The Beau Diaries 4: Lunches, NOS en The Imitation Game

23 feb 2015 | Leven

tbd4.6

Goooodmorning! Hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? Met een beetje geluk heb je nu zelfs vakantie, zo niet: high five. In plaats van vakantie heb ik voor vanavond een tentamen statistiek op de planning staan. Afgelopen week heb ik me hier zo goed mogelijk op proberen voor te bereiden en verder was mijn week niet heel spectaculair. Hoewel, ik ben naar een cultbioscoop geweest met the boyfriend en dat kun je eigenlijk wel een wonder noemen. Verder heb ik twee keer buiten de deur geluncht, gesport en nam ik deel aan de bedrijvendag van mijn studie.

tbd4.1

Links: Maandagochtend trof ik dit aan in de koelkast: restjes sushi om mee te nemen naar Utrecht. Kwam goed uit, want ik had les tot 7 en nu hoefde ik dus niet eerst nog helemaal te koken!
Midden: Tussen mijn colleges door haalde ik wat spulletjes bij Kruidvat en zag ik deze nieuwe parfum van Essence. Ik weet het, ik ben er misschien íetsjes te oud voor maar ik spaar deze toch echt. De geurtjes vind ik lekker en omdat ze zo goedkoop zijn, vind ik het niet zonde om ze lekker vaak te gebruiken.
Rechts: Lekkaaâaah!

tbd4.2

Links: ‘s Avonds kwam mijn vriend langs! Hij bleef ook logeren en ging dinsdag veel te laat weer weg, terwijl we allebei nog veel moesten doen, oepsie.
Midden: Dinsdagavond werkte ik aan een blogje en luisterde ik naar 3FM. Daar werden alle dikste hits uit de zero’s gedraaid dus ik kon lekker meezingen met Rampeneren enzo.
Rechts: Foto’s maken voor een artikel!

tbd4.3

Links: Woensdag lunchte ik samen met Ella en Nienke bij de Bagels & Beans. Ik nam een heerlijk broodje carpaccio (wat is dat toch met bloggers en carpaccio? Kiezen we allemaal gewoon altijd graag het duurste of wat is dat?).
Midden: Later die dag ging ik naar de sportschool. Ik voelde me niet zo lekker maar toch ben ik gegaan en het ging zelfs hartstikke goed. Ik was trots daarna!
Rechts: Goodnight 🙂

tbd4.4

Links: Donderdag ‘lunchte’ ik met een paar meisjes van mijn studie bij de Hema. Ik dronk een cappuccino en at een pecanbroodje. Die vind ik echt zoooo lekker!
Midden: ‘s Middags gingen we naar de bedrijvendag van onze studievereniging. Ik had me ingeschreven voor een workshop van de NOS maar het was helaas echt dodelijk saai. Ook van andere workshops hoorde ik niet veel goeds; het was totaal niet uitnodigend, terwijl wij als studenten juist aangetrokken moesten worden en te horen zouden krijgen wat we met onze kennis bij zo’n bedrijf zouden kunnen doen.
Rechts: ‘s Avonds at ik shoarma met mijn huisgenoten, schreef ik een artikel over mijn to do-lijst en heb ik heel hard geleerd voor dat tentamen.

tbd4.5

Links: Ik kreeg mijn stempas binnen, in Utrecht. Heel vreemd, want ik mag nu dus stemmen voor de provincie Utrecht maar daar weet ik helemaal niks van, haha.
Midden: Vrijdag ging ik weer sporten, volgde ik nog een college en ging ik weer naar mijn ouders. Eenmaal thuis heb ik op de bank gehangen met een dekentje en lekker The Big Bang Theory gekeken.
Rechts: Zaterdag werkte ik van 7 tot 12. Daarna heb ik hard geleerd en ging ik met mijn vriend naar filmhuis LantarenVenster in Rotterdam. Dat was de enige plek waar ze The Imitation Game nog draaiden, en hij wilde hem heel graag zien. Een film kijken in een filmhuis beviel ons echt heel goed! Het is veel meer een uitje en heel relaxed met al die intelligente mensen (haha ja echt). Enige minpuntje is dat je er geen popcorn kunt kopen. De film was trouwens echt onwijs goed, aanrader!

Vanavond maak ik een tentamen, dinsdagavond ga ik óf naar de film óf naar een boytoy-veiling (het wordt dus hoe dan ook iets leuks) en verder heb ik helemaal nog geen plannen. Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten