tbd43.5

Buongiorgno bella’s! Zoiets? Afgelopen week ben ik met vriendinnen van de middelbare school in Rome geweest. Een van ons groepje studeert daar voor een jaar, en die moesten we natuurlijk nog wel een bezoekje brengen! Het was heerlijk, ik heb er echt van genoten De rest van vorige week was ook niet mis trouwens. Één van mijn dromen kwam uit: mijn lezerscolumn werd geplaatst in de Metro! Hoe gaaf is dat!? Dit stond serieus nog op mijn to do-list onder de categorie ‘Beau, als je jezelf echt heel trots wil maken, moet je dit doen maar ik snap best dat het een beetje onmogelijk is want er kunnen meer mensen wel oke schrijven’. Nou, I did it en dit smaakt zeker naar meer… Klik op ‘meer’ voor de foto’s van deze leuke week!

tbd43.1

Links: Maandagochtend kwam mijn column online op de website van Metro. Mijn moeder was extreem enthousiast en heeft al haar vrienden opgeroepen om op mij te stemmen. Ik twijfelde nog een beetje, maar plaatste ‘m toch ook op Facebook. Wahahaauw, daar kreeg ik echt zóveel (positieve) reacties op, dat had ik niet verwacht! Terwijl ik de telling goed in de gaten hield, dronk ik kopjes koffie bij De Ontdekking in Utrecht. ‘s Middags had ik een vergadering met de Kookcie.
Midden: Die middag werd ik ook al gebeld door Metro of ik mee wilde werken aan een serie over hoe jongeren de toekomst zien na de aanslagen in Parijs. Ik beantwoorde wat vragen en stuurde een paar foto’s mee. ‘s Avonds ging ik nietsvermoedend naar de website en daar trof ik dit aan. Ehhhh wow, dat ben ik.
Rechts: Dinsdagochtend ging ik al vroeg met de trein richting Berkel voor een controle bij de tandarts. Hoe leuk is dit: een interviewtje met foto!? Ik wist niet eens dat dit in de krant zou komen!

tbd43.2

Links: Na de tandarts kreeg ik weer bericht van Metro: ook mijn column zou gepubliceerd worden! Ik hield een uitgebreide selfieshoot voor bij de column. Je komt niet iedere dag in de krant toch? Of ja, ik wel dus. Grapje hè
Midden: Daarna ging ik weer snel richting Utrecht, want ik had college en een afspraak met iemand van het International Office, over mijn inschrijvingen voor studeren in het buitenland. Ik zat er helemaal mee in de knoop maar dit heeft een hoop duidelijk gemaakt, gelukkig. In de metro trof ik mezelf aan op de grond.
Rechts: Dinsdagavond had ik een simpele, gezellige avond met huisgenoten.

tbd43.3

Links: Toen ik woensdagochtend wakker werd, had ik al superveel berichtjes gekregen van mensen die me hadden gespot in de Metro. Waaronder mijn extreem trotse moeder die speciaal daarvoor om half 7 al naar een metrostation was gereden, haha heel lief. Ik bakte pannenkoeken voor mij en een huisgenootje, en daarna liepen we samen naar Utrecht Centraal. Ik trakteerde ons op koffie bij Julia’s, waar we de krant lazen.
Midden: Ik vond het echt zo leuk om mijn tekst zo op papier terug te lezen. Ik wil hier best mijn werk van maken hoor, dat schrijven
Rechts: Woensdagavond probeerde ik nog zo veel mogelijk voor school te doen, en pakte ik mijn koffertje in. Donderdagochtend ging ik nog netjes naar college, waarna ik als een gek naar huis ben gefietst om mijn spullen op te halen en naar de trein te rennen.

tbd43.4

Ik haastte me naar Schiphol, waar Nienke, Ella en Maartje me al op stonden te wachten. Na het inchecken maakte ik aan de telefoon nog snel een afspraak voor mijn verstandskiezen (die moeten er dus uit JOEPIE) en daarna was het écht tijd om m’n kilometerlange to do-lijst weg te stoppen. Dit weekend even niet. Tot maandag heb ik met zes lieve vriendinnen doorgebracht in Rome. Wat is dát een mooie stad joh. Ik vertel jullie er later meer over

Deze week moet ik wat dingen voor school inhalen, mijn inschrijvingen voor studeren in het buitenland afronden en donderdag komt onze Romein alweer voor een weekje naar Nederland. In het weekend heb ik twee feestjes, dus ik voorspel weer een prima weekje