The Beau Diaries 69: Pre-departure meeting, Singstar en spierpijn

23 mei 2016 | Leven

tbd69.7

Morning! Lekker op tijd vandaag. Ik heb dan ook niet zo heel veel drukte meer (ik heb een vak laten vallen) + ik heb weinig te vertellen over afgelopen week. Het was niet eens een hele vervelende week, maar ik maakte gewoon heel weinig mee en heb me zelfs verveeld af en toe. Ik heb veel gewerkt en nóg meer gesport. Echt, ik heb de smaak goed te pakken. Misschien ook wel weer eens een update waard? (voor iedereen die er liever over leest dan het zelf beoefent)

tbd69.1

Links: Op Tweede Pinksterdag werkte ik weer. Ik kan extra geld goed gebruiken met Thailand én Griekenland in het vooruitzicht en gelukkig is het meestal ook wel lekker werken in die koffiezaak. Mijn avondeten was restjes pizza van de vorige dag en een halve kilo kwark met limonadesiroop.
Midden: Dinsdagochtend ging ik naar de sportschool, waar ik mezelf compleet afbeulde met nieuwe been- en bootyoefeningen. ‘s Middags zat ik bij Koffie&Ik met kopjes thee en een opdracht voor school.
Rechts: Daarna deed ik lekker veel boodschappen bij de goedkope buitenlandse winkels in Lombok. Ik snap niet waarom ik dat niet vaker doe: ruim een kilo kip, een halve kilo dadels, heel veel groenten, mango en sesamzaadjes voor iets meer dan een tientje. ‘s Avonds hielden we een hospiteeravond voor de onderhuur van mijn kamer.

tbd69.2

Links: Woensdagochtend ontbeten ik en huisgenoten met een grote stapel pannenkoeken. Dat hadden we nodig i.v.m. boyfriendtroubles (niet ik hoor!) (HAHAHAHA)
Midden: Daarna fietste ik naar De Uithof, waar ik een pre-departure meeting had voor mijn semester in het buitenland. Het wordt allemaal wel heel serieus nu. Help, ik moet nog zóveel regelen.
Rechts: Na de meeting was ik helemaal duf door die overload aan informatie. Ik at een tosti bij m’n werk en werkte daar aan een opdracht tot ik naar college moest.

tbd69.3

Links: Dit was mijn avondeten met mijn nieuwe motto ‘een beetje pasta op een bed van groente’, in plaats van andersom. Werkt goed.
Midden: ‘s Avonds sprak ik eindelijk weer eens af met Floor. We dronken wijn en thee op het Neude en hadden superveel om over bij te kletsen, gezellig!
Rechts: Donderdagochtend weer lekker sporten. Deze foto is op geen enkele manier flatteus, ik weet het.

tbd69.4

Links: Donderdagmiddag werkte ik weer en ‘s avonds verveelde ik me dood. Er was niemand thuis en ik voelde me echt een oma, zo op de donderdagse studentenavond. Dit snapchatfilter is mijn nieuwe lieveling.
Midden: Vrijdagochtend weer naar de sportschool, waarom ook niet? Vandaag deed ik armen/schouders/rug en ik ben nu aan het leren optrekken. Spierpijn! ‘s Middags had ik een lang college.
Rechts: Beauuuu dit gaat echt te ver – ik hoor het jullie denken. Een proteïnereep terwijl ik op de trein richting mijn ouders wacht.

tbd69.5

Links: Eenmaal thuis drink ik wat bij mijn ouders die bij de Chinees om de hoek zitten te eten. Later die avond komt Maudy langs voor een kop thee. Ze vond de hangjongeren in het park voor ons huis erg grappig.
Midden: Zaterdag werkte ik weer en ‘s middags ging ik nog even bij de puppies kijken
Rechts: ‘s Avonds kwam Maartje langs en speelden we Singstar. De gratis versie dan, met 9 halve nummers. Waaronder eentje van Adele, en ja, dan voel je je wel even heel vrijgezel op zaterdagavond.

tbd69.6

Links: Máár het is heerlijk om op zondag uitgerust wakker te worden en de hele dag voor je te hebben. Ik fietste naar de sportschool, met een heerlijk foute afspeellijst op en langs de koeien.
Midden: Ik had nog teveel spierpijn om iets intensiefs te doen, dus ik deed vandaag alleen een klein uur cardio. Prima te doen als ik ondertussen blogs kan lezen 🙂
Rechts: ‘s Middags ging ik naar Rotterdam met Maudy om te shoppen. Na één winkel was ik het al zat (shoppen is ook gewoon helemaal niet leuk als ik van mezelf niks mag kopen) dus ik ging weer lekker blogs lezen bij Mockamore met een kop koffie. De rest van de zondag deed ik helemaal niks.
Komende week ga ik iets doen waar ik aan de ene kant zin in heb, maar toch heel erg tegenop zie: ik ga paaldansen. Daarover vertel ik jullie volgende week meer. Cliffhanger!

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten