The Beau Diaries 56: Vliegtickets, nieuwe fiets en horror

22 feb 2016 | Leven

tbd56.6

Een hele fijne maandag allemaal! Ik heb dit weekend heel rustig aan gedaan, waardoor ik eindelijk eens goed uitgerust ben op maandagochtend. Komt niet zo heel vaak voor. Afgelopen week was eigenlijk sowieso vrij rustig: ik was heel goed bezig voor school, keek twee horrorfilms, kocht een ‘nieuwe’ fiets en boekte mijn zomervakantie (!!!)

tbd56.1

Links: De docent was zo aardig om koffie en stroopwafels voor iedereen mee te nemen voor tijdens de pauze. Was overigens zwarte koffie zonder melk en suiker en ik kreeg het voor het eerst echt weg (ik moet me echt schamen als barista zijnde) :thumbs:
Midden: Na dat college deed ik heel veel voor school bij De Ontdekking, waar ik ook lunchte met bloemkool-kerriesoep. Later die middag besloot ik nóg productiever te doen en ging ik naar de sportschool.
Rechts: ‘s Avonds keek ik The Ring 2 met Rick. Minstens net zo spannend als het eerste deel, die we een week eerder keken, haha.

tbd56.2

Links: Ik voelde me een beetje ziekig (vooral heel verkouden) maar ging toch naar college. Daarna haalde ik koffie bij m’n werk, ik was toch in de buurt (ik ben altijd in de buurt).
Rechts: Oké hou je vast: die middag boekte ik een retourtje Bangkok! Ik ga deze zomer drie weken naar Thailand. Backpacken. Alleen. Het idee op zich is natuurlijk nogal cliché, maar ik wilde het m’n moeder niet aandoen om meteen in m’n eentje naar India te gaan ofzo 😉 Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en moet nog heel wat regelen voor deze reis (inentingen, paspoort, überhaupt een backpack), maar ik heb er ZOVEEL zin in.

tbd56.3

Links: Woensdag was ik nog steeds ziekjes, en toen na college m’n fiets compleet uit elkaar viel, zakte m’n humeur dan ook echt naar –10. M’n huisgenoot (aka Marktplaats Queen) vond een mooie nieuwe fiets voor me, die we meteen zijn gaan ophalen. Heel blij mee!
Midden: Ik spoot ‘m meteen roze met groen om dieven af te schrikken 😉 Niet omdat ik het mooi vind ofzo.
Rechts: ‘s Avonds hing ik weer voor de tv met huisgenoten, dit keer gingen we voor Saw 7. We hebben de smaak goed te pakken met horrorfilms.

tbd56.4

Links: Donderdag volgde ik een lang college waarin we leerden transcriberen tot in de kleinste details. Wát een rotwerk, echt. Van een Skypegesprek moeten we 6 minuten lang compleet uitwerken tot aan de pauzes tussen woorden, de intonatie, lengte van klanken, alles.
Midden: ‘s Middags had ik een vermoeide werkdag, dus ‘s avonds: wijn.
Rechts: Vrijdag had ik les, draaide ik wat wasjes en ging ik weer naar m’n ouders. ‘s Avonds scheurde ik zo een hele rand van m’n nieuwe broek, zonde!

tbd56.5

Links: Ik ging lekker op tijd naar bed, waardoor ik zaterdagochtend eens niet heel moe was. Ik werkte van 7 tot 12 en was écht heel lekker aan het werk 🙂 Mijn broertje is tegenwoordig ook mijn collega en na het werk haalden we Turkse pizza’s. Of ja, hij. Ik wacht in de auto.
Midden: ‘s Middags werkte ik aan school en ‘s avonds dronk ik thee bij Maudy thuis.
Rechts: Zondag werkte ik nóg harder aan school, keek ik heel veel How I Met Your Mother en ‘s avonds maakten mijn ouders sushi!

Deze week heb ik alweer veel te doen voor school, een tapcursus met m’n werk en ik ga in ieder geval nog een avondje wijn drinken en bijpraten met studievriendinnen. Fijne week allemaal 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Sonja

    Wauw jij bent lekker plannen aan het maken zeg! Drie weken in je eentje backpacken in Thailand, TOF! Dat gaat vast heeel erg leuk worden, ik heb nu al zin om al je verhalen te lezen!:D En klinkt verder ook als een goede week, ik vind De Ontdekking ook altijd zo’n fijne plek om te zitten! Jij ook een fijne week! X

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten