The Beau Diaries 57: Tappen, brunchen en heel veel slapen

29 feb 2016 | Leven

tbd57.6

Ik heb even geen idee waar mijn spannende studentenleven is gebleven. Ik ben al een paar weken niet uit geweest, mijn weekenden bestaan uit werken, thee en All You Need Is Love (dieptepuntje, ik weet het) en ik heb zowaar een fatsoenlijk slaapritme. Moet niet gekker worden. Afgelopen week heb ik iedere nacht zeker 7/8 uur geslapen en werd ik iedere ochtend nog vóór de wekker ging wakker. Wauw. Ik deed trouwens wel leuke dingen hoor, ik ben bijvoorbeeld met de hele familie gaan brunchen bij Van der Valk, ging weer op koffietentjestour en had een Warsteiner tapcursus met collega’s.

tbd57.1

Links: Vandaag was een hele productieve dag: ik werkte aan veel schooldingen en schreef een blog. Van thuis had ik restjes sushi meegenomen, en daar lunchte ik dus mee.
Midden: ‘s Middags praatte ik bij met huisgenoten. Ik vermaakte me met de iPad van Scarlet 😉 Ik stond op het punt om deze foto op insta te zetten met ‘I love ME! I love myself and I don’t need anybody else!’ maar deed ‘t toch maar niet. Stel je kent dat nummer niet: dan is dat dus echt heel raar.
Rechts: ‘s Avonds begon ik op aanraden aan de serie Lie To Me. Het doet me heel erg denken aan House, maar dan in politiesetting i.p.v. een ziekenhuis.

tbd57.2

Links: Dinsdagochtend zat ik braaf om 9u in de collegezaal, maar door een ongeluk op het spoor was de gastdocent veel te laat. Een vrij nutteloze ochtend was ‘t dus. Daarna dronk ik koffie bij 30ml (waar ik vorige week al over schreef) en liep ik een beetje door de stad. Ik lunchte bij Bagels & Beans met een bagel met hummus en zongedroogde tomaatjes.
Midden: ‘s Middags had ik een tapcursus met m’n werk. De presentatie en cursus werden gegeven op een andere locatie dan waar ik werk, in de buurt waar ik tijdens de UIT-week logeerde. De route wist ik dus al en ik had onderweg echt een heftige flashback naar die leuke week.
Rechts: De cursus werd gegeven door Warsteiner. Het was interessant, maar wel een beetje langdradig (het leukste deel was de schaal met bitterballen op ‘t einde, vond ik).

tbd57.3

Links: ‘s Avonds stond ik op het punt om boodschappen te gaan doen, maar ik was moe en het was zó koud buiten, dat we besloten pizza te bestellen. Shoarmapizza met knoflooksaus, all time favourite :thumbs:
Midden: Woensdag had ik pas om 11 uur college, maar ik werd al vroeg uitgerust wakker. Ik maakte een lekker ontbijtje en keek een aflevering van … weet ik niet meer. Oh, en sinds deze week drink ik zwarte koffie! Geen melk, geen suiker, gewoon all black. Vind het goed van mezelf.
Rechts: Ik had het idee om een keer met bril naar school te fietsen. Gewoon, om even te kijken hoe dat is. Nou, er ging een wéreld voor me open. Zoveel kleuren, zoveel details… Ik ben blinder dan ik dacht, oei.

tbd57.4

Links: ‘s Middags schreef ik twee blogjes, waaronder die over Lissabon en daar was ik misschien wel 3 uur mee bezig. ‘s Avonds maakte ik voor mij en een huisgenoot zuurkool hotdogstyle, van Leonie. Je zou het niet denken, maar dit was ZO lekker en ZO voor herhaling vatbaar!
Midden: Donderdag had ik les van 9 tot 12:45, en van 13 tot 17:45 werkte ik. Een lange dag dus, maar gelukkig was ik lekker bezig. ‘s Avonds keek ik afleveringen van Bijdehantjes en how to twerk-filmpjes. Zou ik best willen leren (en ik dacht eigenlijk ook wel dat ik er een klein beetje talent voor zou hebben) maar na één filmpje was ik het al zat.
Rechts: Vrijdagochtend ging ik naar college, daarna werkte ik aan een opdracht en ging ik nog even de sportschool in. Ik at bij m’n ouders, waar we crème brûlée als toetje hadden. Aanrader, van de Aldi. Moet je ze wel zelf nog even flamberen, maar goed hé, iedereen heeft wel een gasbrander voor het grijpen (…)

tbd57.5

Links: Zaterdag ging om 6:10 de wekker en zélfs vandaag werd ik al een paar minuutjes eerder wakker. Ik werkte van 7 tot 12, ‘s middags werkte ik aan school, lakte ik m’n nagels en dronk ik wijn met m’n ouders. Maudy paste die avond op haar neefje, en ik kwam haar vergezellen. We hingen de hele avond met Nibbits voor de tv, heftige zaterdagavond hoor.
Midden: Zondag gingen we met de (bijna) hele familie naar een Van der Valk hotel om te brunchen, alvast voor mijn opa’s verjaardag. Klinkt heel chique, maar ik kan er niets meer van maken dan een vreetschuur. Ik heb helaas geen foto gemaakt van het toetjesbuffet, maar dat was compleet toegetakeld. Oh, en je moest met 300 man zeker een kwartier in de rij staan. Het eten was verder wel echt lekker hoor, maar het concept vind ik niet helemaal strak.
Rechts: Gelukkig was het wel heel gezellig! Na afloop zaten we nog de hele middag bij opa thuis met wijn. ‘s Avonds ging ik weer lekker naar Utrecht.

Oké, nu ben ik wel weer genoeg bijgeslapen. Het is tijd voor een leuk feestje. Ik moet zeggen dat er nog niks op de planning staat, maar ik hoop dat het nog goed gaat komen. Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

2 Reacties

 1. evelien

  Ik snap wat je bedoeld met een aantal weken niet stappen, redelijk slaap ritme en zelfs wakker worden voor je wekker. Soms ook wel eens lekker! Ik heb het nu ook een paar weken en kom heerlijk tot rust. En oh wat staat die bril je leuk! <3

  Liefs! Evelien

  Antwoord
 2. Sas

  Erg leuk foto overzichtje om te zien zeg! Altijd tof, zo’n kijkje in het leven van de blogger 🙂
  Fijn weekend!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten