The Beau Diaries 51: Barvrouw, danseres en jurylid

18 jan 2016 | Leven

tbd51.6

Hellooo! Hoe kun je de chagrijnigheid van blauwe maandag nou beter bestrijden dan met een fotodagboekje van moi? Een fotodagboek van een week waarin ik at bij Vapiano, een activiteit organiseerde met de KookCie, Halli Galli speelde in Rotown en een avondje barvrouw was op een verjaardagsfeest. Onder andere!

tbd51.1

Links: Éigenlijk had ik een heel optimistisch plan voor deze maandag: vroeg uit bed, op tijd naar Utrecht, hard sporten… Maar het was zulk rotweer waardoor ik pas laat zin had om naar Utrecht te gaan. Eenmaal daar deed ik met een meisje van de kookcommissie heel veel boodschappen. Met de hele KookCie maakten we bij mij thuis wodka pasta, naar recept van Leonie. Was best lekker, maar niet zo geweldig als zij schreef. Daarna bakten we een cake en wat kleine taartjes. Later die avond boekte ik de vliegtickets voor een weekje Porto/Lissabon, waar ik vorige week al over vertelde!
Midden: Niet motiverend als je ‘s ochtends opstaat om te gaan sporten en je je platte ochtendbuik ziet. Wáárom zou ik nog gaan dan?
Rechts: Nou oké ik ging toch. En ik ging hard. De laatste tijd probeer ik ook wat van m’n kippenarmpjes te maken maar dat wil nog niet echt. Dit apparaat vind ik wel leuk; met zo’n touw.

tbd51.2

Links: Dinsdagmiddag ging ik naar de stad, waar we met de KookCie ‘Heel Contact Bakt’ organiseerden. Groepjes hadden iets lekkers gebakken en wij waren dan de jury. Helemaal leuk. Wij hadden zelf dus een blondie met rolo’s en oreohapjes met chocola en reese’s gemaakt. Serieus, als wij meededen had die blondie by far gewonnen, die was lekker joh!
Midden: Ik kon niet tot het einde blijven want ik had gewoon college.
Rechts: Na college ging ik snel naar huis en pakte ik de trein richting Rotterdam. Samen met Nienke at ik bij Vapiano: zij een pizza, ik een pasta pesto.

tbd51.3

Links: Net als een maandje geleden, gingen we naar Rotown voor de spelletjesavond. We deden niet meer dan twee potjes Halli Galli, maar het was wel even gezellig!
Midden: Woensdagochtend werkte ik van 9 tot 2 in Utrecht. Daarna moest ik héél snel weer naar m’n ouders omdat ik daar iemand ging interviewen voor school. Ik at mee en ging daarna weer naar Utrecht. In bed keek ik de nieuwste aflevering Pretty Little Liars. Heel leuk gedaan zo, dat nieuwe seizoen!
Rechts: Donderdagochtend ging ik naar college en als lunch bakte ik pannenkoeken :thumbs: De rest van de middag was ik heel dood.

tbd51.4

Links: Ik probeerde aan een betoog te werken maar ik had 0 concentratie en viel daarom vriendinnen lastig met selfies met lekkere oreo/reeseskoekjes.
Midden: ‘s Avonds dronk ik lekkere drankjes (GLÜHWEIN!) met Eva en Floor. Eva woont sinds kort ook in Utrecht en ik had haar leuke huis nog niet gezien! We hebben allemaal een knot/staart zo hoog om volume te creëren, weet je wel?
Rechts: De rest van de avond (nacht hihi) dansten we in Tivoli. Daarna konden we het niet laten om ergens nog wat te gaan eten. Ik had mezelf ervan overtuigd dat Turkse pizza zonder vlees gewoon gezond was.

tbd51.5

Links: Vrijdag was ik totaal niet brak, hoera! Ik kon zelfs gewoon voldoen aan mijn goede voornemen: iedere dag moeite doen voor m’n make-up en niet iedere dag een dikke trui aantrekken. Dan voel ik me toch echt een stuk beter! Om twee uur had ik met Sophie afgesproken in de stad om aan school te werken. Onderweg haalde ik bij m’n werk koffie en thee voor ons.
Midden: Toen zaterdag om 6u de wekker ging hoorde ik het superhard regenen. Ik ben altijd te laat om nog met de auto naar werk te gaan (want de ramen moeten eerst nog ontdooien enzo) maar regen is toch eigenlijk waar je zo’n auto voor hebt staan. Vandaag was ik slim: ik ging gewoon alvast in de auto zitten met m’n ontbijtje :thumbs:
Rechts: ‘s Avonds serveerde en tapte ik bij de verjaardag van de moeder van Ella. Nadine, Maartje, Nienke en ik werden daar voor gevraagd en het leek ons wel leuk! Ook wel fijn om een keer op zaterdag geld te verdiénen, in plaats van uit te geven. Ik heb zelfs ontdekt dat ik tappen best wel leuk vind, misschien dat ik ooit nog een barvrouwbijbaantje ga nemen! Zondag was saai: ik werkte de hele dag aan een samenvatting die ik ook in 2-3 uurtjes af had kunnen hebben.

Deze week heb ik een tentamen en deadline en verder helemaal vrijheid! Ik heb nog geen plannen gemaakt zelfs, echt nul. Ben benieuwd wat er nog van gaat komen 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten