The Beau Diaries 55: Weerwolven, 21-diner en een bril

16 feb 2016 | Leven

tbd55.8

Heee lieve lezers! Wát een drukke week heb ik achter de rug zeg. Naast drie avonden aaneen wijn, een geweldige spelletjesavond, een etentje met de kookcommissie en het ophalen van (jawel jawel) mijn bril, was ik ook nog eens een voorbeeldige student. Dit blok heb ik op maandagochtend les van 9 tot 10:45 en hoewel dat vrij klote is met reizen, is het wel perfect voor een diehard studiedag. Echt joh, dinsdagmiddag was ik al zo ongeveer klaar voor de hele week. Nee, ik wist ook niet dat ‘t kon.

tbd55.1

Links: Na dat vroege college ging ik naar ‘t Koffieboontje, een koffiezaak waar ik nog nooit eerder was geweest. Ik jaste er zomaar even een blogartikel, 70 pagina’s van een leesboek en een heel wetenschappelijk artikel doorheen. I go girl :thumbs:
Midden: ‘s Avonds had ik een vergadering met de Kookcommissie. Vooraf aten we lekkere wraps met z’n allen, was een gezellige avond!
Rechts: Dinsdag had ik weer zo vroeg les en daarna werkte ik nog even hard door bij Lodewijk. Hier lees ik een heel diepzinnig artikel over herinneringen, serieus superinteressant. “Het verlangen bemind te worden doet zich daarom gelden als een moordpartij: als het gebeuren dat staat voor de breuk met het eens beleefde geluk.” Ja daar ga je ff van nadenken hè?

tbd55.2

Links: De rest van de dinsdag was ik eigenlijk behoorlijk down en moe. Naast mijn huis zit een toko waar ik eigenlijk nooit kom, maar vandaag besloot ik daar eens wat lekkers te halen. Ik lunchte met noedels en Pretty Little Liars.
Midden: Lieve Maudij, wil jij mijn Valentijn zijn? She said yes.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met Ella, Nienke en een vriendin van Nienke naar de beruchte spelletjesavond in Rotown. We zijn wel de echte diehards ondertussen; alleen maar leuk. Deze keer speelden we de halve avond weerwolven met een grote groep, superleuk! Ik hoor je denken: wat zit er een leuke fatsoenlijke boy naast je Beau? Ja, er komen serieus echt hele normale mensen af op zo’n avond, dat verwacht je niet.

tbd55.3

Links: Woensdag had ik college en de rest van de dag deed ik veel te weinig. Voor het avondeten had ik iets met gamba’s maar die moest ik dus eerst allemaal pellen. Ieuw, echt. Dat was de eerste en de laatste keer dat ik cheapass voor ongepelde gamba’s ging.
Midden: ‘s Avonds wilden mijn huisgenoot en ik een film kijken maar ik wilde geen gare actiefilm en hij geen Sex And The City, dus het werd horror. Kan me niet herinneren dat ik ooit eerder horror heb gekeken (op een paar fragmentjes van The Human Centipede na dan, gadver) maar ik (watje^100) voelde die kick wel echt zeg maar. We keken trouwens The Ring.
Rechts: Donderdag na college gaf mijn trouwe fiets het op. Ik begrijp het wel hoor, na een jaar of twintig.

tbd55.4

Links: Later die dag nam ik de trein naar m’n ouders. Vanuit de metro zag ik deze reclame… Hmmmm, volgende week meer hierover.
Midden: Ruim een maand geleden heb ik een bril laten maken en die moest ik nu maar eens ophalen.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met mijn ouders naar de profielwerkstukpresentatie van mijn oudste broertje. Dit zeg ik niet alleen omdat het mijn broertje is maar, wauw, wát een goeie presentatie gaf hij! Ook heel leuk en gek om weer bij mijn oude middelbare school te zijn. Deze foto stuurde ik naar vriendinnen, het lelijke trappenhuis was inmiddels verbouwd!

tbd55.5

Links: Dus dit is mijn bril. Mocht je het heel graag willen zien, moet je eerst je scherm omdraaien. Dan wil je het wel écht graag zien.
Midden: Op weg naar Utrecht pikte ik Nienke op bij Rotterdam Centraal. Die had zin in feest en ik op zich ook wel, dus waarom ook niet? We speelden 30 Seconds met een huisgenoot en een vriend van hem en gingen daarna de stad in. Daar was helaas echt níks te beleven (en dat op donderdag) dus we waren al vroeg weer thuis.
Rechts: Vrijdag had ik gewoon les en daarna vertrok ik in mijn mooiste blauw-witte outfit naar Hengelo. Marloes gaf vandaag haar 21-diner!

tbd55.6

Links: Alles was superleuk aangekleed, het eten was lekker, het was gezellig én de turkse pizza na het uitgaan was goddelijk.
Midden: Zaterdagmiddag was ik wel echt compleet uitgeput, helaas lukte het me niet om even te slapen.
Rechts: Als avondeten had ik iets met allerlei restjes uit de vriezer en weer een aflevering Pretty Little Liars.

tbd55.7

Links: Nienke vierde die avond haar verjaardag in Rotterdam en het was zo leuk om wat oude klasgenoten weer te zien. Tot heel laat hebben we gezellig bijgepraat!
Midden: Ik bleef logeren op de bank, tussen de chippies en flesjes bier.
Rechts: Zondag was ik verassend fit en deed ik wat dingen voor school. Ik kookte ‘s avonds dit prutje met tomaat en aubergine, met daarna een salted caramel brownie. Ook kwam Maudy gezellig nog even langs (en dat was dus onze Valentijnsdate).
Na deze drukke week, heb ik komende week letterlijk nog niks bijzonders op de planning staan. Kijk er nu al naar uit 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten