The Beau Diaries 48: Skiën, eten, dansen, slapen en eten

29 dec 2015 | Leven

tbd48.7

Morning! Alle kerstcadeautjes uitgepakt, kerstboom afgetuigd, uitgebuikt van al die kerstdiners? Oke ik ga nu meteen ophouden met deze cliches, zijn jullie ondertussen vast hélemaal klaar mee. Als je het leuk vindt, kun je op ‘meer’ klikken om foto’s te zien van mijn kerst met familie, een karaokeavond, een singlebal én nog wat mooie plaatjes van mijn skivakantie in Sölden!

tbd48.1

Links: Wahahauw! Mooi toch? Maandag hebben we veel geskied en zijn we naar het IceQ-punt geweest, waar een stukje van de nieuwste James Bond is gefilmd. Vanaf daar heb je een geweldig uitzicht over de bergen van Oostenrijk, waaronder de drie hoogste van Oostenrijk. We zaten daar echt zo goed, in Sölden.
Midden: ‘s Avonds aten we in een leuk restaurant in het dorpje. Ik ging voor de all time favourite Schnitzel mit Pommes und Cranberrysauce.
Rechts: En als toetje natürlich Heisse Liebe; vanilleijs met warme frambozen en slagroom. Ze weten wel wat lekker is in Oostenrijk.

tbd48.2

Links: Dinsdag bleef ik een dagje rustig in het appartement. Ik schreef het artikel over Rome en deed lekker lui. Woensdag ging ik weer mee de piste op.
Midden: Tussendoor gingen we bij een hutje Apfelstrüdel mit Vanillesauce (sorry ik kan het ook echt alleen maar in het Duits, hahaha) eten en ik nam daar een lekkere chocolademelk bij. Letterlijk twee seconden na het maken van deze foto kwam ik een meisje van mijn studie tegen op hetzelfde terras, supertoevallig!
Rechts: Zwart ging zo soepeltjes deze week :thumbs: Echt! Ik merk al jaren niet echt verbetering in het skiën, ik dacht dat ik wel aan m’n max zat, maar dit jaar klikte ik m’n ski’s aan en vlóóg ik gewoon die berg af. Heerlijk!

tbd48.3

Links: Woensdagmiddag na het skiën reden we weer naar huis. Om half 2 lag ik in bed en om 5 uur ging mijn wekker weer… Ik moest namelijk van 6 tot 12 werken en i.v.m. kerst kon ik daar niet echt onderuit komen 😉 Na het werken deed ik rustig aan en ging ik met mijn broertje naar Utrecht om mijn auto en wat kleren op te halen.
Midden: (that nose tho) Op volle snelheid in dat koekblik over de snelweg… Laat moeders het maar niet zien.
Rechts: Hoe moe ik vandaag ook was, ‘s avonds was ik weer springlevend en had ik zin in gezelligheid. Ik zag dat er een karaokeavond was in een kroeg in de buurt, dus daar ging ik heen met een vriendin. Was heel gezellig!

tbd48.4

Links: Merry christmas! Op eerste kerstdag ontbeet ik heerlijke zwartgebrande croissantjes en kreeg ik deze superzachte sexy broek.
Midden: Daarna maakte ik me klaar voor kerst met de familie. Ik ging voor een rozig glitterjurkje (tien euro hoera!) en gouden glitters op m’n ogen. Deze foto laat niet zo heel veel zien maar mijn make-up zat echt on fleek.
Rechts: Ik heb een hele gezellig middag en avond gehad met familie! Iedereen had wat te eten gemaakt (véél te veel natuurlijk) en ik maakte de hele dag foto’s van alles en iedereen. Mijn moeder heeft er zelfs meteen een fotoboek van gemaakt voor opa, heel leuk!

tbd48.5

Links: How cliché: groepsfoto!
Rechts: Floor, de lieve hond van mijn opa, was ook gezellig mee.

tbd48.6

Links: Op tweede kerstdag werkte ik van 11 tot 5 bij de AH. Vond ik helemaal niet erg omdat ik én niet zo heel veel geef om kerst én omdat ik 300 procent kreeg uitbetaald. Ha.
Midden: ‘s Avonds at ik carpaccio, lekkere krokante kip (zeg eigenlijk maar gewoon kipnuggets) met guacamole en een zelfgemaakte Heisse Liebe met mijn ouders en broertjes thuis. Ik had súperveel zin in een leuk feestje en kwam er op Facebook toevallig eentje tegen. Maartje en ik besloten naar dit ‘gemaskerde bal voor singles’ te gaan. God, je moet wat op tweede kerstdag hè.
Midden: Was een gezellige avond. Een beeeetje vreemd, maar wel leuk!
Rechts: Zondag mocht ik goed uitslapen van mezelf, en dat werd half 2. De hele dag keek ik How I Met Your Mother en ‘s avonds keek ik na een lange douche de film Going The Distance. Ik vond het een hele mooie film, ook al ergerde ik me aan de slis van Drew Barrymore en de pony van die man en de stem van zijn huisgenoot en aan sommige iets te langgerekte scènes. Maar er zaten ook écht goeie in, ik vond ‘m leuk!

Deze week moet ik weer een paar keer werken, ga ik schaatsen met een vriendin, wordt mijn nieuwe telefoon bezorgd en ga ik natuurlijk oud en nieuw vieren. Met vriendinnen ga ik gezellig oliebollen eten en glühwein drinken, ‘s avonds waarschijnlijk vuurwerk kijken bij de Erasmusbrug en misschien nog even de stad in. Fijne week én een hele fijne jaarwisseling alvast!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten