The Beau Diaries 50: Chupitos, vergaderingen en hakkûh

11 jan 2016 | Leven

tbd50.6

DING DING DING! Fotodagboek nummer 50 alweer! Ik ben natuurlijk echt een blogger van niks, maar mijn fotodagboekjes bijhouden? Dát kan ik wel! Blijft ook zo leuk om te doen 🙂 Afgelopen week had ik twee vergaderingen, dronk ik warme chocolademelk op het Neude, ging ik uit in Utrecht met vriendinnen, had ik een hele gezellige avond bij een groot tentfeest in de buurt én zocht ik naar leuke citytripbestemmingen. Alweer? JA ALWEER 😀

tbd50.1

Links: Maandagochtend ging ik met mijn moeder naar de Primark. Ik had mezelf voorgenomen daar nooit meer een voet binnen te zetten, maar ze wilde zo graag. Op een gewone maandagochtend bleek het gelukkig prima te doen en ik kocht zelfs nog wat dingen: een uitgaansshirt, een superzachte trui, een simpel shirt en kledingrollers. Daarna ging ik met een overvolle koffer en tas richting Utrecht.
Midden: ‘s Middags werkte ik en ‘s avonds maakte ik dit voor mij en twee huisgenoten: aubergines gebakken in kokosmelk, tomatenblokjes, ui, rijst, kip met gyroskruiden en feta voor eroverheen. Ik vond het lekker!
Rechts: Er stond een ENORME berg afwas in de keuken waarvan iedereen beweerde dat er niks van hem/haar tussenstond. Maar ik zweer je: van mij stond er echt niks. Rick en ik besloten ons verstand even op nul te zetten en álles schoon te maken. Voelde toch wel heel fijn daarna.

tbd50.2

Links: Dinsdagochtend werd ik totaal niet uitgerust wakker (jullie konden hier al lezen over het avontuur). Toch moest ik er een beetje op tijd uit om aan een opdracht te werken met Sophie. Daarna pakten we de trein richting Rotterdam om daar weer twee interviews af te nemen. Ging niet helemaal soepel en ons onderzoek dreigt nogal in elkaar te storten. Bah. Gelukkig begrijpt de docent het wel, dat scheelt.
Midden: ‘s Middags ging ik weer naar college en daarna maakte ik mijn fotodagboek met een kop thee in Lodewijk.
Rechts: Daarna kon ik meteen doorfietsen naar mijn werk, waar we met alle collega’s pizza bestelden en vergaderden. Was een gezellige avond!

tbd50.3

Links: Woensdagochtend had ik genoeg moed verzameld om weer naar de sportschool te gaan. Ik was al een week of drie/vier niet geweest (wat ik mezelf niet eens kwalijk nam want het ging gewoon écht even niet qua tijd enzo) dus ik wist al dat ik lekker spierpijn ging krijgen. Ik was wel echt heel lekker bezig!
Midden: ‘s Middags weer college en hard werken aan die opdracht. Floor kwam gezellig eten, daarna gingen we door naar de voorzittersvergadering van alle commissies (ik ben secretaris maar onze voorzitter kon niet) maar dat was niet heel spannend. Marloes, Annelaure, Floor en ik gingen daarna nog lekker warme chocolademelk drinken bij een café op het Neude!
Rechts: Die avond hing ik nog veel te lang met twee huisgenoten op bed koekjes te vreten.

tbd50.4

Links: Donderdagochtend ging ik naar college en daarna werkte ik bij De Ontdekking aan een artikel voor m’n blog en aan een betoog voor school. Ineens bedacht ik me dat Pascale al de hele week diehard zat te leren in de bieb, en zij had gelukkig wel zin in een pauze. We hadden elkaar al even niet gezien, dus dat was heel gezellig!
Rechts: De rest van de dag was ik moe en keek ik eigenlijk alleen maar tv. ‘s Avonds besloot ik tóch om nog mee uit te gaan met Sophie, Floor en een Amerikaanse vriendin van Sophie. We gingen (o.a.) voor het all time favourite shotje marshmallow bij Chupitos. Later gingen we nog naar Tivoli, maar daar was het zo rustig (vreemd) dat we al snel doorfietsten naar De Kneus. Ik heb het niet zo met De Kneus.

tbd50.5

Links: Vrijdagochtend sliep ik uit, draaide ik twee wasjes en rond half 1 ging ik naar de stad. Ik was lekker op tijd voor college, dus besloot nog even (gratis, ha) koffie te halen bij m’n werk. Ik ging voor de special van de maand: latte macchiato met macaronsiroop, slagroom en kaneel, lekker!
Midden: Na college ging ik snel naar m’n ouders (want mijn koelkast was leeg) en ‘s avonds ging ik naar Maudy. Ik ben binnenkort weer twee weken vrij en ik liep al een tijdje met het idee om dan weer alleen op vakantie te gaan. Toch houdt iets me tegen om dat in de winter te doen, want nu heb je waarschijnlijk veel minder aanspraak dan wanneer het lekker weer is buiten. Ineens bedacht ik me vrijdag tijdens college dat Maudy ook graag weg wilde, dus ‘s avonds hebben we meteen allemaal mooie reisjes bekeken. We hebben iets heel gaafs gepland: eerst een paar dagen Porto (wil ik altijd al heen!), dan door naar Lissabon! 🙂
Midden: Zaterdag werkte ik bij de AH, werkte ik aan een opdracht voor school en ‘s avonds ging ik met vriendinnen naar de Wintertent. Dat is een jaarlijks tentfeest in de buurt, en dit keer kwamen o.a. Paul Elstak en Brennan Heart draaien. Dit was mijn outfit.
Rechts: Was een superleuke avond! Ik kwam zoveel mensen tegen die ik kende en al een tijdje niet had gesproken, echt heel gezellig! 🙂 De jongens op deze foto ken ik overigens níet? Zondag sliep ik weer lekker uit en werkte ik heel hard aan school.
Ook deze week heb ik weer van alles op de planning staan: vanavond koken met de KookCie, morgen onze tweede activiteit, dinsdagavond spelletjesavond in Rotown, woensdag werken en weer een interview afnemen, zaterdag serveren/tappen bij een feest van de ouders van een vriendin… Heftig! Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

  1. Valentinafaye

    Ah wat een leuke diary! Ik studeer ook in Utrecht, leuk om dat terug te zien in je diary 🙂

    Antwoord
  2. Sonja

    Hé, dat was lang geleden dat ik een diary van je had gelezen. Maar leuk! Herkenbaar ook, dat uitgaan in Utrecht (de kneus is echt ook NIET mijn ding inderdaad, haha!). Ik heb binnenkort ook al twee weken vrij en een paar dagen alleen op reis spreekt mij eigenlijk ook wel aan… Eens zien of ik dat idee ga uitvoeren! Een hele fijne week gewenst en succes met alle drukte:) Liefs

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten