The Beau Diaries 68: Puppies, Pauw en een prachtige bruiloft

16 mei 2016 | Leven

tbd68.7

Een fijne Pinksteren nog hè! Is er íemand die dat viert? Ik niet tenminste, ik heb beide dagen hard gewerkt. De rest van de week ben ik onder andere op tv geweest, ging ik voor het eerst naar een bruiloft, organiseerde ik een leuke activiteit met de KookCie, schreef ik weer een lezerscolumn voor Metro en kreeg de hond van mijn opa’s puppies!

tbd68.1

Links: Maandagochtend ging ik met backpack en al richting Utrecht. Ik mocht er twee lenen van kennissen: eentje van 70 liter en een kleinere waar ik de inhoud niet van weet. Ik probeerde er vandaag alvast eentje uit en ik voelde me meteen een ekte reiziger. Hoeveel liter raden jullie me aan voor drie weken Thailand?
Midden: ‘s Middags ging ik naar college en ‘s avonds richting Amsterdam voor de opname van PAUW. Een studiegenootje van me nam voor een vak een uitzending op bij Pauw Academy (die wordt niet uitgezonden) en ik en nog een vriendin zaten daar bij als zaalopvulling.
Rechts: Superleuk, helemaal voor niks én met een gratis wijntje op het terras :thumbs:

tbd68.2

Links: Ook kregen we een rondleiding door de studio (Westergasfabriek) en mochten we in de zaal zitten bij de echte uitzending van Pauw. Deze foto kreeg ik van mijn moeder… jezus, wát een chagrijnige kop heb ik hier. Moet zeggen dat ik het ook niet heel interessant vond, maar aangezien ik best wel vaak in beeld was had ik wel iets meer mogen faken.
Midden: ‘s Nachts nog even door de McDrive voor kipnuggets.
Rechts: Dinsdagochtend ging ik sporten en plaatste ik deze foto op Instagram. Ik stuurde weer een lezerscolumn naar Metro, maar dit keer is ie helaas niet gepubliceerd. Er zaten veel andere goeie columns bij én hij was misschien niet helemaal krantproof, achteraf. Maar goed, het blijft leuk om te doen!

tbd68.3

Links: ‘s Middags ging ik in een jurkje met blote benen naar college. Ja, echt waar. Ik draag nóóit jurkjes maar ik had zowaar sjans, dus ik geloof dat dit voor herhaling vatbaar is. Deze week ben ik ook aan de slag gegaan met zelfbruiner: ontdekking van de eeuw!
Midden: Dinsdagavond at de Kookcommissie bij mij, en de rest van de avond hebben we achter de computer onze activiteit gestuurd. Door de hele stad fietsten duo’s van onze studievereniging en op verschillende plekken aten ze hun voor-, hoofd- en nagerecht, na aanwijzingen van ons. Daarna dronken we met de hele groep nog gezellig bij Boslust, volgens mij heeft iedereen het leuk gehad!
Rechts: Woensdag slaan we even over, donderdag werkte ik in de bloedhitte en struinde ik uren door de stad voor leuke hakken voor onder een knalroze jurk. Uiteindelijk slaagde ik bij de good old Van Haren met lichtbruine suède hakken die ook nog eens best wel prima liepen.

tbd68.4

Links: ‘s Avonds stapte ik op de trein richting mijn ouders. Er vielen wat treinen uit, dus ik dacht dat ik er goed aan deed om naar Den Haag Centraal te reizen en daar de metro naar huis te pakken, maar ik was even vergeten dat de metro niet meer gaat vanaf daar (waarom trouwens? werkzaamheden?). Ik moest dus helemaal omreizen, gelukkig was het nog lekker warm buiten.
Midden: Vrijdag de 13e was een hele mooie: mijn neef en zijn vriendin gingen trouwen! Dit was de eerste keer dat ik een bruiloft meemaakte en ik vond het zo bijzonder. Ze trouwden in het gemeentehuis in Delft, waar we met de hele familie bij waren. Ze zagen er zo mooi uit ♥
Rechts: Dit is de enige foto waar je mijn outfit een soort van kunt zien, ik ben echt totaal vergeten om er zelf eentje te maken! Misschien dat ik op de foto’s van de fotograaf nog een keer goed te zien ben.

tbd68.5

Links: Het feest was bij hen in de tuin. Overal hingen ballonen en lampjes en stonden kaarsen, het was echt zo mooi gemaakt allemaal. De hele avond heb ik met mijn tantes gedanst (schudden met die kooooont van links naar reeechts!) en ik heb het echt helemaal naar m’n zin gehad.
Midden: Na het diner had ik het zó koud, dus ik ben even langs huis gereden. Helaas had ik niets anders dan deze simpele spijkerbroek, maar ik geloof niet dat iemand daar problemen mee heeft gehad. Dit zijn mijn broertjes trouwens.
Rechts: Zaterdagochtend beviel Floor, de hond van mijn opa, van acht (!) puppies. Tijdens de bruiloft stond ze al op knappen maar gelukkig heeft ze zich even ingehouden, haha. ‘s Middag sportte ik en ‘s avonds ging ik snel kijken, ze zijn echt zoooooo lief ♥

tbd68.6

Links: Zaterdagavond ging ik weer richting Utrecht en keek ik het Songfestival. Bah, wat een raar en corrupt programma is ‘t eigenlijk ook.
Midden: Zondag maakte ik koffies van 10 tot half 6. Lang, maar het was wel een fijne en gezellige werkdag 🙂 Ik had niets in huis en de winkels waren dicht i.v.m. Pinksteren, dus ik haalde een shoarmapizza bij Domino’s. Mijn lievelings.
Rechts: Daarna deed ik nog een poging tot leren voor een tentamen, maar ondertussen heb ik besloten dat ik dit vak ga laten vallen. Ik kan er minstens 20 redenen voor geven maar het komt neer op geen zin meer hebben.

 

Komende week heb ik een hospiteeravond voor mijn kamer na de zomer… Zo raar! Woensdag is de pre-departure meeting voor alle studenten die naar Zuid en Oost Europa gaan en daar ga ik dus ook de studenten ontmoeten die met mij naar Griekenland gaan, spannend! Verder heb ik nog niets op de planning staan. Fijne week allemaal!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. evelien

    Wat een leuke week! Ik vier pinksteren ook nooit, ik zie het gewoon als een chille extra vrije dagen haha.
    Wat een leuke foto van jou en je broertjes, en wat grappig dat je op tv was.

    Liefs! Evelien

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten