The Beau Diaries 60: Clowns, twintiger en sushi

22 mrt 2016 | Leven

tbd60.8

Wat een stress, wat een stress. De tentamens komen er (ineens wel heel hard) weer aan, terwijl ik eigenlijk alleen maar op een terras wil zitten of in bed wil liggen. De energie is echt op. Kan er mee te maken hebben dat ik vorige week naar drie feestjes ben geweest hoor. Mogelijk. Maar goed, afgelopen week was ik jarig dus het was niet zomaar! Verder had ik vorige week een afspraak in het Boijmans van Beuningen (oei wat klinkt dat spannend) en at ik sushi met mijn ouders en broertjes.

tbd60.1

Links: Maandagochtend ging ik naar college en hing ik de huisvrouw uit. Mijn kamer had heel nodig een schoonmaakbeurt nodig (nu, een week later, eigenlijk gewoon weer) dus dat deed ik. Wat ik daarna deed weet ik niet meer, maar waarschijnlijk op bed liggen of boodschappen doen? Ik was best moe.
Midden: Nee, ik weet het weer! Ik ging sporten! En hard. Daarna maakte ik dit enorme bord met eten voor mezelf met kip, pasta, pompoen, spinazie en allemaal andere restjes die ik nog in huis had. Lekker 🙂
Rechts: Dinsdag voelde ik me zo down. Geen idee hoe of waarom maar ik was oude koeien uit de sloot aan het halen en kon om alles janken. Ik heb niet gejankt trouwens (dat doe ik anno 2016 niet meer) maar heb de hele middag door de stad geslenterd en thee gedronken bij m’n werk. ‘s Middags had ik een vergadering, daarom ging ik niet naar huis.

tbd60.2

Links: Wel had ik zin om iets lekkers voor mezelf te maken. Ik ging voor de stamppottoren van Leonie en die was lékker. Just what I needed.
Midden: ‘s Avonds keek ik tv maar ik weet niet meer wat. Volgens mij Galileo ofzo? Met een bakje vlaflip.
Rechts: Deze snapchat stuurde ik naar een vriendin die wijn zat te tanken voordat ze uit ging. Ze is een klein jaartje jonger. Mijn humor.

tbd60.3

Links: Woensdag was alles weer goed :thumbs: ‘s Middags ging ik met twee meisjes waar ik een vak mee volg naar Rotterdam. We hadden daar een afspraak met het Boijmans van Beuningen (museum) want wij gaan meeschrijven aan een aantal collectiebeschrijvingen voor op de website. Heel interessant! Tegen sluitingstijd mochten we nog even snel naar de nieuwste tentoonstelling met clowns.
Midden: De hele zaal staat vol met mediterende clowns, heel gaaf gedaan! Dit vond ik de leukste.
Rechts: ‘s Avonds bereidde ik een presentatie voor die ik de volgende dag moest houden. Daarna kwamen twee vriendinnen langs en gingen we door naar een feestje van de studievereniging.

tbd60.4

Links: Donderdag was ik jarig! Ik heb de hele dag foto’s gemaakt, dus deze week komt er nog een plog (jaja) online van deze leuke dag!
Rechts: Vrijdagochtend was het tijd om de schade te bekijken. Confetti o-ve-ral.

tbd60.5

Links: Maudy en ik maakten het huis weer schoon en ik draaide nog een wasje.
Midden: Samen weer lekker naar ons boerendorp. ‘s Avonds ging ik al vroeg naar bed want ik had ondertussen het aantal uren nachtrust voor één nacht, over twee verdeeld.
Rechts: Zaterdagochtend werkte ik, scoorde ik eindelijk karamel-zeezout paaseitjes bij de Hema en lag ik lui op de bank. Ik had zoveel te doen voor school, maar had écht geen zin. Eigenlijk was ik van plan om rustig aan te doen die avond, maar ik werd overgehaald om mee te gaan naar een feestje in de buurt. Dave Roelvink draaide daar en een vriendin van me vindt hem dus helemaal lekker (lieve friend, ik noem je naam niet voor je eigen bestwil).

tbd60.6

Links: Zondag werkte ik dus wel aan school.
Midden: En ‘s middags ging ik sporten. Ik sport bij de Fit For Free en mag dus in principe naar alle filialen in Nederland, maar dat deed ik nooit. Op ongeveer 10 minuten rijden van het huis van mijn ouders zit er eentje en ik besloot daar eens heen te gaan. Maar eerst een kop cafeïne…
Rechts: Serieus, waarom heb ik dit niet eerder gedaan!? Ook hier is het gewoon lekker sporten. De aerobics zaal stond leeg, dus ik mocht daar de spiegel en gewichten gebruiken. Ik had een privézaal, zo fijn! Ongestoord squatten :thumbs:

tbd60.7

Links: ‘s Avonds reed ik met mijn ouders en broertjes naar Utrecht. We gingen sushi eten bij Sumo, nog voor mijn verjaardag! Ik had ook een hoop spullen om mee te nemen naar mijn kamer, vandaar dat we helemaal naar Utrecht gingen want dat doe je ook niet voor je lol met de auto. Níet te doen door die kleine straatjes in het centrum.
Midden: De sushi was weer genieten, zoals altijd. Door het sporten had ik echt belachelijk veel honger, dus ik kon eindelijk mijn vader en broertjes eens bijhouden, haha.
Rechts: ‘s Avonds gebruikte ik voor het eerst waspoeder in plaats van vloeibaar in zo’n balletje. “Mam, in welk vakje moet ‘t nou?”.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten