The Beau Diaries 5: Tentamen, toyboys en trainen

2 mrt 2015 | Leven

tbd5.8

Een heeeele goedemorgen allemaal! Het is alweer maart, en zagen jullie gister die zon schijnen!? Het wordt lente, ik voel het! Hoe was jullie weekend/vakantie? Mijn week was prima: ik maakte een tentamen, ging uit met meisjes van mijn studie, heb me uitgesloofd in de sportschool en at sushi met mijn schoonfamilie. Op mijn blog was het afgelopen week rustig, omdat ik wel veel aan school moest doen. Better luck this week, maar kijk eerst nog even mee naar mijn foto’s :)!

tbd5.1

Links: Maandagochtend weer met mijn koffertje naar Utrecht. In de trein nam ik nog even mijn samenvatting van statistiek door.
Midden: Na een hoorcollege heb ik nog een paar uur geleerd met een studiegenootje in Café Lodewijk, naast de UB. Heel fijn om alles nog even samen door te nemen vlak voor een tentamen!
Rechts: Outfit of the day! Hoe mijn haar hier zit. Zo hoort het.

tbd5.2

Links: Het tentamen kon een 8 worden maar ook een 4, voor mijn gevoel. Ik had gewoon geen idee. Gelukkig meer van dat eerste: ik kreeg aan het einde van de week een 7 terug! Na het tentamen heb ik heel de avond TLC gekeken, heeeerlijk.
Midden: Aan het einde van de avond kwam m’n vriend langs en dinsdag hebben we echt schandalig lang op bed gelegen.
Rechts: Dinsdagavond at ik samen met meisjes van mijn studie. Pannenkoeken zijn altijd goed.

tbd5.3

Links: Daarna gingen we naar een Boytoy-veiling van onze studievereniging. Was gezellig, en in the heat of the moment boden ik en vier anderen op een jongen. Lullig om te zeggen, maar het was meer uit medelijden. Gelukkig gaat het geld naar het goede doel.
Midden: Na de veiling besloten we nog even de stad in te gaan: Chupitos en De Kneus it isssss!
Rechts: Woensdagochtend werd ik veel te brak wakker, maar toch ging ik om 9 uur (!) naar college en daarna zelfs de sportschool in.

tbd5.4

Links: Nog een outfitje, van donderdag! De eerste keer sinds tijden dat ik mijn All Stars weer eens droeg. Ik draag daar altijd van die extra korte sokjes in en dat is natuurlijk super koud aan mijn enkels. Maar vandaag wilde ik ze perse aan.
Midden: Ik maakte een superlekkere lunch voor mezelf: maisbroodtosti met kipkerriesalade en verse spinazie. Dit at ik eigenlijk de hele week zo. Probleem van op jezelf wonen is dat je moeilijk kunt afwisselen met eten, omdat alles dan op een gegeven moment gewoon bederft.
Rechts: Donderdagmiddag ging ik weer de sportschool in en het ging echt heel goed! Ik ben anderhalf uur bezig geweest en heb voor het eerste gesquat met zo’n stang in m’n nek! Kom maar op met die Beyoncébillen 😉 Mijn huisgenootje vierde ‘s avonds haar verjaardag en ik at mee met haar en haar vrienden.

tbd5.5

Links: De rest van de avond heb ik me in m’n kamer opgesloten terwijl zo’n 20 studenten het huis op z’n kop hebben gezet. Gelukkig had ik niks belangrijks de volgende dag, want in die herrie had ik echt niet op tijd kunnen gaan slapen, haha.
Midden: Vrijdagochtend ging ik alweer naar de fitness. Nu ik vooruitgang zie, wordt het steeds leuker. Ik weet nu waar ik het voor doe! 🙂
Rechts: Daarna weer naar een werkcollege.

tbd5.6

Links: Vrijdagavond was ik weer thuis bij mijn ouders. Na het eten komen standaard de cavia’s gezellig op tafel, hahaha. Ach, daarna gaat er toch een doekje overheen 😉
Midden: Later die avond kwamen Maartje en Fiona bijkletsen. Was heel gezellig!
Rechts: Zaterdag maakte ik een lange werkdag: van 7 tot 4! Het was ook nog eens superdruk doordat er ziekmeldingen waren..

tbd5.7

Links: ‘s Avonds moest ik met de FIETS naar mijn vriend. Jeetje, wat had ik dat al lang niet gedaan! Diva (mijn fancy car) staat bij de garage dus er zat niets anders op. Nou, ik weet meteen weer waarom ik altijd de auto pak.. Ik had hele erge tegenwind, grrr!
Midden: Met zijn ouders, broertje en zijn vriendin gingen we gezellig uit eten bij Sumo in Rotterdam! We hadden een tafeltje naast een aquarium met de leukste vissen ooit: ze gaven elkaar kusjes (of wat ze dan ook deden) en het leek net alsof ze de hele tijd aan het lachen waren, haha. En de sushi was weer heerlijk!
Rechts: Zondag heb ik een beetje aan school gewerkt en hebben we Mario Kart en Wii Play gespeeld! Op de foto zie je hun lieve hondje. De meeste honden vind ik een beetje engig, maar deze is écht echt heel lief.

Aankomende week wil ik mijn haar weer laten verven! Ik wil ietsjes lichter gaan dan de vorige keer, en in een iets koelere tint waarschijnlijk. Jullie zien het vanzelf 🙂 Verder ga ik dinsdag naar de verjaardag van mijn opa, ben ik donderdag vrij en moet ik ergens deze week Diva op gaan halen bij de garage. Tot nu toe weinig spannends dus, maaaar dat kan nog komen! Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

5 Reacties

 1. Ingeborg

  Fijne week heb je gehad! Ben benieuwd naar je nieuwe haarkleur.

  Antwoord
 2. Lisa

  Haha ik moest lachen om Diva, leuke naam voor een auto. Goed van je statistiektentamen en dat het zo goed volhoudt qua sporten!

  Antwoord
 3. Liliane

  Jaaa, lente! Nog eventjes wachten, op 20 maart mogen we officieel zeggen dat het lente is 😀
  En ergens wel sneu voor die jongen van de veiling, maar lief dat je geboden hebt 😉

  Antwoord
 4. Bertine

  wat maak jij veel foto’s in een week, super goed! en die lunch ziet er echt lekker uit!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten