The Beau Diaries 67: Radler, melkflessen en een shotje medicijn

12 mei 2016 | Leven

tbd67.8

Ik heb constant het gevoel dat ik achter de feiten aan loop: ik loop achter met school, moet nog veel te veel regelen voor Griekenland, geen tijd om te bloggen, mijn kamer is echt een téringzooi en het stinkt gewoon zo erg maar ik heb geen tijd om de ramen open te zetten en de onderbroeken te verzamelen. Zo’n chaos ben ik. Vorige week heb ik wellicht een beetje teveel van de zon genoten. Ik hing in het Wilhelminapark, ging naar het Bevrijdingsfestival in het Transwijkpark, chillde in de tuin bij Nadine, zat op een terras met Nienke en kreeg eindelijk mijn verjaardagscadeau.

tbd67.1

Links: Maandagochtend begon ik meteen met het afwerken van mijn to do-lijst. Ik mailde onder andere de huisarts en boekte een hostel in Bangkok voor de eerste paar nachten. Ik zit in Here Hostel, schijnt helemaal leuk te zijn.
Midden: ‘s Middags ging ik naar college en daarna maakte ik deze supergezonde salade voor mezelf met kip, kikkererwten, augurk en heel veel groentjes.
Rechts: Dinsdagochtend ging ik sporten en daarna naar een college waar ik wel om kon janken. Ik ken er niemand, niemand wil mijn onderzoekspartner zijn en ik snap er geen bal van. Bíjna had ik het vak spontaan laten vallen, maar ik ga gewoon iets beter mijn best doen (goed hè).

tbd67.2

Links: Hier was ik nog even wanhopig.
Midden: Woensdag ging ik naar het winkelcentrum in Kanaleneiland om schoenen te kopen waar ik op zat te azen, ook kocht ik wat lekkers voor ‘tussendoor’. Daarna ging ik sporten en weer netjes naar college.
Rechts: ‘s Avonds at ik met huisgenoten deze heeeerlijke hartige taart met spinazie, zoete aardappel, feta en nootjes. Heel geslaagd!

tbd67.3

Links: Om acht uur waren we netjes allemaal even stil (vind dat ook altijd wel mooi om te zien, die dodenherdenking) en de rest van de avond speelden we gezellig 30 Seconds.
Midden: Op Bevrijdingsdag werkte ik tot 6 en daarna haastte ik me naar Transwijk voor het Bevrijdingsfestival. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven want ik hoorde dat er rijen stonden van 2 uur, maar ik kon in één keer doorlopen! De hele avond danste ik gezellig met huisgenoten en vrienden van hen.
Rechts: En het was zoooooo lekker in het zonnetje!

tbd67.4

Links: Vrijdagochtend (waar ik de energie vandaan haalde? geen idee) ging ik weer lekker sporten.
Midden: En ‘s middags fietste ik met een huisgenoot naar het Wilhelminapark, waar heel Utrecht lekker lag te chillen.
Rechts: Dit was dus het eerste moment dat mijn benen weer zonlicht zagen en dat deed gewoon pijn aan mijn ogen. Dit is de before-zomer foto, rond september zal ik een after maken 😉

tbd67.5

Links: Snel naar mijn ouders om lekker te barbecueën!
Midden: ‘s Avonds praatte ik bij met Nienke op het terras van de Guyter.
Rechts: Zaterdag kreeg ik eindelijk mijn verjaardagscadeau: inentingen!!!!!! Zo leuk!!!!!! Eigenlijk mocht ik een mooie backpack uitzoeken, maar deze skirre student besloot er een te lenen van iemand en de inentingen voor Thailand te laten vergoeden 😉 Mijn moeder zette ze bij me, dus ik hoefde gelukkig niet helemaal naar de dokter. Oja, en van de DTP-kant heb ik nog wel een paar dagen last gehad.

tbd67.6

Links: De rest van de zaterdagmiddag genoot ik van de zon (en Radler, alweer) met Ella en Nadine, in Nadine’s kleine achtertuintje in Rotterdam.
Rechts: ‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar een schuurfeest in…. weet ik niet meer. Maar het was wel weer gezellig zoals je kunt zien.

tbd67.7

Links: :thumbs:
Midden: We sliepen op het weiland in deze caravan waar we echt keihard de blits mee maakten, dat begrijp je. De binnenkant van de caravan is één groot bed, superhandig.
Rechts: Ik had natuurlijk veel te weinig geslapen, maar toch probeerde ik zondag nog wat nuttige dingen te doen voor school. Ook maakte ik met mijn broertje een stracciatella monchoutaart, voor Moederdag (terwijl ze niet van stracciatella houdt) (maar wij wel haha).

Volgende week is inmiddels als bijna voorbij maarrrr in het volgende fotodagboek heb ik weer een hoop leuks om te laten zien 🙂

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten