The Beau Diaries 52: Wijn, thee… thee.

25 jan 2016 | Leven

tbd52.6

Een week van uitersten: ik werkte met Sophie heel hard aan een groot onderzoek (57 pagina’s – halleluja) en studeerde voor mijn laatste tentamen, maar daarnaast keek ik alle 14 afleveringen van een geweldige serie die ik uiteraard midden in de drukte ontdekte. Altijd hetzelfde verhaal. Ook ging ik ietsie te hard uit met huisgenoten en dronk ik gezellig thee met vriendinnen.

tbd52.1

Links: Goodmorning! Vredig wakker worden zonder haast; ik hoefde niet te werken deze maandag.
Midden: ‘s Middags leerde ik en begon ik aan de serie Younger, waar ze op TLC al een tijdje reclame voor maken. They had me at ‘van de makers van Sex And The City’. Echt een heerlijke serie!
Rechts: ‘s Avonds gooide ik er nog een paar afleveringen tegenaan en ‘whatsappte’ ik met Maudy.

tbd52.2

Links: Dinsdagochtend was echt een goeie dag: ik ging om te beginnen al lekker vroeg naar de sportschool. Het kost me zoveel moeite om niet lekker door te snoozen, maar als ik dan om 11 uur al heb gesport, gedoucht en twee keer heb ontbeten, voelt dat zo goed!
Midden: Om half 12 had ik een verplichte afspraak met m’n tutor. Even praten over hoe het gaat (goed) en over studeren in het buitenland (spannend) en of ik al naar masters heb gekeken (oepsie nee).
Rechts: Daarna haalde ik een lekkere koffie bij m’n werk en zocht ik naar een leuke nieuwe plek om te eten en te leren. Ik belandde bij Pampalini op de Wittevrouwenstraat, een Perzisch tentje. Ik heb er heerlijk rustig kunnen leren en lunchte met een lekkere panini met tomaat, olijven en feta. Daarna ging ik weer door naar college.

tbd52.3

Links: Woensdagochtend ontbeet ik in bed met een paar afleveringen Younger en daarna werkte ik in één adem een enorm lang interview uit. Voor een onderzoek van school moet je alle afgenomen interviews precies uittypen en dat is dus nogal veel werk.
Midden: Ik plaatste na weken radiostilte deze foto op Instagram: Oepsie helemaal vergeten joh, fijne kerst nog.
Rechts: Tegen het einde van de middag deed ik heel veel boodschappen bij de Kruidvat en Albert Heijn. Door de kou de afgelopen dagen gedroeg ik me alsof m’n huis was ingesneeuwd en at ik alleen maar restjes.

tbd52.4

Links: Donderdagochtend had ik een tentamen. Ik had niet extreem veel of hard geleerd maar was gewoon netjes naar alle colleges geweest en daar heb ik een mooie 8,5 mee kunnen halen. Oké, hij was ook wel errug makkelijk 😉 Na afloop maakte ik een lekkere caramelmacchiato voor mezelf (ik heb siroop gekocht) en keek ik Pretty Little Liars.
Midden: ‘s Avonds dronk ik gezellig drankjes met huisgenoten, waarna we nog uitgingen in de stad, bij Filemon.
Rechts: Hihi ik draag mijn haar zoals het stereotype Utrechtse corpsmeisje hihi. Was een hele gezellige avond! Misschien iets te gezellig want vrijdag was ik zo dood als een … *roept vragend naar huisgenoot* ‘pier!’.

tbd52.5

Links: Vrijdagavond reed ik met m’n moeder langs de McDonalds, daar snakte ik echt naar, haha. Zaterdagochtend werkte ik, daarna werkte ik aan school en ging ik even langs bij m’n opa. Die maakt zelf wijn en doet dat dan heel geloofwaardig in cassisflessen.
Midden: ‘s Avonds dronk ik thee in een wijnbar (haha) met een vriendin van vroeger. Die had ik al zolang niet gesproken, was heel gezellig!
Rechts: Zondag rondden Sophie en ik het onderzoek eindelijk af. Heerlijk. Maudy paste die avond op haar neefje en ik kwam even theedrinken en bijpraten. Ondertussen keken we All You Need Is Love. Man man man, wat is dat een sneu programma. Mocht je een oogje op me hebben en denk je eraan om Robert in te schakelen: het is gelijk klaar.

Verder mag je me voor een leuke date natuurlijk altijd mailen naar info@keukenmeid.com. Ik heb alle tijd, ik ben namelijk twee weken vrij! Deze week ga ik lunchen met vriendinnen, naar een groot feest met een huisgenoot, komt Maudy langs in Utrecht en heb ik een afscheidsetentje van Pascale, die over een week naar Australië vertrekt! Fijne week allemaal 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten