The Beau Diaries 6: Kapper, nieuwe tas en Eten & Zo

9 mrt 2015 | Leven

tbd6.7

Goodmorning! Afgelopen week was een beetje anders dan anders: mijn ouders waren samen op een bijzondere vakantie naar Lapland in Finland en ik was daarom veel thuis bij mijn broertjes. Als ik niet af en toe langs kom, eten ze de hele week pizza, echt waar. Een bezoekje aan het thuisfront kon ik goed combineren met een bezoekje aan de kapper, met een heel erg blond resultaat 😉 Verder ben ik deze week drie keer naar de sportschool geweest, kocht ik eindelijk een nieuwe tas, ging ik naar de verjaardag van mijn opa en ben ik met mijn broertjes en vriend uit eten geweest! Klik op ‘meer’ voor de foto’s van deze week!

tbd6.1

Links: Dit was NIET leuk! Maandagochtend werden mijn broertjes en ik om 4:45 wakker gemaakt door een loeiend brandalarm. Als je nou staat te koken en dat ding gaat af, oke, dan ga je er vanuit dat er geen echte brand is. Maar dit… Ohhh ik schrok zo erg! Gelukkig was er niks aan de hand, blijft vreemd!
Midden: Maandagochtend las ik berichten over een kapotte bovenleiding op Utrecht Centraal: alwéér geen treinverkeer. Via Rotterdam zou nog wel te doen zijn, dus dat probeerde ik dan maar op hoop van zegen. Uiteindelijk heb ik er 2,5 uur over gedaan, gelukkig met een lekker bakkie koffie én een zitplek.
Rechts: Dinsdagavond ging ik terug naar huis voor de verjaardag van m’n opa. Hij werd 82 en ik vond het leuk om de rest van de familie ook weer even te zien!

tbd6.2

Links: Woensdagochtend moest ik eigenlijk om 9 uur college volgen, maar ik zat om die tijd lekker bij de kapper 😉 Ik mis echt nooit iets dus dat kon best een keertje, het kwam handig uit zo! Op de foto zie je mij met een stuk of 50 folietjes in m’n haar voor een coupe du soleil.
Midden: Happy new hair! Ik plaatste er vorige week al een artikel over.
Rechts: Tussen de middag bakte ik pannenkoeken voor mij en m’n broertje. Guilty pleasure, mjammmmmie. 

tbd6.3

Links: Woensdag werd mijn Cowboysbag bezorgd! Ik had er een iets duidelijke foto van gemaakt, maar tijdens het uitzoeken van al deze foto’s zag ik dat er nogal obvious een string op de achtergrond lag, hahaha.
Midden: Oh nee hè, dit gaat heeelemaal de verkeerde kant op! Jep, ik ben aan de kwark begonnen, voor de eiwitten voor m’n spieren. Ik stuurde deze foto van de voedingswaarden naar mijn vriend, met de vraag of deze kwark met perziksmaak ook goed genoeg was. Volgens hem was het prima, gelukkig, want gewone kwark vind ik zo saai.
Rechts: Donderdagochtend I woke up like this. Meteen toen ik wakker werd, pakte ik een artikel van school erbij om nog even te lezen en te markeren.

tbd6.4

Links: Ik had de hele donderdag geen college, maar ik heb wel veel aan school gedaan! Ik lunchte met deze heerlijke pastasalade van de AH To Go.
Midden: Daarna ging ik weer naar de sportschool. Het ging supergoed vandaag!
Rechts: ‘s Avonds at ik pannenkoeken (oeps, ja alweer) met een huisgenootje en we keken samen een aflevering en de finale van WIDM. Ik heb dat hele programma nog nooit gevolgd of ook maar gekeken, maar ineens vond ik het superinteressant. Ik moest eigenlijk heel nodig aan school werken, vandaar.

tbd6.5

Links: Saaie foto! Vrijdagochtend wilde ik (en mijn vriend, op 100 km afstand) écht niet uit bed komen. Dat ik uiteindelijk toch opstond was een foto naar hem waard. Ik ging daarna zelfs sporten, wauw.
Midden: Vrijdagavond kwam the boyfriend slapen, terwijl ik zaterdag al om 7 uur moest werken. Na het werken vond ik een pakje met mugcakepoeder in de kast. Beetje chemisch, maar eigenlijk wel heel lekker!
Rechts: Zaterdagavond ging ik met mijn broertjes en vriend uit eten, gezellig! We gingen naar het restaurant Eten & Zo, in Zoetermeer. Mijn ouders vinden het daar niet zo heel boeiend, maar wij wilden er graag nog eens heen! Ik ga deze week nog een artikel schrijven over dit restaurant, het heeft namelijk een heel leuk concept 🙂

tbd6.6

Links: Zondagochtend weer wakker worden naast dit 🙂
Rechts: ‘s Middags kwamen mijn ouders terug van hun vakantie! Mijn moeder had twee knuffels meegenomen, waaronder deze. Ik snap er echt niks van. Knuffels kopen, dat is zó erg niks voor mijn moeder. Ze zegt zelf dat ze ze gewoon heel leuk vond, maar hier klopt echt iets niet, haha.

Aanstaande woensdag ga ik naar de voorstelling van de toneelcommissie van mijn studie! Een meisje waar ik mee om ga, speelt mee en ik ben echt heel benieuwd! Zaterdagavond vier ik alvast mijn verjaardag voor vriendinnen van de middelbare school. Ik ben van plan om lekker te koken en wijn in te slaan voor een gezellige avond. Wordt vast leuk! Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Lysanne

    Wat een leuke fotootjes allemaal. Och jeej het brandalarm… dan schrik je wel ja. Gelukkig was het niks. Wat een mooie tas heb je gekregen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten