5 toen ik m’n bedje in dook.

tbd39.4

Links: Zij (ok ik ook) hadden trek in kapsalon en dat werd dus gewoon nog ff bezorgd om half vijf ‘s nachts. Absurd eigenlijk…
Midden: Donderdag was ik uiteraard nog steeds moe, maar ik moest tóch uit bed voor de laatste puntjes op de i van die stomme opdracht. Daarna fietste ik naar de stad om ‘m in te leveren. Op de terugweg haalde ik nog gratis koffie bij m’n collega’s (lang leve mijn nieuwe baantje, haha!).
Rechts: Vrijdag sliep ik uit en werkte ik weer de hele middag. ‘s Avonds ging ik met drie vriendinnen naar De Jeugd Van Tegenwoordig, in Tivoli. Ik ontdekte dat ze meer liedjes hebben dan Sterrenstof en Watskeburt. Nee, grapje, maar ik was wel duidelijk te onderscheiden van de echte fans. Was een leuke avond!

tbd39.5

Links: Ik had vrij gevraagd bij de AH en kon dus lekker in Utrecht blijven. Zaterdagochtend sliep ik zoooo heerlijk uit! Als ontbijt/lunch bakte ik pannenkoeken voor mij en een huisgenoot.
Midden: De deurbel had me trouwens wakker gemaakt, rond half 12. Mijn pakketje van Jogha werd bezorgd! Bij Annemerel las ik deze week voor de zoveelste keer over dat merk en ik had écht een nieuwe sportbh nodig. Annemerel had nog een mooie actiecode ook, dus ik twijfelde niet te lang en bestelde er eentje!
Rechts: Goed hè? Hoe ik dat boobgehalte probeer te beperken. Maar dit is ‘m dus! Ik ben er zo blij mee! Die middag testte ik ‘m al meteen uit in de sportschool. Ik ging samen met een huisgenoot van me (aka fitboy, inclusief pre-workout shake waar je echt ziekveel energie van krijgt en waar je handen helemaal van gaan tintelen – kan nooit gezond zijn) want hij ging me een keer helpen met nieuwe oefeningen. Ik was m’n oude riedeltje zat geworden en nu kan ik weer lekker aan de slag!

tbd39.6

Links: ‘s Avonds at ik bij Pascale en we kletsten echt uuuurenlang gezellig bij 🙂 Gek trouwens, om in het weekend in Utrecht te zijn. Volgens mij is dat in een jaar tijd nog niet één keer eerder gebeurd!
Midden: Nouja, ook geen heel weekend dus. Zondagochtend stapte ik al vroeg weer op de trein naar m’n ouders, om een paar uurtjes te werken bij de AH. En om m’n moeder blij te maken, natuurlijk. Is het zondagochtendzonnetje altijd zo lekker trouwens? Ik ben op dit moment van de week eigenlijk altijd nog in een andere dimensie.
Rechts: Na m’n werk heb ik nog aan school gewerkt en zag ik deze mooie lucht! #nofilter #kleinbeetjedan

Deze week heb ik nog één tentamen en een grote deadline. Als het goed is, ben ik daarna een weekje lekker vrij! Verder hoef ik deze week niet zoveel te werken als afgelopen week, ga ik donderdag waarschijnlijk uit en … nee verder weet ik nog niks? Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten