The Beau Diaries 70: Temptation Weiland, touren en paaldansen

31 mei 2016 | Leven

tbd70.7

Wat een leven dit: afgelopen week maakte ik mijn enige tentamen van dit blok, en de grootste drukte is daarom nu al wel voorbij voor mij. Komt goed uit, want ik heb alweer een hoop leuke dingen op de planning staan. Eerst nog even over volgende week: ik at supergoedkope sushi als lunch, reed voor het eerst in onze nieuwe auto (♥), ging naar een gezellig feest, knuffelde met de puppies en (hou je vast!) ik volgde een lesje paaldansen!

tbd70.1

Links: Maandagochtend ging ik een beetje op tijd weer naar Utrecht, zodat ik wat nuttigs voor school kon doen en nog even lekker kon sporten. ‘Even’ werd bijna twee uur en daarna waren mijn benen en billen dus ook écht verzuurd.
Midden: ‘s Avonds deed ik een poging tot leren, maar het lukte niet echt lekker. Dit was mijn toetje: kwark met een beetje cruesli, nectarine en dadels.
Rechts: Dinsdag leerde ik de hele dag bij Koffie&Ik. ‘s Avonds ging ik richting Rotterdam om met vriendinnen gezellig bij Nienke te eten. Ik was de hele dag al niet echt helder maar dit was echt het toppunt: ik was bij Centraal in de goeie metro in de verkeerde richting gestapt. Je zou denken dat ik vaak genoeg bij Nienke ben geweest om na twee minuten wel door te hebben dat ik de verkeerde kant op ging, maar het begon pas te dagen toen ik al tien minuten naar buiten zat te staren en ineens die HarmonyOfSeas zag liggen in de haven. Wacht ff, deze route kan ik me niet herinneren. Heb ik wel het grootste cruiseschip van de wereld gezien.

tbd70.2

Links: Half uurtje later, maar ik ben er. Ze had superlekkere curry met couscous voor ons gemaakt en het was echt een hele gezellige avond zo! Dit is zo leuk aan op jezelf wonen en gratis OV: spontane eetdates.
Midden: Woensdag trainde ik mijn rug en biceps. Shit is getting serious now, ja.
Rechts: En ‘s middags naar college.

tbd70.3

Links: Daarna was het ook wel gedaan met mijn goede gezonde voornemens voor de rest van de week. Terwijl ik met mijn huisgenoten leerde en Idols keek, kwam er eentje met appeltaart aanzetten.
Midden: Donderdag was ik belachelijk lui, ik ben niet eens buiten geweest. Ik heb weer de hele dag met huisgenoten geleerd en we vonden dat we sushi hadden verdiend als lunch. 48 stuks voor 12 euro inclusief bezorgen, door allerlei acties bij Mr. Sushi.
Rechts: Vrijdag hadden mijn huisgenoot en ik op dezelfde locatie, om dezelfde tijd een tentamen. Daarna zochten we een leuk tentje in de stad om te lunchen.

tbd70.4

Links: We gingen zitten bij Stach op de Biltstraat, aanrader!
Midden: ‘s Avonds gingen ik met een meisje van mijn studie/sportschool naar een les pole fitness, eenmalig bij ons in de sportschool. Pole fitness, wie hou ik voor de gek: paaldansen. Altijd al eens willen proberen, maar ik train pas een maand of twee goed mijn armen en rug en dit konden mijn spierballen in progress nog niet aan. Het is zo zwaar, niet te doen!
Rechts: Zaterdag werkte ik van 8 tot 5 in de Appie en daarna genoot ik van het zonnetje op een terrasje, met mijn ouders.

tbd70.5

Links: ‘s Avonds ging ik met vriendinnen naar Temptation Weiland, een schuurfeest in de buurt. Die naam: hilarisch. Was weer een gezellige avond, ook al heb ik eigenlijk bijna niet gedanst en alleen maar met heel veel mensen gepraat.
Midden: Het was zelfs zo gezellig dat we nog doorgingen naar een afterparty en op een geleende fiets met geleende jassen pas om 6 uur ‘s ochtends thuis kwamen.
Rechts: Zondag waren we verassend fit en gingen we naar een soort braderie in het dorp. Dat was compleet uitgestorven door de regen, dus we besloten thee te drinken bij een vuurtje.

tbd70.6

Links: ‘s Avonds ging ik nog even naar de hondjes van mijn opa. Ze hebben sinds een paar dagen hun oogjes open en kruipen nu ook een beetje rond, echt zo lief!
Rechts: Kennen jullie Diva nog? Die lieve vierkante Fiat die een paar weken geleden is verkocht aan mijn neefje? Mijn broertje en ik hebben nu een nieuwe, op deze foto lijkt ‘ie echt huge naast Diva maar hij is gelukkig gewoon klein. Maudy en ik hebben er de hele avond in getourd en hij rijdt echt héérlijk!

Deze week heb ik een feestje, vergadering, etentje, nog een etentje en moet ik drie keer werken. Heftig. Zin in.

Dit vind je ook leuk!

Amanda de Bruin

Over keukenmeid

Mijn naam is Beau en ik ben gek op koken en eten

Gezond, druipend in vet, vlezig, vega, perfecte midnight snacks, culinaire hoogstandjes en simpele prakkies: ik eet alles. Ik hoop dat ik jou met mijn recepten kan inspireren voor je volgende maaltijd!

Fan van mijn teksten? Ik ben ook freelance tekstschrijver en help je graag.

Reageer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste berichten