The Beau Diaries 53: Slaapfeestje, #ravergirl en afscheid

1 feb 2016 | Leven

tbd53.5

Morning! Studeer je in Utrecht? Geniet van je vrije weekje! Ga ik ook doen! Ik vlieg vandaag namelijk richting Portugal met een vriendin 🙂 We gaan een paar dagen naar Porto en daarna door naar Lissabon, maar natuurlijk vertel ik jullie daar later nog meer over! Afgelopen week was ik ook al heerlijk vrij en rustte ik wat uit. Maudy kwam een nachtje logeren, we lunchten met mijn studievriendinnen, ik werkte wat meer dan normaal en ging voor de eerste keer ooit naar een technofeest. Heftig.

Mijn blog bestaat vandaag trouwens precies een jaar, hoeraaaa! 🙂

tbd53.1

Links: Maandagochtend reisde ik midden in de spits naar Utrecht. Niet fijn, maar ik moest het onderzoek van mij en Sophie inleveren in de stad. Zevenenvijftig pagina’s over communicatie in een ziekenhuis, wát een opluchting. Nu hopen op een goed cijfer!
Midden: De rest van de dag werkte ik, en ‘s avonds gunde ik het mezelf om lui te zijn. Dinsdagochtend mocht dat ook nog even, ‘s middags ging ik lekker sporten :thumbs:
Rechts: En daarna naar de zonnebank! Thuis kookte ik snel wat makkelijks om mee te nemen in de trein.

tbd53.2

Links: Ik ging namelijk langs de ouders van mijn ex om wat spullen op te halen en te brengen. Moest ook maar eens gebeuren, na een maand of 10. Daarna nam ik Maudy gezellig mee terug naar Utrecht voor een slaapfeestje! We keken vage programma’s, dronken thee en aten ketchupchips.
Midden: Woensdag gingen we de stad in. Ik liet haar mijn werk zien en we winkelden een beetje. We lunchten met een paar van mijn studievriendinnen.
Rechts: Bij Lebrowski, leuk tentje pal naast de Dom!

tbd53.3

Links: Donderdagochtend werkte ik en daarna werd ik verblijd met een héél leuk mailtje: ik ben geselecteerd voor studeren in Griekenland! Daarover later meer! Ik trakteerde mezelf op een broodje carpaccio van Mario’s en ging even langs Pascale. Op weg naar haar huis kwam ik haar hardlopend tegen, haha!
Midden: ‘s Avonds ging ik met mijn huisgenoot en een vriend van hem naar Nachtcollege in de Winkel van Sinkel. In Utrecht is Nachtcollege techno en ik heb daar dus echt helemaal niks mee. Ik had me laten overhalen en uiteindelijk viel het me zo erg mee! Ik was nuchter (dat wijntje op de foto was de enige) (daar) en helder, maar die muziek alleen al bracht me in trans. Serieus, ik kon niet stoppen met dansen.
Rechts: Was een hele fijne avond! Ik heb me trouwens laten vertellen dat dit dus geen echte grauwe rauwe techno was, maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal dusss…

tbd53.4

Links: Vrijdag was ik heel erg lui en deed ik vrij weinig. Een oud-huisgenoot kwam even thee drinken en ‘s avonds reed ik met mijn broertje en vader door de McDrive voor McFlurries. Dat waren de hoogtepuntjes.
Midden: Zaterdag maakte ik een lange dood- en doodsaaie werkdag van 7 tot 4 en ‘s avonds deed ik weer niks. Man, wat spannend dit! Zondag ging ik met mijn moeder naar Snowworld, waar veel skispullen in de aanbieding waren. Ik had besloten dat ik skischoenen ging kopen, zodat ik die voortaan niet meer hoef te huren. De laatste vakantie had ik zulke fijne schoenen, ik heb nu bíjna precies dezelfde gekocht!
Rechts: Pascale gaat komende week voor een half jaar naar Australië, zo gaaf! Zondagavond aten we gezellig met z’n allen, dronken we wijn en namen we afscheid!

 

Ik ga lekker de hele week Port drinken! Doei!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

4 Reacties

 1. Lisa

  Pff, lekker ouderwets dat je zulke verslagen nog in hardcopy moet inleveren. Lekker goed voor het milieu ook, haha. Ik wens je heel veel plezier in Portugal! Lissabon is wel erg mooi, ik ben benieuwd hoe het daar is in februari (vast beter dan in juli) en Porto lijkt me ook heel leuk om nog eens te bezoeken. Ben stiekem wel een beetje jaloers want Canada is zo duur dat op vakantie er voor mij voorlopig niet in zit.

  Maar, gefeliciteerd met Griekenland! Echt zo leuk! Ben benieuwd naar je volgende update erover.

  Antwoord
 2. Laura

  Gaaf dat je bent geselecteerd voor Griekenland. Ben benieuwd wat je daar gaat doen.

  Antwoord
 3. Manon Dijkhuizen

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog haha! En wat lekker dat je een weekje naar Portugal gaat. Bij mij staat Lissabon nog op mijn lijstje, ben benieuwd hoe je het er hebt! x

  Antwoord
 4. Mariska

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Super leuke foto’s!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten