The Beau Diaries 62: Vunzig feestje, uitlaatservice en #assinprogress

8 apr 2016 | Leven

tbd62.7

Ik leef nog! Op dinsdag kreeg ik al bezorgde appjes van mijn moeder met de vraag waar The Beau Diaries bleef, maar ik heb er écht nu, op vrijdag, pas tijd voor. Dit was een héle drukke week, dat zie je volgende week (MAANDAG!) wel. Het vervelende is dat ik bij het schrijven van dit dagboek al bijna niks meer weet van deze week, terwijl het een leuke was! Ik sportte drie keer, ging naar een superleuk feestje en leende een lieve hond.

tbd62.1

Links: Op tweede Paasdag naar de sportschool! Niet dat ik met planken echt m’n kont train, trouwens (dit is een gemene inside joke) (ik ga ‘m niet uitleggen).
Midden: Karma had me meteen te pakken: ik liet een schijf van 5kg VOL op m’n voet vallen. Dat voelde ik wel even…
Rechts: ‘s Avonds hadden we een soort Paasdiner thuis. Mijn moeder maakte onder andere zelf crème brûlée, heel lekker!

tbd62.2

Links: Dinsdag weer op naar Utrecht voor een tentamen. Ik had hard geleerd, maar het was zó veel en ik kan niet echt zeggen of ik er wat van gemaakt heb of niet. Daarna was ik moe.
Midden: Eigenlijk moest ik na dit tentamen meteen keihard weer aan de slag met andere deadlines, maar ik begon de woensdag heel rustig met een lekker ontbijtje…
Rechts: … en even lekker sporten.

tbd62.3

Links: En daarna vond ik dat ik wel sushi had verdiend.
Midden: Donderdag werkte ik en ‘s avonds had ik eigenlijk moeten leren. Ik deed alles behalve dat.
Rechts: Vrijdagochtend was het dan toch wel echt tijd voor het take home tentamen. Het feit dat ik dus al mijn aantekeningen en artikelen er bij kon houden, had me totaal niet gemotiveerd om te leren. Dat bleek een prima keuze te zijn geweest: ik haalde een 8. Zonder te leren, ha.

tbd62.4

Links: Na het tentamen ging ik nog even sporten en daarna met een huisgenoot de stad in. Ik kocht een shirt, een nieuwe broek en een dun jurkje. Het motiefje leek exotisch aan de hanger, maar zoals je ziet is het echt een Johannajurk. Zeker met mijn haar los ben ik net een boerin maar tóch vond ik ‘m iets hebben, haha.
Midden: ‘s Avonds even langs het tankstation voor benzine, nieuwe olie en het oppompen van de achterband. Spannend hè?
Rechts: Zaterdagochtend werkte ik en daarna maakte ik deze lekkere pannenkoeken met frambozen voor mezelf. ‘s Middags werkte ik aan school.

tbd62.5

Links: ‘s Avonds was het tijd voor een feest waar ik al heel lang naar uitkeek. Vriendinnen van me gaven een groot schuurfeest met als thema ‘Vunzige Deuntjes at the jungle – schuurfeest edition’. Ze hadden alles superleuk versierd in junglethema (en een vunzig hoekje) en voor 20 euro had je de hele avond onbeperkt drank.
Midden: Zie je hoe goed ik in thema ben? Ik was volgens mij echt de enige.
Rechts: Een groep jongens had zelfs strippers laten komen. Ik (en de moeders) heb volgens mij nog nooit zo hard gelachen!

tbd62.6

Links: Oké, laatste foto. Er was ook een photobooth! Zo leuk!
Midden: Zondag was het superlekker weer (en ik was niet brak want, geloof het of niet, ik had niet zoveel gedronken) en ik en een vriendin hadden zin om de hond uit te laten. Een probleempje: we hebben geen hond. Ik reed langs mijn opa en haalde Floor op voor een lange wandeling door het bos en langs de Rotte.
Rechts: Was een hele gezellige middag 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten