The Beau Diaries 58: Snapchat, schilderen en Skinieuws

7 mrt 2016 | Leven

tbd58.5

Morning! Het is maandagochtend half 12 en ik heb vandaag al hele bergen werk verzet. Om kwart over 5 ging de wekker om mijn ouders naar het vliegveld te brengen (die gaan weer skiën in Oostenrijk – ik had niet jaloerser kunnen zijn) en daarna ben ik al succesvol door de sneeuw naar Utrecht gereisd en heb ik tijdens een college bijna dit hele fotodagboek in elkaar gezet. Prioriteiten. Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen week heb meegemaakt.

tbd58.1

Links: Maandagochtend na college was het weer tijd voor mijn wekelijkse koffietour! Op aanraden van Irma ging ik vandaag naar The Colour Kitchen aan de Oudegracht. Was eigenlijk nog gesloten om 11 uur, maar er was al iemand aan het werk dus ik mocht gewoon gaan zitten. Verder vond ik het er eerlijk gezegd niet heel bijzonder: het concept is leuk en het is heel lekker betaalbaar maar de cheesecake bijvoorbeeld was niet te vreten. Heb er wel heel lekker rustig goed door kunnen werken!
Midden: Thuis werkte ik ook nog even aan school, at ik met huisgenoten, keek ik tv en vermaakte ik me met faceswap op Snapchat (in de woonkamer hebben we een grote poster van McDreamy, vandaar).
Rechts: Ook dinsdag ging ik al vroeg weer naar college. Daarna deed ik nuttige dingen bij Ludwig en lunchte ik met vriendinnen bij Luden. Ik ging voor brood met kroket.

tbd58.2

Links: ‘s Middags ging ik in de stromende regen nog even de stad in voor jawel, jawel: waterverf. Ik mis het om creatief bezig te zijn. Op de middelbare school kon ik me altijd heerlijk uitleven bij kunstvak en ook bij mijn ouders was ik vaak wel bezig met knutselachtige dingen. In Utrecht heb ik helemaal niks en omdat acrylverf met hele schildersezels gewoon onhandig en ongezond is in mijn kleine kamertje, ben ik voor waterverf gegaan. Stella bracht me op dat idee (Stella, lach me aub niet uit dat ik voor een 1 euro 30 paletje van de kinderafdeling van de Hema ben gegaan) en ik vind het nu al een heel leuk!
Midden: Dinsdagavond kwam Maartje gezellig eten. We maakten gebakken zoete aardappel, broccoli met groentesaus en slavinkjes. Met hele lekkere wijn d’r bij.
Rechts: Woensdag deed ik weer veel voor school en ‘s avonds at en vergaderde ik met de Kookcommissie. Gezellig!

tbd58.3

Links: Eenmaal thuis hing ik met huisgenoten tegen de verwarming om weer op te warmen. Oh, en natuurlijk weer met Snapchat. Dit is mijn lievelingsfilter.
Midden: Donderdag lag ik lekker rustig op bed, stond de loodgieter ineens voor de deur. En ik was precies als enige thuis, dus ik moest er wel uit. Ik had daarna weer terug kunnen kruipen, maar ik besloot een lekker ontbijtje te maken en het skinieuws te kijken. Op wintersport staat die sneeuwzender áltijd op bij ons, om te zien hoe het weer is op de piste en in de rest van het land. Had er helemaal een frölich Oostenrijks gevoel van, zo op de donderdagochtend midden in Utrecht. Ik kreeg ooit zo’n zelfde foto van m’n moeder opgestuurd; zat ze met skischoenen en al op de bank naar deze zender te kijken.
Rechts: Na college werkte ik tot half 6. Ik was eigenlijk echt doodmoe, maar had zin om iets lekkers voor mezelf te koken. Ik deed boodschappen en maakte zelf kipnuggets, met Doritos als paneerlaagje! Heel lekker! De rest van de avond keek ik tv.

tbd58.4

Links: Vrijdag stond ik op het punt om naar college te gaan; sneeuwde het superhard. Nah, laat maar. Ik deed m’n sloffen weer aan, zette een grote pot thee, pakte een dekentje en werkte gewoon vanuit huis diehard aan een opdracht voor school. ‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar een café in de buurt. Meestal lig ik op vrijdag al voor 10u op bed i.v.m. met werk op zaterdag, maar dit was wel even heel gezellig zo!
Midden: Dus, zaterdag werkte ik en deed ik veel voor school. Ook ‘s avonds. Met warme chocolademelk d’r bij schreef ik aan één stuk door voor school over internetgekkies en voor m’n blog over Thailand. Lekker bezig Beau :thumbs:
Midden: Zondag werd ik al vroeg uitgerust wakker en deed ik weer nuttige dingen voor school (wat zijn mijn weekenden toch spannend). Ik moet nu echt ophouden met Snapchatselfies, inderdaad.
Rechts: ‘s Middags ging ik even naar Maudy waar we thee dronken, appeltaart aten en – waarom ook niet – een hele zak popcorn wegwerkten.

Deze week moet ik extra werken, ga ik eindelijk weer naar de kapper en ga ik weer gezellig naar de spelletjesavond in Rotown met Nienke. Oja, en ik moet echt nodig weer naar de sportschool. Fijne week!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

3 Reacties

 1. evelien

  Hahah leuk al die snapchat selfies! Vind die faceswap wel geniaal, en oh wat leuk dat waterverven. Vind dat altijd zo leuk om te doen!

  Liefs! Evelien

  Antwoord
  • list of car insurers in south africa

   8e4dShalima dit :36cc5Evelyne Laborde avait raison… pitain de pitain, si c’est pas malheureux de s’être tapé 700 bornes de bagnole pour retrouver un temps breton !!!!ce

   Antwoord
 2. Stella

  Ahhhh haha natuurlijk lach ik je niet uit slimmie! Ik begon met een paletje van de Flying Tiger; don’t know what is worse, hihi. Ik begon gewoon met dingen van Pinterest namaken, dat raad ik je aan. Heb er vooral gewoon maar lekker veel plezier mee (: Kipnuggets met een paneerlaagje van Doritos, mmm, ben heel benieuwd hoe dat is! En WOEI voor buiten de deur studeren. Balen van de cheesecake though, volgende keer maar een ander taartje nemen! Veel liefs!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten