The Beau Diaries 59: Blond, 100kg en boerenparty

14 mrt 2016 | Leven

tbd59.7

Goeiemorgen! De laatste paar dagen van mijn 19-jarige leventje zijn ingegaan. De laatste dagen als tiener, wat voor domme dingen zal ik eens uit gaan halen? Wat is nou echt ongeoorloofd als je geen tiener meer bent? Afgelopen week heb ik in ieder geval ondervonden dat ik oud word, wat katers betreft. Nouja goed, verder was ik afgelopen week heel verstandig. Ik sportte weer twee keer, bracht mijn ouders naar het vliegveld en ging heerlijk naar de kapper.

tbd59.1

Links: Mijn maandag begon al om 5:15. Ik moest mijn ouders naar het vliegveld brengen en daar moesten ze dus al om 6u zijn. Zij gaan lekker skiën met familie en vrienden, ik weer terug naar Utrecht.
Midden: Op de terugweg sneeuwde het ineens vet hard en ik reed voor het eerst in sneeuw (en ik vond het niet eens eng) (ik sliep nog half) (dat is wel eng). Ik was al bang dat mijn trein niet zou rijden, maar voorbij Gouda was ineens alles weer groen. Gek ook hoe het een dag later weer helemaal zonnig lente was!
Rechts: Tijdens en na college werkte ik aan mijn fotodagboek bij GYS. Ik was daar al eerder geweest en vond het toen nogal tegenvallen, maar ik besloot het nog een kans te geven. Ik snap serieus niét waarom iedereen ‘t daar zo geweldig vind…

tbd59.2

Links: Maandagmiddag ging ik weer lekker sporten. Tegen het einde van de middag ben ik altijd verschrikkelijk futloos, maar ik bedacht me dat een flinke shot cafeïne me misschien wel een zetje zou geven. Koffie d’r in en gaan!
Midden: Dinsdagochtend had ik college en ‘s middags moest ik werken. Tussendoor had ik precies genoeg tijd om even aan school te werken en te lunchen. Ik ging voor een spekpannenkoek bij Broers :thumbs:
Rechts: ‘s Avonds deed ik weer een poging om de piercing in mijn oor te vervangen voor een diamantje. Vorige keer werd het een bloedbad, nu ging het in een keer goed. Weet eigenlijk niet of ik dit diamantje leuker vind dan het zilveren bolletje dat ik eerst droeg, haha?

tbd59.3

Links: Later die avond dronk ik met vriendinnen gezellig wijn. Zij gingen daarna nog uit maar daar had ik geen energie (en zin) meer voor.
Midden: Woensdagochtend voelde ik me brak maar dat was eigenlijk echt onmogelijk. Oh god, ik word oud. Ik sliep uit, ontkende mijn kater en ging naar college.
Rechts: ‘s Middags sportte ik en haalde ik voor het eerst de 3×10 100kg legpress. Dat klinkt heftig, maar als ik een beetje een gedisciplineerde fitgirl was geweest had dat me ongeveer een jaar geleden al moeten lukken. ‘s Avonds ging ik richting Rotterdam voor de maandelijkse spelletjesavond in Rotown, samen met Nienke. We hebben eigenlijk geen spel aangeraakt deze keer, maar we hebben heel gezellig bijgepraat!

tbd59.4

Links: Donderdagochtend had ik les, ‘s middags werkte ik weer. We kregen een nieuwe koffieafklopbak (hoe noem je dat ding?) maar de onderkant moest er eigenlijk uit. Dat kan mijn pappie wel even fixen, zei ik toen.
Midden: ‘s Avonds was ik moe en lui, ik at chocola en keek de nieuwste aflevering van Younger en Pretty Little Liars.
Rechts: Vrijdag ging ik na college snel richting mijn ouders. Om 4u had ik namelijk een afspraak bij de kapper! Eindelijk! Ik mag van mezelf maar om het halfjaar omdat ik er anders niet tegenop kan werken, maar de laatste maand is het dan ook wel écht nodig. De gespleten haarpunten hadden gespleten punten, zeg maar. Nu ben ik weer lekker blond en mijn haar is een beetje in laagjes geknipt!

tbd59.5

Links: ‘s Avonds lag ik helemaal dubbel met mijn moeder en broertje om het programma Bed & Breakfast van Omroep Max. Wát een bijzondere mensen…
Midden: Toen ik daarna mijn make-up eraf stond te halen in de badkamer, viel me ineens op dat de kapper een wel heel gek streepje haar was vergeten (?). Precies bij mijn ‘Mickey Mouse’ stuk, zoals m’n moeder het altijd noemt. Ik was van plan zaterdagmiddag even terug te gaan, maar het bleek toch niet zo op te vallen in ander licht. En ik moest onverwachts doorwerken tot 4u.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met Jolein, Maudy en Lisa naar een of andere boerenkroeg in Stompwijk. Heel grappig. Zo af en toe. De wijn viel alleen niet helemaal lekker (serieus, ik word écht oud).

tbd59.6

Links: Half zes, fijn om weer thuis te zijn. Ik bleef slapen bij Maudy.
Midden: Zondag maakte ze me wakker met een lekker ontbijtje. Goeie gastvrouw!
Rechts: Het was dus superlekker weer, zag ik vanuit bed. Ik was zó lui, niet te geloven. Pas tegen het einde van de middag besloot ik naar huis te fietsen. De rest van de dag werkte ik een beetje een school.

Deze week wordt druk! Ik heb een vergadering, afspraak met een museum, veel schoolwerk en donderdag de 17e ben ik jarig! Ik duim voor lekker weer! Vorig jaar was het 17 graden op de 17e! Fijne week 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten