The Beau Diaries 65: Lenteschoonmaak, bruiloftjurk en veel te fit

25 apr 2016 | Leven

tbd65.7

Vandaag begint het laatste blok van dit collegejaar, nadat ik afgelopen week nog eens heerlijk niks heb uitgevoerd. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar… eigenlijk heb ik me dood verveeld. Daarom heb ik maar een enorme voorjaarsschoonmaak gedaan in mijn kamer in Utrecht, heel veel bijgeslapen en maar liefst vier keer gesport in de sportschool. En dat was dan ook wel echt ongeveer het hoogtepuntje van m’n dag. Ik maakte weinig spannende foto’s, maar mocht je toch benieuwd zijn…

tbd65.1

Links: Maandagochtend begon ik met een goed rondje in de sportschool. Ik kwam vandaag tot de geniale ontdekking dat ik tijdens cardio gewoon lekker blogs kan lezen, waardoor de tijd voorbij vliegt. Normaal kijk ik de seconden weg, nu was ik ‘ineens’ al 20 minuten bezig. Heerlijk, waarom bedacht ik dit niet eerder?
Midden: De rest van de dag werkte ik een beetje aan m’n blog, keek ik tv en begon ik aan de grote schoonmaak. Ik ruimde alles op en maakte goed schoon. Dát sliep pas fijn ‘s avonds.
Rechts: Dinsdag was ik een beetje ziekig en daarom deed ik nog minder. Tegen het einde van de middag werd er een pakketje van Nelly bezorgd!

tbd65.2

Links: Ik heb binnenkort een bruiloft, en bestelde daarom 6 jurken in de hoop dat er iets geschikts tussen zat. Ik ben uiteindelijk voor deze gegaan, in het echt is ‘ie knalroze met een open rug. Niet het soort jurk waar ik meestal voor kies, maar ook wel eens leuk!
Midden: ‘s Avonds maakte ik deze heerlijke pasta voor mezelf. Ik heb het recept al met jullie gedeeld.
Rechts: Woensdag weer sporten. Armen/schouders/rug dit keer. Ik doe altijd maar wat als het geen legday is.

tbd65.3

Links: Het was superlekker weer, maar in Utrecht heb ik geen balkon, geen dakterras, geen tuin, niks. Gelukkig schijnt de zon ook achter ons huis op de parkeerplaats.
Midden: ‘s Middags haalde ik ijs met huisgenoten en genoten we nog even van de zon!
Rechts: Donderdagochtend maakte mijn huisgenoot een heerlijke pannenkoekenontbijt en deed ik voor de verandering weer lekker rustig aan.

tbd65.4

Links: ‘s Middags werkte ik een paar uurtjes.
Midden: En vrijdag ging ik weer sporten, spannend!
Rechts: Mijn dag nam een verassende wending toen een vriendin vroeg of iemand zin had om ‘s avonds iets leuks te doen. JA IK WIL! Met deze foto liet ik daarna weten dat ik veilig thuis was gekomen.

tbd65.5

Links: We dronken gezellig wat in De Guyter, een café in de buurt, en namen alle hotte roddels door. Ik kreeg er spontaan rimpels van.
Rechts: Zaterdagochtend werkte ik en daarna was ik heel moe, dus sliep ik nog een paar uurtjes. Normaal lukt me dat nooit maar vandaag lag ik zo lekker.

tbd65.6

Links: ‘s Avonds wilden ik en vriendinnen wat leuks doen maar we werden het nergens over eens en waren eigenlijk heel lui. We belanden bij mensen thuis die keihard aan het blowen en drinken waren, maar (deze foto doet je vast anders vermoeden) ik was de bob dus geen zorgen.
Midden: ‘s Nachts sliep ik bij Maudy en zondag nam ik haar mee naar de sportschool #fitgirls #myhipsdontlie
Rechts: De rest van de dag bereidde ik wat dingen voor school voor en keek ik de bekerfinale. Feyenoord won dus volgens mij moet ik als Rotterdammer blij zijn (op dit moment regent het buiten belachelijk hard en m’n broertje is naar de huldiging…).

Deze week is het Koningsdag. Misschien wel mijn lievelingsfeestdag, maar omdat het dit jaar zo koud en nat wordt, heb ik er eigenlijk bijna geen zin meer in. Ik ga voor de zekerheid al even warme chocolademelk en slagroom inslaan. Veel plezier allemaal, in ieder geval 😉

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Saskia

    Leuke foto diary! Toffe foto ook, die in de sportschool. Goed bezig *high five*

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten