The Beau Diaries 54: Port in Porto in Portugal

8 feb 2016 | Leven

tbd54.1

Goodmorning! Ik ben weer thuis! Maandag tot en met zaterdagochtend liep ik met Maudy rond in het heerlijke Portugese zonnetje. Dit was toch wel een van mijn geniaalste ideeën so far: de winter ontvluchten. Het was echt zo lekker, zo gezellig en we hebben zó veel gedaan. Vermoeiend was het zelfs, zou ik bijna willen zeggen. Ik ben bezig met de verslagen van Porto en Lissabon, nog even geduld 🙂

tbd54.2

Links: Zaterdagmiddag landden we weer op Eindhoven. Man, wat was dat ineens weer koud in onze leren jasjes.
Midden: ‘s Avonds at ik Turkse pizza voor de tv. De rest van de avond was ik alleen thuis en keek ik van die foute dingen. All You Need Is Love bijvoorbeeld, ik ga echt helemaal stuk om dat programma. ZO FOUT.
Rechts: Zondag werkte ik aan het stuk over Porto, printte ik hele boekwerken uit voor het nieuwe blok op school en las ik mezelf alvast een beetje in. Voor de verandering ging ik op zondagavond al richting Utrecht. Ook al kost dat me (flink wat) geld, ik had behoefte om weer even naar m’n kamertje te gaan. Daarnaast heb ik dit blok om fucking 9u les op maandagochtend en ik had een hoop spullen om mee te sjouwen. Eenmaal daar bestelde ik nieuwe schoolboeken. Lekker op tijd ook.
Deze week gaat het derde blok van dit jaar van start. Ik heb er stiekem best een klein beetje zin in. Gewoon weer even dat echte studentleven enzo (ik hoor je kotsen) en de vakken die ik ga volgen klinken tot nu toe ook best interessant. Vanavond eet en vergader ik met de Kookcie, dinsdag weer spelletjesavond, donderdag naar de profielwerkstukpresentatie van mijn broertje, vrijdag een 21-diner (de eerste!) en zaterdag een andere verjaardag. Drukte!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten