The Beau Diaries 41: Herkansen, #teammarthe en Ja, ik wil

12 nov 2015 | Leven

tbd41.6

And the award for the slechtste blogger gaat naar… mij! Máár: een goeie student was ik van de week wél. Vorige week heb ik me bezig gehouden met een herkansing die ik nodig moest halen, en deze week zat tot nu toe volgepropt met werk en voorbereidingen voor school (want dit blok moet ik echt weer even knallen wat een kutwoord). Als ik over een jaar of 10 terugkijk op mijn leven als student, was vorige week absoluut onmisbaar. Vandaar dat ik nu, zo laat, alsnog een fotodagboek plaats. Nee, nu even zonder dollen: ik heb heel weinig leuke foto’s gemaakt de laatste tijd. Bij dezen:

tbd41.1

Links: Een leuk pakketje bij het thuiskomen in Utrecht op maandagochtend! Ik bestelde dit nep-suède vest bij Loavies, leuk hè? Ik vind hem voor het mooie nét iets te lang maar het kan best en hij is zoooo lekker zacht.
Midden: Ik lunchte met Eline en Sophie bij De Ontdekking in de stad. Leuk tentje! Ik ging voor een broodje met serranoham en mascarponetruffel-iets. Eens wat anders dan carpaccio, zeker een aanrader!
Rechts: En we dronken er nog een healthy smoothie 🙂

tbd41.2

Links: Eline en ik hadden zin om te wandelen want het was heerlijk herfstweer! Sowieso was (is) dit de eerste herfst in mijn leven die ik écht heb gewaardeerd :thumbs: We liepen door het mooie Wilhelminapark.
Midden: Dinsdagochtend werd ik zó raar wakker. Op zich had ik prima genoeg uurtjes geslapen maar het voelde alsof ik in een compleet andere wereld was beland. Ik wilde eigenlijk lekker vroeg gaan sporten maar ik draaide me voor nog een paar uurtjes om. Had ik kennelijk heel erg nodig.
Rechts: Iets later ging ik alsnog fitnessen en dat ging gelukkig superlekker. Ik ging letterlijk door met deadliften tot ik sterretjes zag en voelde me ZO goed bezig. Dat heb ik de rest van de week nog mogen voelen ook, au.

tbd41.3

Links: ‘s Middags had ik een vergadering van de KookCommissie en daarna heb ik een paar uur lang geleerd in Ludwig. Ik was heel fijn aan het werk daar! Ook ‘s avonds heb ik hard geleerd thuis.
Midden: Ennn dinsdag ook. Ik zat ‘s ochtends vroeg alweer in Ludwig te leren, liep even door de stad om uit te waaien en zat vervolgens nog een tijdje bij Lodewijk (universiteitscafé) met mijn samenvattingen. Thuis ging ik wéér aan de studie, met Tony’s voor de troost. Weet je wat trouwens echt een wonder is? Het is nu een volle week later en de helft ligt hier nog steeds naast me.
Rechts: Sprongetje naar donderdagavond, want donderdag zelf is het benoemen haast niet waard. Ik leerde nog een ochtendje héél hard en maakte vervolgens die herkansing. ‘s Avonds was ik ka-pot. Ik liet een veel te dure shoarmapizza bezorgen, deed een powernap en dronk veel te veel veel te sterke drankjes met twee huisgenoten en een vriend van hen.

tbd41.4

Links: Oja, en ik gaf een optreden want ik kon ineens VET goed zingen. Het was een gezellige avond thuis en in ‘t Pakhuis.
Midden: Vrijdag sliep ik lekker uit want dat had ik verdiend. Voordat ik richting mijn ouders ging, draaide ik nog snel een wasje en hier stond ik te wachten tot ‘ie klaar was. Opschieten, kreng.
Rechts: ‘s Avonds ging ik naar Maudy, die haar 20e verjaardag vierde. Het was een hele leuke avond, ook al moest ik de finale van K3 er voor missen. Het laatste halfuurtje ging de tv even aan zonder het geluid. Ik ben helemaal tevreden over de nieuwe K3’tjes hoor 😉 Ik vind die Marthe zo leuk, en dat Klaasje erbij kwam wisten we natuurlijk al vanaf aflevering 1.

tbd41.5

Links: Zaterdagochtend werkte ik een paar uurtjes. Daarna at ik pannenkoeken en keek ik de finale terug. M’n vader vond het echt zo heerlijk dat K3 na 12 jaar weer te horen was in de woonkamer.
Midden: Met vriendinnen reed ik die avond naar de bioscoop voor de film ‘Ja, ik wil’. Weer zo’n typisch Hollandse; ik hou d’r van. Als je Mannenharten, Alles is Liefde etc. etc. leuk vindt, is dit zeker een aanrader!
Rechts: Zondag probeerde ik dingen voor mijn inschrijvingen voor studeren in het buitenland uit te vogelen, maar ik vond het allemaal heel lastig. Ook bereidde ik me voor op het nieuwe blok, dat deze week weer is begonnen.

XOXO

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten