The Beau Diaries 7: Tony’s, theater en terrasje

16 mrt 2015 | Leven

tbd7.8

Leuke alliteratie hè? Ik kan er nog wel een paar T’tjes bij bedenken hoor: Tivoli, Te veel (wijn), Taart.. Afgelopen week was leuk! Ik heb twee gezellige avondjes in Utrecht gehad met vriendinnen van mijn studie, at bij Pascale, kookte een luxe birthdaydinner voor mijn vriendinnen en ging naar een toneelvoorstelling. En als kers op de taart: ik ving de eerste zonnestraaltjes op een terrasje, perfect! Kijk snel mee naar de foto’s 🙂

tbd7.1

Links: Na college op maandag ging ik voor het eerst naar de wijk Lombok, met allemaal buitenlandse winkeltjes. Ik woon er best in de buurt, maar ik was er nog nooit geweest! Voor heel goedkoop kocht ik dadels en tomaatjes en daarna maakte ik een superlekkere lunch voor mezelf.
Midden: ‘s Avonds had ik nog een college en toen ik daarna naar huis fietste, was ik helemaal blij. Ik vind het echt zo lekker om door de stad te fietsen met een muziekje in 🙂
Rechts: Ach ja, waarom ook niet? Als ik dan toch zo aan de fitness ben, kan ik er maar beter ook magere kwark bij gaan eten. Als een ekte fitgirl.

tbd7.2

Links: Dinsdag was het superlekker weer! ‘s Ochtends ging ik sporten, ‘s middags naar een college.
Midden: En ‘s avonds at ik bij Pascale. We aten bloemkool en vissticks en zij aardappeltjes en ik pasta, haha. Was heel gezellig!
Rechts: Woensdag ging ik naar college en weer sporten en ‘s avonds maakte ik deze heerlijke maaltijd voor mezelf: aardappelpuree met pijnboompitjes en stukjes rauwe ham met broccoli en een rundervinkje in rauwe ham. Was echt heel erg voor herhaling vatbaar.

tbd7.3

Links: ‘s Avonds ging ik met studiegenootjes naar de voorstelling van de toneelcommissie. Een vriendin van ons speelde mee en het was echt zó leuk om te zien! Ik ben echt om: volgend jaar wil ik ook meedoen!
Midden: Daarna gingen we gezellig kletsen en drinken bij Eline thuis. Het was het plan om daarna uit te gaan maar ik lag om half 2 al op bed. De wijn kwam iets te hard aan, laten we het daar op houden 😉
Rechts: Donderdagochtend kwam een man van het Huurteam het hele huis opmeten. We betalen (zoals iedereen in Utrecht) veel te veel huur en daar kunnen we best wat vanaf eisen. De procedure kan heel lang duren, maar ik ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt!

tbd7.4

Links: ‘s Middags zat ik op een terrasje op het Neude met Eva en Eline. Het was het plan om aan ons onderzoeksverslag te werken maar dat hebben we maar een beetje afgeraffeld, zodat we snel weer van de zon en ons broodje carpaccio konden genieten! Heeeeerlijk die lente! 🙂
Midden: Om de feeling helemaal compleet te maken, gingen we daarna nog een ijsje halen. Ik koos voor frambozensorbet en strawberry cheesecake!
Rechts: Later die avond heb ik gekookt voor twee studiegenootjes. Een van hen wilde graag bij mij eten, ‘want ik kook altijd fatsoenlijk en gezond’ en dat lukt haar maar niet, hahaha. Ik kan helemaal niet geweldig koken hoor, maar ik vind het gewoon leuk om er wat lekkers en uitgebreids van te maken!

tbd7.5

Links: ‘s Avonds ging ik met Pascale naar studiegenoten van haar om wat te drinken. Daarna gingen we naar Tivoli, waar ook studiegenoten van mij waren en ook mijn vriend was met vrienden. Gezellig! Ik was de hele avond en nacht zo goed als nuchter en lag pas half 6 in bed, het is een wonder.
Midden: Selfie voor het slapengaan.
Rechts: Vrijdag vond ik thuis, bij mijn ouders, een boek met alle geboortekaartjes die we kregen toen ik geboren was. Ik vond er ook eentje van de medewerkers van de kroeg bij ons in het dorp, waar ik tot voor kort vaak kwam met vriendinnen. Ik ben echt een dorpeling, haha.

tbd7.6

Links: Zaterdagochtend zat ik vóór 7 uur op de fiets op weg naar werk en het was al LICHT! Zo fijn!
Midden: Kennen jullie de app Happening al? Hele leuke app voor met vrienden met allemaal opdrachtjes om uit te voeren. Dit was ‘selfie with yellow sunglasses’.
Rechts: De hele zaterdagmiddag ben ik aan het koken en bakken geweest!

tbd7.7

Links: Mijn vriendinnen kwamen namelijk eten en ik vond het leuk om er een uitgebreid diner van te maken! 🙂 Ik vierde alvast een beetje mijn verjaardag, was echt supergezellig! Over het eten wat ik klaar heb gemaakt komt deze week nog een artikel.
Midden: Ik kreeg onder andere deze chocoladerepen van ze; they know me well, haha.
Rechts: Zondag werkte ik heel veel aan school. Ik nam een onderzoek af bij mijn ouders en broertjes waarvoor ze een fragmentje moesten beluisteren, dat zie je hier op de foto.

Aanstaande dinsdag ben ik jarig! Ik heb weinig plannen; niemand heeft tijd en ik heb ook gewoon college, dus dat wordt een rustige verjaardag. ‘s Avonds heb ik wel een feestje van de studievereniging, dat wordt vast leuk! Verder moet ik deze week heel hard aan school werken, want de tentamens en deadlines komen er weer aan. Joepie. Hebben jullie nog plannen voor deze week? Toevallig zin om taart te komen eten ;)?

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

1 Reactie

  1. Dina

    WOEEEEH nog geen acht uur ’s ochtends en ik heb nu al zin in Tony’s met karamel en zeezout.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten