The Beau Diaries 63: Koehandel, wijnproeverij en McFitgirl

11 apr 2016 | Leven

tbd63.7

Maandag zei ik toch? Net op tijd 😉 Afgelopen week was uiteenlopend: de eerste paar dagen werkte ik superhard aan de laatste deadline van dit blok, de laatste paar dagen heb ik geshopt, gefeest en geslapen. Oh, en gegeten. Ik ben maar liefst twee keer bij de Mac geweest en at écht Indisch eten. Maar echt, over all ben ik nog steeds wel gezond bezig. Kijk mee naar mijn week!

tbd63.1

Links: Maandagochtend sprak ik met een studiegenootje af bij De Ontdekking om daar keihard aan ons onderzoeksverslag te werken. Tussendoor lunchten we met lekker broodjes en we zijn lekker opgeschoten!
Midden: ‘s Middags ging ik nog even de sportschool in. Wel een beetje heel erg gek hoe ik fitness ineens als ontspanning beschouw. Fitgirl in wording…
Rechts: ‘s Avonds de stad in voor wijn. Want dat is fijn.

tbd63.2

Links: En dinsdag weer aan het onderzoeksverslag. Dit keer bij Broers, waar ik lunchte met courgettesoep.
Midden: We hadden allebei heel veel trek in chai latte maar zijn óók gezond bezig, dus we zochten stad en land af naar een suikervrije versie. We vonden ‘m bij ‘t Koffieboontje, aanrader!
Rechts: ‘s Avonds ging ik naar Rotterdam voor de spelletjesavond in Rotown. Vaste prik, ondertussen. Met een groepje speelden we Koehandel en daarna iets met codes en woorden. Was weer gezellig!

tbd63.3

Links: Woensdag alwéér aan die stomme opdracht. Dit keer zaten we bij Het Gegeven Paard, onder Tivoli. Hele gezellige en fijne werkplek. En lekker eten. Dit was echt een dure week, haha. Ook de rest van de dag werkte ik nog door, zelfs tijdens Idols
Midden: Het werd natuurlijk nachtwerk. Nog even doorzetten.
Rechts: Daarna wilde ik lekker in bed duiken, maar dit slaapt toch echt niet fijn. Niet dat ik het nog helemaal op ging ruimen hoor.

tbd63.4

Links: Donderdag werkte ik van half 10 tot half 6. Heel vermoeiend, maar ‘t was wel lekker. Die ochtend had ik de laatste deadline, dus ik hoefde ook gewoon even helemaal niks meer :thumbs:
Midden: ‘s Avonds organiseerde ik met de Kookcommissie een wijnproeverij. Deze foto maakten we nét voor de allereerste slok maar ja, dat balkje was echt nodig. Wat een monsterlijke foto. Was een geslaagde avond, volgens mij had iedereen het naar zijn zin 🙂
Rechts: Daarna dronken we gezellig nog wat bij iemand thuis. Zij gingen nog uit maar ik was zó dood, dat mijn benen gewoon pijn deden toen ik eindelijk in bed lag.

tbd63.5

Links: Nu ik dit schrijf, denk ik ‘huh, hoe kon ik de volgende ochtend gewoon weer sporten met die benen?’ maar dat ging blijkbaar gewoon weer prima want ik ging HARD.
Midden: ‘s Avonds ging ik naar Maudy om de foto’s van haar feest te bekijken. Daarna tourden we nog even met de auto, we konden het niet laten om een McFlurry te halen.
Rechts: Ik kan daar echt zo van genieten; autorijden en gezellig meezingen. Hier deden we een robotdans op ‘Satisfaction’ (de auto stond stil) (verstandig).

tbd63.6

Links: Zaterdag heb ik een lekkere ochtend gewerkt, ‘s middags gingen ik en m’n moeder naar Rotterdam. Met een missie: een jurk voor de bruiloft van mijn neef en zijn vriendin. M’n moeder kon haast niet kiezen, voor mij was er niks te vinden…
Midden: ‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar een tentfeest in Montfoort. Veel te ver rijden, maar het was het gelukkig waard want ik heb echt heeerlijk gedanst! Op de terugweg maakten we nog een (paar) rondje(s) door de McDrive. Gekke meiden.
Rechts: Zondag sliep ik lekker uit, genoot ik van de zon en reed ik naar Capelle a/d Ijssel voor de verjaardag van een vriendin en haar opa. Dat vierden ze met de hele Indofamilie in een buurthuis met heerlijk Indisch eten. Ik eet dat eigenlijk nooit maar hé, dit gaat echt helemaal goed komen in Thailand :thumbs:

Deze week ben ik vrij! Echt helemaal vrij van school, zo fijn! Donderdag ga ik sushi eten met de Kookcie en daarna gaan we naar een biercantus (even klikken als je niet weet wat dat is) en verder ga ik lekker sporten en rustig aan doen. Fijne week allemaal 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten